Machete din carton

Pagina: [1] 2   Mergi Jos

Autor Subiect: STUART- VI  (Citire 716 ori)

0 membri inregistrati şi 1 Vizitator citeste acest subiect.

traian

• Modelist
  • Mesaje postate: 842
STUART- VI
« : 06-07-2010, 23:44:28 »
     Am oscilat mult intre a participa sau nu la concurs. Esential pentru neparticipare ar fi in primul rand faptul ca nu imi plac concursurile iar ceea ce fac e in primul rand pentru propria deconectare. Apoi e vorba de faptul ca nu am avut pregatit un kit preferat pentru asa ceva, cele disponibile necadrand cu regulamentul iar cele care se incadreaza nu se inscriu in preferintele mele.
  Din respect pentru toti membrii participanti am hotarat sa ma inscriu cu un model cat de cat apropiat preferintelor, tancul american Stuart VI, produs de Maly Modelarz. Kitul produs in anul 1990, luna martie, e din arhiva proprie realizata pe baza de abonament. Imi cer scuze pentru ca nu fac o prezentare a modelului, nu am nici un fel de problema cu poporul american dar manifest repulsie pentru tot ce poarta stampila ,,made in America". Sunt sigur ca doritorii au deja sau au de unde sa procure respectivele date iar pentru ceilalti important ramane doar modelul in sine.
     Va doresc la toti sa aveti SPOR la pigulit si spre paguba organizatorilor sa ocupati cu totii locul -I-.
                                                                                SPOR !!!

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1334
Re: STUART- VI
« Răspuns #1 : 06-07-2010, 23:47:43 »
Bine ai venit in Concurs.

SUCCES !!

aeroclubploiesti

• Modelist
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #2 : 07-07-2010, 01:07:05 »
 Mult succes la constructia machetei, ma bucur ca nu sunt singurul care are o repulsie made in america, in schimb eu nu consturiesc nimic ce a scos "america" pe piata machetelor, ma refer la la revistele de specialitate.
 Sper ca acest concurs sa fie o duelare cat mai placuta si cea mai faina macheta sa invinga acest concurs, cu toate ca in final machetele care o sa fie terminate sunt invingatoare, spre bucuria organizatorilor , dar si a celor care le plac sa admire aceste bijuteri din carton.
 Iti doresc sa ai spor si mult timp liber sa construiesti macheta , mai putin munitie in caz ca nu reusesti sa intri pe podium sa trimiti cateva obuze premiu celor fericiti.

traian

• Modelist
« Răspuns #3 : 07-07-2010, 03:34:32 »
....... ma bucur ca nu sunt singurul care are o repulsie made in america

Am o cunostinta ,,om umblat", si-a cumparat o rulota (din Vest la mana a n'spea) a scris pe ea, mare, cu rosu si albastru AMERICAN DRIMES si a pictat un simulacru de steag dungat cu stelute in colt sub un mare joben auriu. A ,,plantat-o" in piata si vinde gogosi calde. Nu am cumparat niciodata fiindca stiu ca are sobolani in magazia unde tine faina si nu se spala pe maini inainte de a face aluatul. Este expresia fidela a imaginii pe care o am despre America.
  Repulsia nu e made in America, e self made si e generata de tot ceea ce poate fi numit istoria americana si contributia ei in evolutia umanitatii. Asta nu inseamna ca nu apreciez realizarile pozitive.
  Multumesc pentru urari. Sigur nu o sa am nici un fel de invidie pentru castigatori, multumirea mea e de cu totul alta natura si in cazul de fata e data de faptul ca sunt multi membri participanti desi era loc pentru si mai multi. Ca munitie imi ajunge un singur proiectil exploziv ca sa scap de pak.
                                                                            Spor!

tavi

• Moderator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 934
« Răspuns #4 : 07-07-2010, 10:22:49 »

.............Sigur nu o sa am nici un fel de invidie pentru castigatori, multumirea mea e de cu totul alta natura si in cazul de fata e data de faptul ca sunt multi membri participanti desi era loc pentru si mai multi. Ca munitie imi ajunge un singur proiectil exploziv ca sa scap de pak.
  ....Pai cum sa fi invidios, doar asta astepti si tu , si eu , si ..... sunt convins ca si altii , cat mai multi cartonisti cu putinta. De ce spun asta ?!
  Daunazi am intrat din greseala pe un s...... cartonistic cu un ..... de cartonisti  si..... stupoare.......mai bine de 20.000 de participanti si expozanti. Acum intrebare : Pe cand si aici asa ceva ???
  ........ cat despre : ,,era loc si pentru mai multi " ; sunt convins ca se putea si mai bine de cat atat, dar..... folosind cuvintele uni prieten si un bun samaritean .... ,,.... lasa, ca se aduna ei ca puii in jurul clostii .... '' ; a avut dreptate :14: :14:
 .......... iar ca .... :,,un singut proiectil exploziv ca sa scap de PAK '' sincer... Traiane.... ma cam indoiesc. Gandindu-ma putintel mai bine, Stuart-ul era un tanc usor de cercetare, iar cu tunul lui si cu proiectilul cat o galusca (fara pruna) nu prea vad eu sa aiba cine stie ce sanse impotriva unui PAK. La ,,statura'' lui....... mai bine echipajul se furisa si arunca cu proiectilul , lasand-ul pe Mausul Stuart la loc sigur, dar ...... a fost bun si eu consider ca si-a facut pe deplin datoria, chiar daca a fost de productie U.S. si mai ales ca este modelit DE TINE.
     Felicitari si bine ai vedit in competitie mare mester mare. CEI DIN URMA VOR FI CEI DINTAI.
 :16: :16: :16: :16: :16:  si...... sunt cu cei patru ochii pe tine (cu tot cu ochelari  :20: )
..... si poate totusi .......

traian

• Modelist
« Răspuns #5 : 07-07-2010, 12:50:27 »
   Ma, tu tii cu ursul........  :23:           
                                               :)     Spor!

