Machete din carton

Pagina: 1 [2]   Mergi Jos

Autor Subiect: River Monitor Typ: BKA 1125  (Citire 818 ori)

0 membri inregistrati şi 2 Vizitatori citeste acest subiect.

tavi

• Moderator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 934
Re: River Monitor Typ: BKA 1125
« Răspuns #15 : 09-07-2010, 00:16:02 »
Se pare că o să iasă o minunăţie  :16: .
   Dar pana la ,,minunatie''; asa cum o numesti tu , mai este cale foarte lunga , cat despre .....
Mă gândesc serios dacă să mai dorm noaptea   :)   sau să stau la  :18:

...... cred ca cel mai indicat ar fi ca noaptea sa  :19:  , ca altfel........  :'( :'( :'(   ....... si 2 luni sunt suficiente. :14: :14:
..... si poate totusi .......

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1334
« Răspuns #16 : 09-07-2010, 00:23:55 »
Ai dreptate, e timp suficient, mesaj recepţionat  :19:

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #17 : 09-07-2010, 19:58:30 »
Dupa puzzle urmeaza imbracatul, ca....... doar arata urat gol pusca :)) :))

traian

• Modelist
  • Mesaje postate: 842
« Răspuns #18 : 11-07-2010, 19:43:31 »
     Daca era ,,monitorita'' nu cred ca mai ziceai asa   :P
                                                          Spor!

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #19 : 06-09-2010, 17:04:28 »
Salutare dragi cartonisti.
 Dupa o lunga, chiar foarte lunga absenta, revin si eu cu...... ceva ..... din umilul meu VEDET BLINDAT FLUVIAL, asta ca sa nu-i mai spun vedeta sau monitorita.
 Inainte de toate si mai ales inainte de a posta ceva imagini din stadiul actual al lucrarii, doresc sa MULTUMESC unor oameni, UNOR ADEVARATI PRIETENI, carora am sa le dedic integral aceasta lucrare, acest umil vaporas din carton.
 De ce tin sa le multumesc ??? Ei bine, in mizeria asta de lume in care ne ducem umila viata, aia pe care o mai avem, inca mai exista ....omenie, adevarata prietenie, inca mai exista oameni cu .....suflet nobil, care...... te sustin... .... cu o vorba buna , cu o calda incurajare , in timp ce alti, nu te lasa nici macar sa ......incerci sa traiesti, care ....te umilesc , te batjocoresc, si care ...... marginalizeaza si te inproasca cu ...noroi.
 Multumesc dragi prieteni ca .... a-ti fost si sunteti alaturi de mine. Multumesc ca nu m-ati uitat , si va multumesc ca....... existati.
  Deci...... acum aproape toate fiind spuse, datorita acestor minunati doi oameni, carora nu vreau sa le rostesc numele, dar ei se stiu, am continuat acest proiect. Datorita unor probleme obiective si subiective, eram pe punctul de a abandona ,nu concursul cat ....... poate modelismul. Aproape uitasem cat de placut este sa construiesti, aproape uitasem cat de placut e sa traiesti, chiar si intr-o lume saturata ( dar nici pe departe ) de ipocrizie , imperinenta si idiotism. Multumesc celor doi PRIETENI ca mi-au redat viata, speranta si puterea de a mai lupta pentru un timp.  Multumesc C...... si T........
 .............  Scuze de OFF TOPIC dar ....simteam nevoia sa rostesc cateva cuvinte aici.............................................
   Modelul nu este foarte avansat asa cum probabil va asteptati sa fie. Astazi am reusit sa mai lucrez ceva la el. Arata jalnic, probabil la fel ca si mine, dar ........ am sa incerc sa-l fac sa arate bine. In ce masura am sa reusesc ......asta nu stiu, dar cert este ca voi incerca.
 Dupa multe probleme intampinate la constructie am incercat fel si fel de artifici tehnice sa-l aduc cat de cat la ..... adevar ( nu stiu daca este chiar cuvantul potrivit, dar este singurul care mi-a venit in minte ). Am aplicat o tehnica care nu este sau nu prea este folosita in modelismul de carton, si anume...... incarcarea cu chit si dublarea suprafetelor operei vii si operei moarte a modelului, dar....... inca mai este mult de munca pana la al aduce sa semene cat de cat cu planul modelului original.
 Asa ca..... nu mai palavragesc si atasez poze.

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #20 : 06-09-2010, 17:16:16 »
Adevarul este ca .....profilul coastelor publicate de cei de la ORLIK, nu are nici pe departe ceva comun cu profilul original, asa ca ..... am sa incerc sa -l aduc cat de cat la asemanare cu cel ... adevarat. Stiu ca probabil i-mi veti spune ca este un model din carton, dar totusi ....... eu consider ca nu este o coaja de nuca , si daca este la scara de 1:50 , atunci la scara de 1:50 sa fie si nu la ...... te miri ce scara.

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #21 : 06-09-2010, 17:22:17 »
Dupa o chituire si o dublare a corpului am inceput sa realizez cate ceva din suprastrucruri, dar...... stupoare, acestea sunt mai mari cu 2,5 mm mai mari decat cele conforme cu planul, asa ca ..... am modificat. Bine ca am avut de unde taia, si nu .... a adauga.

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #22 : 06-09-2010, 17:29:12 »
 Acum ..... acestea fiind spuse, am sa trec la urmatoarea etapa, si anume la placarea intregului corp cu placi de blindaj, mai exact bucatele de carton cu dimensiunea de 22,8x5mm . Problema este ca nu stiu cum sa imit sudura dintre placi, dar...... gasesc eu o modalitate.

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #23 : 06-09-2010, 17:40:52 »
Si....... sa va puteti forma o idee despre minunea de vedeta fluviala, la marele final....... cam asa ar trebuii sa arate .....................

Wittman40

• Juriu
  • Modelist
  • Mesaje postate: 446
« Răspuns #24 : 06-09-2010, 21:56:58 »
Eu cred că va arăta la fel ca în imagine, dacă ai răbdare să o retuşezi cu maximă atenţie şi la cele mai mici detalii.
Succes!!!

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #25 : 07-09-2010, 13:26:51 »
Eu cred că va arăta la fel ca în imagine, dacă ai răbdare să o retuşezi cu maximă atenţie şi la cele mai mici detalii.
Succes!!!
Multumesc BOOS , am sa ma straduiesc din toate puterile si cu toata fiinta mea, atat cat mi-a mai ramas.
Pagina: 1 [2]   Mergi Sus

www.PaperModel.ro