Machete din carton

Pagina: [1] 2 3   Mergi Jos

Autor Subiect: Dacia Logan DTM Replica  (Citire 2174 ori)

0 membri inregistrati şi 1 Vizitator citeste acest subiect.

catalin

• Modelist
  • Mesaje postate: 15
Dacia Logan DTM Replica
« : 29-10-2009, 19:59:55 »
Hello
Salutari si multe felicitari lui Dragos, pentru ca stiu cat si-a dorit sa materializeze ideea cu forumul "de hartie" si in Romania.
Profit de acest prim post, ca sa ma prezint: sunt Cata, fac modele de hartie de aproximativ 5 ani, dar in ultimii doi, am fost aproape inactiv.
Ma pregatesc acum sa revin cu modelul din titlu.
Deocamdata am realizat modelul 3d, si inca lucrez la texturare. Prefer sa ma amagesc ca va iesi un model destul de detaliat si fara prea multe erori.
Pentru cei care cunosc macar un pic istoria Daciei, au auzit poate, de Gordini. Mi-a venit ideea sa pun dungile specifice gordini, pe Logan, doar ca sa-i adaug o nota de unicitate.

Lucrez destul de putin, pentru ca timpul imi este foarte limitat, dar ca si la bonsai, si aici, rabdarea face totul  :2:

atasez pozele, si sper sa va tin la curent :)
nu stiu daca e voie, nu e reclama, e doar pentru cei interesati; am si un doua bloguri, unul cu poze, care nu-si are locul aici, si unul chiar pentru machetele de hartie realizate de mine:    www.cata-papercraft.blogspot.com

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 656
  • Est modus in rebus.
Re: Dacia Logan DTM Replica
« Răspuns #1 : 29-10-2009, 22:29:19 »
Bine ai venit pe forum Catalin.
Eu stiam mai demult ca esti un artist in Metaseq care pentru mine ramane in continuare un mare mister ( bine ca sunt si alte programe cu care ma descurc mai bine). Oricum subiectul e interesant chiar si pentru mine pentru care automodelele sunt chiar o prioritate. Spor in continuare.

Profiler

• Moderator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 140
  • Salutari din Chisinau
« Răspuns #2 : 30-10-2009, 09:44:35 »
super ideie! de fapt, eu nici Logan simplu in hartie nu am vazut, da nu inca in varianta DTM! sper sa vad un rezultat foarte frumos!
Truenomaniac

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 656
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #3 : 30-10-2009, 15:39:07 »
eu nici Logan simplu in hartie nu am vazut,

Exista cateva dar sunt foarte mici ( ca si scara ) si slab detaliate.

catalin

• Modelist
« Răspuns #4 : 30-10-2009, 15:41:18 »
si mie mi-a placut toyota la care lucrezi tu :) am incercat sa fac si acest model in trecut, dar nu cunosteam atat de bine 3D, si a iesit o chestie care mai mult m-a demoralizat decat sa ma incurajeze.   succes si tie cu "driftoasa"   :16:

Profiler

• Moderator
  • Modelist
  • Salutari din Chisinau
« Răspuns #5 : 02-11-2009, 15:43:48 »
succes si tie cu "driftoasa"   :16:

merci mult  :14:
Truenomaniac

tavi

• Moderator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 848
« Răspuns #6 : 29-11-2009, 19:46:00 »
Cataline !! Misto subiect si nu numai astept si alte idei :14: :14:
..... si poate totusi .......

catalin

• Modelist
« Răspuns #7 : 30-11-2009, 16:41:09 »
am terminat complet texturarea. revin cat de curand cu poze cu varianta alfa a constructiei reale (pentru cei ce nu cunosc, va include indoituri aiurea, valuri, bucati incomplete, etc.) . Varianta alfa e doar pentru observarea problemelor ce apar intre virtual si real.   Salutare  :10:

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #8 : 30-11-2009, 20:05:26 »
Astept cu nerabdare si entuziasm noutatile, asa zise bine ca mai este cineva care se gindeste la romani.  DECI ...... SPOR

catalin

• Modelist
« Răspuns #9 : 19-12-2009, 01:27:18 »
Pun 2 poze cu primele realizari ale variantei alfa a constructiei... Ca sa va faceti o idee despre timpul meu liber, pentru a nu fi catalogat ca neserios, trebuie sa merg la servici pana in data de 24 inclusiv, iar apoi, in 28 la inventar... asa ca, va rog   :7:    La ora actuala, asta e cel mai mare regret al meu, ca nu am mai mult timp liber :( Pozele, dupa cum ziceam; nimic spectaculos, nimic iesit din comun. O simpla "alfa" version a machetei, la inceput      O zi buna,  Catalin   p.s. apropo, voua vi se deschid pozele cand faceti clic pe ele? mie nu  :2:

service

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 193
« Răspuns #10 : 19-12-2009, 08:40:47 »
Citat
voua vi se deschid pozele cand faceti clic pe ele? mie nu  :2:
Pozele se deschid făra probleme si cu Internet Explorer şi cu Firefox.  :14:

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #11 : 19-12-2009, 09:07:23 »
Super misto :16: :16: :16: . Cand vedem finalul?? :14:

catalin

• Modelist
« Răspuns #12 : 20-12-2009, 23:01:48 »
Hello again, Am avut un weekend ceva mai liber decat de obicei, asa ca am hotarat sa mai lucrez putin la logan, intrucat nu necesita o atentie chiar atat de mare. Am terminat spoiler fata, spoiler spate, faruri. Mi-am observat erorile (care nu sunt putine) dar sunt mai mult decat rezolvabile. Sunt fericit ca usor usor, ma apropii de finishul variantei alfa, iar apoi, dupa cateva ultime ajustari in pepakura, ma apuc de varianta finala, si prind incredere sa continui, sper. Pentru ca si asa nu am timp deloc, m-am mai apucat si de un subaru scos de pe net. o sa-mi fac thread separat cu progresul.  Pun si poze cu ce am muncit in acest weekend, pe langa curatat zapada, masina, si alte treburi administrative. In cazul in care nu mai apar pe-aici pana dupa revelion, nu pot decat sa va urez tuturor, SARBATORI FERICITE, SI UN AN NOU FERICIT!

catalin

• Modelist
« Răspuns #13 : 20-12-2009, 23:04:26 »
 :5:

Profiler

• Moderator
  • Modelist
  • Salutari din Chisinau
« Răspuns #14 : 20-12-2009, 23:29:43 »
Catalin, imi place foarte mult Loganul tau! am o slabiciune aparte pentru cursele DTM, fapt ce ma face sa astept cu nerabdare modelul gata :)
Truenomaniac
Pagina: [1] 2 3   Mergi Sus

www.PaperModel.ro