Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Mergi Jos

Autor Subiect: Santa Leocadia 1:96 de la Shipyard  (Citit de 57636 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fragata

• Vizitator
Re: Santa Leocadia 1:96 de la Shipyard
« Răspuns #75 : 01-05-2010, 14:27:35 »

Nu are capul cam, mare, fata de restul corpului?

memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #76 : 02-05-2010, 16:04:33 »

A?a este ?i pana din mana dreapta este prea mare. intre timp gagica a mai suferit cateva opera?ii estetice iar la prezentarea galionului voi posta ?i biografia Santei Leocadia.   :14:
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #77 : 02-05-2010, 16:18:16 »

.... opera?ii estetice ....

Adevarul e ca sunt la moda. :)) :)) :))
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #78 : 04-05-2010, 18:01:03 »

Avertizez pe toti pricinasii ca Santa Leocadia e dupa cum sugereaza si numele un subiect aparte care exclude abordari de genul ,,gagica'' indiferent de cine si in ce context a fost folosit. Prin puterile ce mi-au fost atribuite, neabuziv va fac cunoscut ca pe viitor orice manifestare necuviincioasa la adresa S'tei undiferent ca apartine propretarului sau vizitatorilor va fi stearsa din oficiu.
                       ( pe considerentul actual care nu imi apartine dar partial il accept, ,,gagica e mata")
                                             Spor!
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #79 : 04-05-2010, 18:16:14 »

Domnilor, putin respect. O veche vorba de la noi zice ca daca te bagi in tarate, te mananca porcul. Suguielile sunt caracteristice natiei noastre insa e o limita dupa care intra in ...........o chestie naspa.
                                                        Spor!
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
« Răspuns #80 : 04-05-2010, 20:21:27 »

pe viitor orice manifestare necuviincioasa la adresa S'tei ...   va fi stearsa din oficiu.
Mesaj recep?ionat, voi avea grija la limbaj.
Stima  :14:
memorat

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1356
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #81 : 04-05-2010, 20:58:09 »

Ha-ha , bravo Traian !!! Avem un moderator vigilent si cu simtul raspunderii.
memorat

Ice Age

• Vizitator
« Răspuns #82 : 04-05-2010, 23:15:31 »

@Traian
Nu stiu daca aia cu ''gagica e mata'' are o adresa anume sau e o dedicatie la modul general , insa in stima si considerentul pe care le porti Santei, vad impropriu si necuvincios folosirea apelativului gen  '' S'tei '' in conditiile in care nu lipseau decit adaugare unui ''a'' si unui ''n'' (mai mult ia timp cautarea apostrofului )
Gagica - potrivit dex , din familia sinonimelor face parte si gagica ce poate reprezenta IUBITA;, e adevarat ca MATA tot potrivit dex , ca pronume personal e o forma de politete la persoana a-II-a singular insa e tot atit de adevarat ca exprimarea gen " GACICA E MATA '' e o exprimare de mahala imprumutata din jargoul strazii si folosit ca modalitate de jignire , ceea ce nu intareste nici pe departe o apropiere sau o recunoastere a valorilor spirituale ale Santei Leocadia

STIMA

memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #83 : 04-05-2010, 23:34:45 »

@Traian
Nu stiu daca aia cu ''gagica e mata'' are o adresa anume sau e o dedicatie la modul general , insa in stima si considerentul pe care le porti Santei, vad impropriu si necuvincios folosirea apelativului gen  '' S'tei '' in conditiile in care nu lipseau decit adaugare unui ''a'' si unui ''n'' (mai mult ia timp cautarea apostrofului )
Gagica - potrivit dex , din familia sinonimelor face parte si gagica ce poate reprezenta IUBITA;, e adevarat ca MATA tot potrivit dex , ca pronume personal e o forma de politete la persoana a-II-a singular insa e tot atit de adevarat ca exprimarea gen " GACICA E MATA '' e o exprimare de mahala imprumutata din jargoul strazii si folosit ca modalitate de jignire , ceea ce nu intareste nici pe departe o apropiere sau o recunoastere a valorilor spirituale ale Santei Leocadia

STIMA

Subscriu.
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #84 : 05-05-2010, 09:00:45 »

Terminati cu prostiile si subscrieti la cele bune, nu faceti gasca la rele.
 Ice, fii linistit, nu am facut o dedicatie anume si nici nu mi-as permite, indiferent de situatie, aprecieri mult mai putin marsave. E doar un atasament spre a se constata cat de urat suna. In ce priveste forma gramaticala, am considerat ca un avertisment pe o forma mai glumeata e mai usor de digerat decat unul in sablon KGB. Si cred ca important e mesajul si nu plicul in care a fost pus.
                                                      Spor!
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
« Răspuns #85 : 25-05-2010, 00:00:46 »

O imagine de pe "?antierul naval", sper sa nu ma mai tenteze nici un avion  :2:  pana nu o termin...
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #86 : 25-05-2010, 00:10:14 »

:)) :)) :))  Te-a stimulat finalizarea mea? :12: :)) :))
Dar si eu sper la fel.
As avea o intrebare: Nu fixezi barcile? Ma gandesc ca dupa ce pui manevrele, in "panza de paianjen", ce rezulta, e cam greu.
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #87 : 25-05-2010, 02:17:19 »

sper sa nu ma mai tenteze nici un avion

Nu ma consider si nici nu vreau sa fiu un model de urmat, dar eu niciodata nu am lucrat la un singur model pana la finalizare. O diversiune e menita sa scada monotonia iar la reluarea lucrului pe subiect, se pot constata mai usor unele eventuale greseli peste care in conditii de lucru sustinut s-ar fi trecut din inertie si ar fi putut deveni ireparabile. Apoi e si avantajul de a avea mai multe modele gata cam in acelasi timp. Si mai e si treaba ca nu e concurs cu termen de finalizare, e lucru din si pentru placere si important e sa facem ceva iar acel ceva sa ne placa. Sub acest ultim aspect chiar si daca ar fi peste 20 de ani , finalizarea ca si etapele intermediare de lucru la Santa Leocadia nu pot fi altceva decat o adevarata delectare.

:14:   Spor !   (chiar si la avioane)
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
« Răspuns #88 : 25-05-2010, 09:17:06 »

Te-a stimulat finalizarea mea?
:))
Citat

Nu fixezi barcile? Ma gandesc ca dupa ce pui manevrele, in "panza de paianjen", ce rezulta, e cam greu.
Barcile le voi a?eza (nu le voi lipi) pe cavaletii lor fixa?i de traverse. Dupa ce termin panza de paianjen urmeaza balustrada ?i alte cateva detalii.   :14:
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
« Răspuns #89 : 25-05-2010, 09:19:42 »

Sub acest ultim aspect chiar si daca ar fi peste 20 de ani , finalizarea ca si etapele intermediare de lucru la Santa Leocadia nu pot fi altceva decat o adevarata delectare.

:14:   Spor !   (chiar si la avioane)
Mul?umesc, voi incerca sa nu dureze chiar atat de mult  :13:
memorat
Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Mergi Sus