Machete din carton

Pagina: [1]   Mergi Jos

Autor Subiect: Clesti de prindere  (Citire 383 ori)

0 membri inregistrati şi 1 Vizitator citeste acest subiect.

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 656
  • Est modus in rebus.
Clesti de prindere
« : 07-04-2010, 11:58:11 »
Nu neaparat niste unelte indispensabile dar de mare folos in unele situatii. Initial am fost sceptic de utilitatea lor cand le-am cumparat , dar dupa ce le-am testat am ajuns la concluzia ca a fost totusi o investitie buna. Cei din imagine m-au costa circa 7 roni, dar exista si versiuni mai scumpe.

Papy

• Modelist
  • Mesaje postate: 1032
Re: Clesti de prindere
« Răspuns #1 : 07-04-2010, 21:12:58 »
Marele avantaj al acestor cleşti este că au falcile mobile şi poţi presa suprafeţe care nu sunt paralele.
Cleştii de rufe pe care-i folosesc fac treabă destul de bună dar de multe ori mi-am dorit să fi avut falcile mobile şi să se aşeze mai bine pe suprafeţele presate. 

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #2 : 07-04-2010, 22:40:41 »
Nu e avantajos doar faptul ca au falcile mobile ci si suprafata mai mare decat la clestii de rufe iar forta de prindere muuuult mai mare.

Papy

• Modelist
  • Mesaje postate: 1032
« Răspuns #3 : 07-04-2010, 23:29:04 »
Mi-am adus aminte că am văzut nişte cleştişori dinăştia, aveau cam 7cm lungime şi o talpă magnetică. Cam 5 ron bucata, nu mai ştiu exact.

traian

• Moderator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 794
« Răspuns #4 : 08-04-2010, 00:48:32 »
     Mi-ai luat-o inainte cu clemele. Am gasit si eu la Peni ceva nu chiar atat de performant dar in lipsa, destul de bune. Sunt 20 buc. in cutie, 10 mari si 10 mici la pretul de 3,80 lei. Destinatia initiala trecuta pe eticheta e cleme pentru flori. Nu sunt ca cele aratate de tine dar pana la asa ceva merg si astea.
                                                                    Spor

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #5 : 08-04-2010, 14:06:05 »
ceva nu chiar atat de performant dar in lipsa, destul de bune.

Ma gandesc ca "performanta" rezulta din faptul ca suprafata de prindere e mai mare si e plana.
Pagina: [1]   Mergi Sus

www.PaperModel.ro