Machete din carton

Pagina: [1]   Mergi Jos

Autor Subiect: Black Falcon  (Citire 502 ori)

0 membri inregistrati şi 1 Vizitator citeste acest subiect.

Morden

• Modelist
  • Mesaje postate: 122
Black Falcon
« : 01-04-2010, 17:20:28 »
Black Falcon, corabie a seculului 18, sub comanda Capitanului William Kidd intre anii 1645-1701. In 1698 avand succes in a fura 400 de tone in comori, acesta le-a ascuns rand pe rand pe Insula Garndners, New York-ul de azi pe Insula Long.Kidd. A sustras mai apoi o parte din comori doar pentru el dar a fost denuntat de o parte a echipajului aceasta ducand la sfarsitul vietii lui fiind condamnat la spanzuratoare pe 23 mai 1701 in Anglia.
   Si cu asa istoric nu m-am putut abtine in a reface o particica a acestei corabii pentru mine, fiind un mare fan al steagului negru de pe acel timp...si iata cam pana unde am ajuns; nu arata extraordinar fiind incepator dar sper sa ma perfectionez pe parcurs si sper ca asta sa se vada in urmatoarele postari in lucrul la aceasta corabie...am ajuns, sincer, putin mai departe de atat dar inca mai am de lucrat ceva apoi va veni urmatoarea postare
Alex.

fragata

• Vizitator
Re: Black Falcon
« Răspuns #1 : 01-04-2010, 19:05:20 »
Morden nu-i rau. Si eu sunt la primul model in carton si primul velier.Cu timpul iti vei da seama singur unde ai gresit si ce trebuie facut. Rabdare si perseverenta, si sigur v-a iesi ceva bun si daca ai nevoie de ajutor nu ezita, are cine sa te sfatuiasca.
Cele bune.

Morden

• Modelist
« Răspuns #2 : 01-04-2010, 19:08:41 »
multumesc frumos Fragata si voi tine cont de sfaturile date :)
Alex.

Morden

• Modelist
« Răspuns #3 : 01-04-2010, 20:38:23 »
am mai lucrat cate ceva si pot arata ultimele noutati de la bord
Alex.

traian

• Moderator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 794
« Răspuns #4 : 01-04-2010, 20:54:10 »
    Nu trebuie sa te gandesti la lipsa de experienta ci la cum te poti perfecta in continuare. Daca stam sa ne gandim, din momentul in care omul a constatat ca poate traversa un curs de apa agatat de un bustean pana la corabii si actualele nave, in permanenta a fost o lipsa de experienta si o permanenta cautare si perfectionare. Un lucru de luat in seama e ca mai mult de jumatate din meserie e sculele.
                                    Spor in continuare!

Papy

• Modelist
  • Mesaje postate: 1032
« Răspuns #5 : 02-04-2010, 09:47:53 »
Văd că cineva te monitorizează din background, ai grijă, după informaţiile mele este exigent şi se pricepe foarte bine la corabii.  :14:

Morden

• Modelist
« Răspuns #6 : 02-04-2010, 16:42:51 »
Merci de sfaturi tuturor si voi tine cont de ele...sper ca urmatoarele postari( cum am mai spus), sa fie ceva mai satisfacatoare pentru ochi la aceasta coarbioara...si chiar de nu...macar am avut ce invata din aceasta lucrare iar urmatoarea va fi mai buna ca doar din greseli se invata si asa decurge perfectioanrea cred eu :)
Alex.

traian

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #7 : 04-04-2010, 09:24:14 »
Văd că cineva te monitorizează din background

De ce sperii lumea? Cine mai crede in Bau-Bau?

Papy

• Modelist
  • Mesaje postate: 1032
« Răspuns #8 : 05-04-2010, 18:22:11 »
     :))    era vorba de background-ul monitorului... SPOR  la treabă !!

PS. si am scris "exigentă" . 

traian

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #9 : 06-04-2010, 09:21:55 »
  Am gresit  :20:  Asta e, de cand cu strainismele in vocabular vorbim impreuna si intelegem separat....
                   Da, e ingrijorator de exigenTA
                                                         Spor!

Pagina: [1]   Mergi Sus

www.PaperModel.ro