Salutari, si........ din nou momentul adevarului.
Dupa o luuunga perioda, in care m-am chinuit efectiv de a mai construi cate ceva, dupa o luuunga perioada de timp, in care limita suportabilitatii umane a fost impinsa la extrem, dupa o luuuunga perioana de acalmie si intoxicatie cu prostie, idiotism si o terifiianta si inadmisibila nesimtire insotita de lipsa de bun simt dar si de un dezinteres total din partea autoritatilor statului Roman, am revenit cu foarte mare greutate in sfera modelismului. Chiar daca mi-a fost extrem de greu, chiar daca am intampinat numai obstacole, am reusit intr-un final sa regasesc drumul catre lumea mea, catre refugiul drag mie.
Si........ am reinceput cu modelitul si pigulitul de unde ramasesem. Nu cred ca mai este necesar sa exemplific ceea ce am facut, si merg pe conceptul ca o poza face mai mult decat 1000 de cuvinte, asa ca .......... poze si mici foarte mici explicatii VS o lunga si plictisitoare poveste de ....... am masurat......, am taiat......, am lipit....... apoi am dezlipit urmat de un nou si......... plicticos BLA BLA BLA .