Machete din carton

Pagina: 1 2 3 [4]   Mergi Jos

Autor Subiect: ST. ROCH  (Citire 1475 ori)

0 membri inregistrati şi 1 Vizitator citeste acest subiect.

Wittman40

• Juriu
  • Modelist
  • Mesaje postate: 446
Re: ST. ROCH
« Răspuns #45 : 04-11-2010, 15:56:46 »
Ca şi urmaş de tanchist înrăit apreciez foarte mult munca ta migălită, eu îţi dau un zece cu stea pt acesta, întradevăr nici-o machetă nu se poate spune reuşită 100% dar eu zic că ce-a ce facem noi e mai mult de pasiune undeva suntem obsedaţi de machete şi asta este ce ne dă un elan în plus.

Wittman

traian

• Modelist
  • Mesaje postate: 842
« Răspuns #46 : 05-11-2010, 09:12:42 »
   Mare Mester Mare, stii ca totdeauna nu scapi de ce iti este teama doar ca acum nu e cazul. ,,Gaoacea'' arata excelent treaba cu strungaritul era legata de unele amanunte de lucru care sa nu te mai sileasca sa dai gauri cu freza.
                                E fain, mult Spor la toate in continuare !

tavi

• Moderator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 934
« Răspuns #47 : 05-11-2010, 12:26:22 »
@Wittman40- multumesc pentru ........ dar, sunt bune si niste critici, nu mumai laude, nu de alta, dar....... se urca la cap :14: :14: :14:
 @ Traian........ astept in continuare indicatii cu privire la ....niste lectii de strungareala, cat si...... critici si observatii. Hai........ ce nevoi, doar esti moderator la NAVO, si colac peste pupaza mai esti si un excelent profesor in ale marinariei, si.... nu numai. :14: :14: :14:
..... si poate totusi .......

traian

• Modelist
« Răspuns #48 : 05-11-2010, 17:46:53 »
 Sunt moderator la navo dar aici nu e acolo asa ca nu ma bag. Aici e la liber, poate sa isi faca de cap toata lumea.
                                             Spor!

traian

• Modelist
« Răspuns #49 : 05-11-2010, 21:36:38 »
.... dar, sunt bune si niste critici....

Daca vrei neaparat, nu e mare greutate, na, e naspa, e nasol, parca e o tigaie arsa, e urat ca un autobuz de navetisti   :20:  e bine???

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1334
« Răspuns #50 : 05-11-2010, 21:41:33 »
 :)) :)) :)) si nu râd de vaporaş.  :20:

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #51 : 05-11-2010, 22:39:18 »

Daca vrei neaparat, nu e mare greutate, na, e naspa, e nasol, parca e o tigaie arsa, e urat ca un autobuz de navetisti   :20:  e bine???
EEEEEEEEEEE........... asa e mai bine, acum...... daca tu zici ca e nasol, naspa, tigaie arsa............. adu si argumentele respective. Pai......... ce nu este bine ? ce nu ti-a placut ?? unde se putea mai bine, si unde sunt greselile ??
 Hai ....... zi tot acum, daca tot ai inceput sa zici !! Scuipa totul, si nu mai tine in tine !!!! :P :P  .....si ...... la final te provoc la ..... :24:  si ..... pe malul Dunarii la  :48:  ....cu tigaia asta arsa sau ....autobuzul asta de navetisti , si........ mi-am adus aminte :9:  mi-ai facut o promisiune legata de .....tigaie, si .....vad ca nimic, nimic........ :54: 

:)) :)) :)) si nu râd de vaporaş.  :20:
  :29: :29: :29:  Raule !!!!!!! Faci alianta ??? La-s ca vin eu la tine si ......te trag de urechi la 'coana Leo :2: :2:

traian

• Modelist
« Răspuns #52 : 06-11-2010, 18:45:25 »
   Cu tine nu mai stie omu' cum sa o dea, si-asa e rau, si-asa nu e bine. Ramane varianta cu  :3: .
                                                    Spor!

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #53 : 28-05-2011, 22:12:50 »
Salutare lume buna. Sa nu credeti ca m-am ascuns de voi..... poate de soare, dar de voi...... in nici un caz. Chiar daca zilele care au trecut am cam neglijat forumul..... asta nu inseamna ca am neglijat si activitatea modelistica, drept pentru care aduc in fata domniilor voastre dovada de necontestat, prezenta nava de aptovizionare pentru arctica.... St. Roch.
Prea multe despre model..... nu asi avea ce sa spun , doar ca usor usor m-am apropiat de finalizare. Singurul regret pe care il am ....este acela ca nu am construit-o la o scara ceva mai mare, undeva la minim 90 cm, deoarece la scara actuala de 1:72 minunea de barcaz este atat de mica (46 cm lungime si 10,5 cm latime) incat mi-a mancat 30 ani din viata pentru realizarea detaliilor, instalatia de guvernare, motorizarea si instalatia de lumini....... spatiul de care am beneficiat pentru toate astea fiind unul extrem de mic fiind numai de 12 cm patrati.
Pana la finalizarea modelului pe deplin (sper ca la finele saptamanii viitoare sa fie gata) am sa va las in compania catorva poze cu stadiul actual al lucrarilor.
 aici erau poze
Si...... ceva poze cu privire la iluminarea modelului. scuze pentru calitatea extrem de proasta a pozelor, dar........ nu am mai avut cheful si dispozitia necesara pentru a regla aparatul. Poze mult mai clare si eventual un filmulet in momemtul finalizarii si a probelor de navigatie (pentru inceput in cada de baie, pentru reglajele aferente si lestarea propriuzisa).
si aici au fost poze
Pagina: 1 2 3 [4]   Mergi Sus

www.PaperModel.ro