Machete din carton

Pagina: 1 [2] 3   Mergi Jos

Autor Subiect: Dacia Logan DTM Replica  (Citire 2373 ori)

0 membri inregistrati şi 2 Vizitatori citeste acest subiect.

catalin

• Modelist
  • Mesaje postate: 15
Re: Dacia Logan DTM Replica
« Răspuns #15 : 22-03-2010, 21:50:47 »
A mai trecut ceva timp (mult).. De la ultima postare, am schimbat tema de culori, am renuntat la eleron, am mai adaugat cateva detalii de efect (zic eu)si am reusit sa termin in proportie de 99% "formatul" pentru printare pe A4 la scara larga.
Sper sa va scriu cat de curand si sa pun poze cu varianta finala, realizata :)

Catalin

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1334
« Răspuns #16 : 22-03-2010, 22:24:17 »
Bine ai revenit Catalin, până acum arată  :27:  să îi faci si structură că vreau sa imi fac şi eu macheta să o pun in spate intre difuzoare  :2: 

catalin

• Modelist
« Răspuns #17 : 23-03-2010, 07:37:43 »
n-am idee ce e aia structura, dar pot sa va zic ca masina are un fel de  piedestal pe care sta, o cutie in genul celor de masinute Burago (am  stat vreo 3 luni ca sa imi vina ideea asta), si va avea un nivel destul  de ridicat al detaliilor, pentru o masina care va fi cel mai probabil  FREE... ce am postat mai sus, e doar caroseria; mai sunt o gramada de piese in afara de asta

ca idee doar (si nu ma refer numai la proiectul meu), nu cred ca e bine  sa fie tinuta in masina, din cauza schimbarilor: umezeala, soare,  inghet, etc... dar fiecare face cum crede

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
« Răspuns #18 : 23-03-2010, 09:22:42 »
n-am idee ce e aia structura
Ziceam de structura de rezistenţă, piese ale şasiului sau ale caroseriei care se lipesc pe carton ceva mai gros.

catalin

• Modelist
« Răspuns #19 : 23-03-2010, 15:23:26 »
exista :)  :27:   pe pagina 3 (toata baza va fi pe carton), si pe pagina 6, bucatile pe care scrie front/back tin unite interioarele aripilor, unde vin lipite rotile.  :14:

catalin

• Modelist
« Răspuns #20 : 26-04-2010, 11:55:23 »
nici nu stiu ce sa scriu... aseara am interceptat un virus, si in maxim 5 minute... n-am mai reusit sa fac nimic; am pierdut munca de mai mult de jumatate de an, 5gb de texturi alese cu cea mai mare grija, tot...

am ramas fara cuvinte, si sunt profund dezamagit :(
o sa continui cu siguranta, dar cu alte modele... de loganul asta devenisem deja atasat, la cat am muncit; nu mai stiu ce sa zic... multumesc pentru sprijinul si incurajarile oferite...

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
« Răspuns #21 : 26-04-2010, 12:23:46 »
Imi pare rau ca ai probleme. Pentru recuperarea datelor de pe hard-diskuri sunt o multime de programe. Ca sa iti faci o idee, chiar daca formatezi un hdd (hard disk) datele tot mai pot fi recuperate. Avand in vedere ca ma pricep la treaba asta nu te grabi si trimite-mi un email sa vad despre ce este vorba. Bafta si nu dispera.

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 704
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #22 : 26-04-2010, 16:39:47 »
E frustrant rau de tot , poate reusesti sa mai recuperezi totusi ceva.

catalin

• Modelist
« Răspuns #23 : 10-05-2010, 01:30:32 »
n-am mai reusit sa recuperez decat fisierul 3d, dar e de ajuns. Il retexturez, si ii dau drumul.
cum se zice "cat traiesti inveti"... o sa stiu de ce sa ma feresc de acum, si unde sa-mi pastrez informatiile importante :)

salutare la toata lumea  :27:

class42

• Modelist
  • Mesaje postate: 79
  • prima mea lucrare
« Răspuns #24 : 11-05-2010, 18:55:48 »
sal catalin,dupa ce-am vazut la tine lucrarea in 3D am zis sa incerc si eu sa fac o macheta de la zero,dar mi-am cam prins urechile in programul cu ,care lucrezi .Spor in continuare si dupa ce finalizezi chiar as vrea modelul.

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #25 : 11-05-2010, 21:47:18 »
 :)) :)) :)) Si eu am incercat de mai multe ori Metaseq si... nimic. Nici acum nu prea ma pricep sa il folosesc.
Totusi in urmacu ceva timp cand imi doream sa creez propriile mele machete Catalin mi-a dat un sfat de care am tinut cont si m-a ajutat foarte mult: trebuie sa incerci cat mai multe programe de design 3D pana dai de unul cu care " sa te intelegi". Prin urmare mai incearca si daca nu reusesti , testeaza alt program. Din cate stiu Catalin mai lucreaza si cu Zmodeler. Eu am creat primele machete proiectate 3D folosind Google Sketchup. De curand am vazut pe un site o carte in format electronic despre cum sa creezi  machete cu Blender.

class42

• Modelist
  • Mesaje postate: 79
  • prima mea lucrare
« Răspuns #26 : 12-05-2010, 17:29:37 »
mersi dragos de pont,sa vedem ce reusesc.

pote

• Modelist
  • Mesaje postate: 60
  • Rabdarea e cheia modelismului !
« Răspuns #27 : 20-12-2010, 21:12:02 »
 :6: I-mi puteti spune si mie ce inseamna DTM.
Salutari din Ploiesti !

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #28 : 20-12-2010, 21:37:44 »
ce inseamna DTM.
Deutsche Tourenwagen Meisterschaft ( trad. Campionatul German de Turisme )

pote

• Modelist
  • Mesaje postate: 60
  • Rabdarea e cheia modelismului !
« Răspuns #29 : 20-12-2010, 21:40:59 »
Mersi. Iti zic eu la ce sa referit alexutul 96  ca e coleg cu mine;da sa referit la proiectarea  machetelor.
Salutari din Ploiesti !
Pagina: 1 [2] 3   Mergi Sus

www.PaperModel.ro