Salutare lume buna. Sa nu credeti ca m-am ascuns de voi..... poate de soare, dar de voi...... in nici un caz. Chiar daca zilele care au trecut am cam neglijat forumul..... asta nu inseamna ca am neglijat si activitatea modelistica, drept pentru care aduc in fata domniilor voastre dovada de necontestat, prezenta nava de aptovizionare pentru arctica.... St. Roch.
Prea multe despre model..... nu asi avea ce sa spun , doar ca usor usor m-am apropiat de finalizare. Singurul regret pe care il am ....este acela ca nu am construit-o la o scara ceva mai mare, undeva la minim 90 cm, deoarece la scara actuala de 1:72 minunea de barcaz este atat de mica (46 cm lungime si 10,5 cm latime) incat mi-a mancat 30 ani din viata pentru realizarea detaliilor, instalatia de guvernare, motorizarea si instalatia de lumini....... spatiul de care am beneficiat pentru toate astea fiind unul extrem de mic fiind numai de 12 cm patrati.
Pana la finalizarea modelului pe deplin (sper ca la finele saptamanii viitoare sa fie gata) am sa va las in compania catorva poze cu stadiul actual al lucrarilor.
aici erau poze
Si...... ceva poze cu privire la iluminarea modelului. scuze pentru calitatea extrem de proasta a pozelor, dar........ nu am mai avut cheful si dispozitia necesara pentru a regla aparatul. Poze mult mai clare si eventual un filmulet in momemtul finalizarii si a probelor de navigatie (pentru inceput in cada de baie, pentru reglajele aferente si lestarea propriuzisa).
si aici au fost poze