Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: [1] 2   Mergi Jos

Autor Subiect: Amintiri din epoca de aur  (Citit de 12256 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tavi

• Vizitator
Amintiri din epoca de aur
« : 19-05-2010, 22:10:45 »

DA ! Probabil s-au nascut intrebari in randul cititorilor , DE CE ACEST TITLU ?? Este primul dintr-o lunga serie de amintiri legate de MODELISM si ve-ti vedea si de ce ?!
 Cautand daunazi prin cufarul cu amintiri, care mai frumoase, care mai putin frumoase, intr-un unghier al cufarului amintirilor, am dat peste ceva modele constuite in perioada pionieratului. Asa ca fara prea multa vorbarie ,m-am hotarat sa va prezint ceva realizari ale......... Epocii de aur, asa ca ............
 Ca inceput al acestei tumultuase epopee am ales un distrugator, care................ dar mai bine va las pe voi sa hotarati , ce va pot spune este faptul ca acest brav distrugator (este vorba despre GARLAND) a luptat cu eroism cu un...... Televizor OPERA.
memorat

tavi

• Vizitator
Re: Amintiri din epoca de aur
« Răspuns #1 : 19-05-2010, 22:20:54 »

.............si dupa cum prea bine se vede ,a iesit cam sifonat, dar...........
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #2 : 19-05-2010, 22:22:10 »

..............se naste o intrebare, si anume ....................
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #3 : 19-05-2010, 22:26:31 »

......CINE A IESIT INVINGATOR DIN ACEASTA CONFRUNTARE ?????
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #4 : 19-05-2010, 22:43:19 »

.............se va retrage la dana uscata pentru reparatii, iar ulterior i-si va relua locul in inima mea si pe o etajera, dar pana atunci .............. fratele siamez, sau poate mai bine .....clona
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #5 : 19-05-2010, 22:44:43 »

............care nu a avut atat de mult de suferit, doar de pe urma trecerii anilor
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #6 : 19-05-2010, 22:48:30 »

...............si nu in ultimul rand, o celebritate care a fost angajata intr-o competitie pe viata si pe moarte in asa numita cursa a ciaiului,:credeti ca mai trebuiesc facute prezentari ?? ......sau ceea ce a mai ramas din ea
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #7 : 19-05-2010, 22:52:03 »

CUTTY SCHARK
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #8 : 20-05-2010, 00:51:01 »

Te poti considera norocos. Multi se chinuie sa le iasa o asa patinare si sunt departe de a reusi. La tine s-a produs ,,natural''    :)  .
  E frumos sa ai astfel de amintiri indiferent de cum arata ele acum iar ce e mai important ca orice, e frumos sa ai amintiri (e drept ca nu se mai prea poarta, la moda sunt viziunile  :P  )
   Continua cu scotocitul, sunt sigur ca mai sunt cativa la care le plac amintirile .               
                                                                     Spor!                 
memorat

Morden

• Vizitator
« Răspuns #9 : 20-05-2010, 16:00:54 »

Eu in locul tau le-as pune asa in vitrina...arata foarte bine...mie imi plac,mai ales prima,arata ca o epava ratacita si trecuta prin multi ani in Triunghiul Bermudelor
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #10 : 21-05-2010, 10:41:13 »

Da, si cred ca ai si ceva amintiri - ca tot era vorba- legate de ea (nu din triunghi)
                                                     Spor!
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #11 : 29-05-2010, 18:58:45 »

Mai rascolind prin mormanul de vechituri pe care-l detin , si incercand sa mai culeg ce este bun , am mai gasit modelul unei barje motorizate , MIKUL , care are si ea la activ cam 15 ani , si pe care nu stiu din ce motiv l-am parasit in stadiul in care se vede. Modelul este construit din carton prespan de 2mm pe care l-am chituit cu chit auto, fiind un model navigant , adica trebuind sa fie ( de, am folosit carton din lipsa de placaj de aviatie )
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #12 : 29-05-2010, 19:01:41 »

...... de fapt si de drept modelul nu arata asa, dar eu mi-am permis sa-l mai inbunatatesc si cred ca asa arata mult mai bine .
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #13 : 30-05-2010, 10:39:05 »

Da, arata mult mai bine, cu o singura mentiune: e un bac motor nu barja. Barjele au o cu totul alta constructie. Stiu ca nu ai nici o vina la asta.
                                                          Spor!
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #14 : 01-06-2010, 19:11:51 »

o singura mentiune: e un bac motor nu barja. Barjele au o cu totul alta constructie.
Traiane, multumesc mult de observatie, si-mi cer scuze pentru greseala, dar acum este deja cam tarziu, am dato-n bara, aici am pecit-o :9: :9:  , deja arat ca o curca ploata  :52: . Respect :14: :14:
memorat
Pagini: [1] 2   Mergi Sus