Machete din carton

Pagina: 1 [2]   Mergi Jos

Autor Subiect: STUART- VI  (Citire 716 ori)

0 membri inregistrati şi 2 Vizitatori citeste acest subiect.

traian

• Modelist
  • Mesaje postate: 842
Re: STUART- VI
« Răspuns #15 : 16-07-2010, 00:24:29 »
...... cat de curand o sa ai si sprijin din partea aviatiei si sa asaltam podiumul ...
        :3:  multumesc pentru aprecieri si pentru intentia de alianta. Inca nu a iesit, mai e de lucru si mecanicutii mei sunt destul de conservatori. Nu le pot scoate din gand faptul ca lucreaza la altceva decat vor ei. Nu mai zic de principalul meu ajutor care s-a si mutat in atelierul de pe balcon. Trebuie sa ma descurc de unul singur.
   La asaltarea podiumului doar te sustin, eu dupa cum am spus, ma limitez la participare fara nici o alta intentie si o sa imi rezerv placerea sa privesc podiumul prin periscop.
                                                                 Spor!
                          Graba cu pozarul ca ai obligatia postarii/luna !!!!

traian

• Modelist
« Răspuns #16 : 19-07-2010, 12:32:55 »

Pana una alta, MARE MESTER MARE, da-mi voie ..........

MARE MAESTRU MARE, multumesc pentru preamarea si nemeritata atentie cu care ma onorezi si pe care as dori-o impartita si cu ceilalti membri participanti si neparticipanti la concurs.
            ,,Pana una alta'', inca ma mai gandesc la proiectilul ,,cat o galusca (fara pruna)''  :2:
                                                                  Spor!

traian

• Modelist
« Răspuns #17 : 29-07-2010, 22:11:29 »
   Fiindca tot veni vorba de ,,galuste'', e aproape gata montarea turelei si a tunului. Din cele ce am aflat de la prietenii mei rusi, majoritatea modelelor pana la VII au fost armate ca aruncatoare de flacari, cel de fata fiind dotat cu un tun de 37 mm folosit in special impotriva blindatelor usoare dar si a infanteriei. Dar nu am insistat prea mult asupra amanuntelor (treaba cu antipatia)

traian

• Modelist
« Răspuns #18 : 29-07-2010, 22:16:57 »
Mecanicii mei s-au adaptat cat de cat cu noul job si vad ca se descurca in continuare cu cutia blindata

traian

• Modelist
« Răspuns #19 : 29-07-2010, 22:22:48 »
Si au atasat si turela. Maruntusurile si finisajele se fac pe parcurs in pauzele pentru fumat.

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1334
« Răspuns #20 : 30-07-2010, 00:32:49 »
Mecanicii mei s-au adaptat cat de cat cu noul job si vad ca se descurca in continuare cu cutia blindata
Se descurca foarte bine  :27: .

traian

• Modelist
« Răspuns #21 : 31-08-2010, 00:00:15 »
    In fabricuta mea nu tine treaba aia cu reducerea cu 25%. Pana cand nu am numarat si ultimul banut, mesterii nici nu au vrut sa auda de accesul la ,,produs'', cu atat mai putin de poze. Ba a trebuit sa ii mai si imbunez cu care un paharel de tarie. Implinite fiind datoriile lunare, cam asta e ceea ce se poate vedea:

traian

• Modelist
« Răspuns #22 : 31-08-2010, 00:06:51 »
   A inceput si montarea periscoapelor si s-au montat mitralierele frontala si jumelata.

traian

• Modelist
« Răspuns #23 : 31-08-2010, 00:14:23 »
Printre usi, din fuga, am prins si o roata motrica si mestrii mi-au zis ca daca o sa ii stimulez putin o sa inceapa lucrul la senile. Nu am de ales dar ii si inteleg, fiind etapa cea mai chichiricioasa.

aeroclubploiesti

• Modelist
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #24 : 31-08-2010, 19:45:18 »
Fain a iesit pana acum jucaria ta din mana mesterilor :14: , se vede ca reducerea de 25% inca nu a ajuns sa fie pusa in aplicare :27: . In curand va fi terminata si bineanteles o buna si meritata prima va fi la final :3: .
Spor la partea cea mai dificila, dar placuta. :27:

traian

• Modelist
« Răspuns #25 : 31-08-2010, 22:46:29 »
     Multumesc pentru aprecieri, comandorule. Sunt totisi constient ca primitivitatea butucanovitatilor blindate terestre nu pot concura finetea ,,zburatoarelor'' iar cand zburatoarea e si o printesa intre feline, orice discutie devine de prisos. Sa ai si tu spor la tot ce poate fi mai migalos la modelul tau.
   Cat priveste integrarea in ,,25%'', nici pe vremea cand eram membru PCR si nici acum nu inteleg sa ma integrez la ceva care incalca atat legea cat si bunul simt.
                                                                                    Spor!

Morden

• Modelist
  • Mesaje postate: 125
« Răspuns #26 : 01-09-2010, 20:34:11 »
Frumos tanculetul.
Alex.

Wittman40

• Juriu
  • Modelist
  • Mesaje postate: 446
« Răspuns #27 : 01-09-2010, 23:19:33 »
Arată binişor Stuartul, sper că nu vei lăsa nevopsit, ştiu că e mai greu de realiyat, dar după părerea mea este mai uimitor vopsită.

traian

• Modelist
« Răspuns #28 : 02-09-2010, 17:34:25 »
   Stiu despre ce spui, am mai discutat mai demult pe tema asta. Fiecare are propriile accepte in ceea ce face. In momentul in care lucrez un model de la zero il vaxui dupa cum ma pricep eu. In cazul kiturilor din carton prefer sa ma limitez doar la mici retusuri si alea in special pe canturile de taietura. Nu imi plac nici patinarile decat unde e strict necesar. Stii cum e- treaba cu gustul.
 Daca asa e dat de producator incerc sa ma mentin in limitele date de el.
 Cand o sa fac un model din tabla sau cand o sa abordez un ,,blanch'' de la cartoane (am un U-boot care ma atrage) promit sa il vopsesc, dotari am iar mana sper. Cu timpul si ochii stau din ce in ce mai prost, poate ma salveaza urmasii.

Spor!
Pagina: 1 [2]   Mergi Sus

www.PaperModel.ro