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #6 : 07-07-2010, 13:37:26 »
   Ma, tu tii cu ursul........  :23:           
                                               :)     Spor!
      Sorry me lord :20: :20: , dar chiar nu tin cu ursul, sunt si eu mic si ...... nu stiu nimic :20: :20: . Nu doresc sa supat pe pisicimea sa si pe  Regele neincoronat dar incontestabilul Maistru in ale cartonismului si in a ,,fluturilor'' cu vele care au brazdar marile lumii, dar ........ inca o data  IERTARE . :20: :20:
   P.S   Cum se va impaca MITA cu ....... STUART, soricelul familiei ????
        SPOR ...... Mare mester mare.

traian

• Modelist
« Răspuns #7 : 07-07-2010, 23:10:26 »
  ....... sunt si eu mic si ...... nu stiu nimic.........

Mare Maestru Mare, dai din extrema in extrema, ba ma alinti, ba ma infasori in sarma ghimpata. Ia-o si tu mai pe la mijloc.
   Deocamdata, ca si mine, Mita mustaceste nemultumita si se uita ca la calendar la cartoane. Prima impresie e ca nu o sa ma ajute deloc la tanc.
                                                                    Spor!

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #8 : 09-07-2010, 00:05:39 »

...... ma infasori in sarma ghimpata...........
   Departe de mine gandul acesta negru.
....................
   Deocamdata, ca si mine, Mita mustaceste nemultumita si se uita ca la calendar la cartoane. Prima impresie e ca nu o sa ma ajute deloc la tanc.
      Dar pofta vine mancand, cat despre MITA, cu o felie de salam vanatoresc si un castronel de smantana, cred ca ai rezolvat problema.
      Mare mester mare, sa ai spor la pigulit, si SPOR in realizarile de zi cu zi. :14:

traian

• Modelist
« Răspuns #9 : 15-07-2010, 23:28:47 »
    O adevarata nebunie prin atelierele mele cu tancul asta. Asistenta mea de baza ma trateaza doar cu coada iar mecanicutii cat pe ce sa isi inchida fisetele. I-am convins pana la urma ca mare deosebire intre o locomotiva si un tanc nu prea e si am reusit un inceput de comunicare. Pe Mita nu.
  Si am demarat cu structurile de rezistenta.

traian

• Modelist
« Răspuns #10 : 15-07-2010, 23:37:17 »
Sunt necesare doua structuri:
   - una pentru cutia blindata care e srtucturata in camera de lupta, compartimentul motorului si compartimentul mecanicului conductor in care se afla si transmisiile motrice
   - una pentru turela care protejeaza armamentul principal respectiv tunul de 37 mm.

aeroclubploiesti

• Modelist
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #11 : 15-07-2010, 23:39:36 »
Greu ai inceput cu demarajul, dar pana la urma a iesit ceva superb :14: , momentan nu pot sa incep si eu sa lucrez ca nu am aparat foto, asa ca privesc maestrii  :13: indeaproape si sa mai fur ceva meserie :P .
Spor la constructie si cat de curand o sa ai si sprijin din partea aviatiei si sa asaltam podiumul  :3:

traian

• Modelist
« Răspuns #12 : 16-07-2010, 00:01:22 »
Ca sa facem in ciuda dusmanului am pus un blindaj frontal de 63 mm  iar in partile mai putin expuse de 13 mm asa ca singura grija a celor 4 tanchisti o sa fie se depisteze la timp PAK-ul si chiar daca ,,o galusca'' exploziva de 37' nu o sa spulbere servantii, cele 15 T ale senilatei o sa rezolve ,,ghiveciul''. Oricum la o lungime de 4,34m, latime de 2,24m, inaltime de 2,3m si o viteza de deplasare de 58 km/h si manevrat cu arta, e o tinta destul de dificila chiar si pentru armament AT. mai performant.

traian

• Modelist
« Răspuns #13 : 16-07-2010, 00:10:11 »
Pe sectiuni incepem si montarea podelei la cutia blindata dar finalizarea va fi abia dupa ce toata cutia blindata va fi gata fiindca mai sunt de montat apendicii pentru galeti si suspensii.

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #14 : 16-07-2010, 00:15:49 »
 :27: :27: :27:  Mare mester mare, frumos lucrat, ca de altfet toate lucrarile tale. Educativ, explicit, frumos si ingrijit lucrat. Chiar daca ajutorul tau de baza , te trateaza cu coada ridicata (la Mita ma refer) , te rog sa ai certitudinea ca eu unul deja am belit ochii  :1: :1: si savurez cu interes fiecare poza pe care ai bunavointa sa ne-o prezinti. Si...... daca cumva intampini greutati in ale soricosului STUART, atunci ...... clic la machete inclasabile, clic la modele gigant scara 1:6 si clic pe rozatorul meu , pe care de altfel deja il cunosti  :)) :))
  Pana una alta, MARE MESTER MARE, da-mi voie sa-mi scot palaria  :14: :14:  si sa salut respectuos , un mare MAISTRU , care in fine, a spart ghiata cu un model de exceptie. Inca o data  :14: :14:  si MULT SPOR LA PIGULITUL CARTONOS.
 RESPECTE :14:
Pagina: [1] 2   Mergi Sus

www.PaperModel.ro