.............Sigur nu o sa am nici un fel de invidie pentru castigatori, multumirea mea e de cu totul alta natura si in cazul de fata e data de faptul ca sunt multi membri participanti desi era loc pentru si mai multi. Ca munitie imi ajunge un singur proiectil exploziv ca sa scap de pak.
....Pai cum sa fi invidios, doar asta astepti si tu , si eu , si ..... sunt convins ca si altii , cat mai multi cartonisti cu putinta. De ce spun asta ?!
Daunazi am intrat din greseala pe un s...... cartonistic cu un ..... de cartonisti si..... stupoare.......mai bine de 20.000 de participanti si expozanti. Acum intrebare : Pe cand si aici asa ceva ???
........ cat despre : ,,era loc si pentru mai multi " ; sunt convins ca se putea si mai bine de cat atat, dar..... folosind cuvintele uni prieten si un bun samaritean .... ,,.... lasa, ca se aduna ei ca puii in jurul clostii .... '' ; a avut dreptate
.......... iar ca .... :,,un singut proiectil exploziv ca sa scap de PAK '' sincer... Traiane.... ma cam indoiesc. Gandindu-ma putintel mai bine, Stuart-ul era un tanc usor de cercetare, iar cu tunul lui si cu proiectilul cat o galusca (fara pruna) nu prea vad eu sa aiba cine stie ce sanse impotriva unui PAK. La ,,statura'' lui....... mai bine echipajul se furisa si arunca cu proiectilul , lasand-ul pe Mausul Stuart la loc sigur, dar ...... a fost bun si eu consider ca si-a facut pe deplin datoria, chiar daca a fost de productie U.S. si mai ales ca este modelit DE TINE.
Felicitari si bine ai vedit in competitie mare mester mare. CEI DIN URMA VOR FI CEI DINTAI.

si...... sunt cu cei patru ochii pe tine (cu tot cu ochelari

)