Machete din carton

Pagina: [1]   Mergi Jos

Autor Subiect: USS Ting Yuen  (Citire 262 ori)

0 membri inregistrati şi 1 Vizitator citeste acest subiect.

alexutul96

• Modelist
  • Mesaje postate: 78
  • Salutari din Ploiesti
USS Ting Yuen
« : 22-07-2010, 12:02:22 »
Acesta nava este o corabie de lupta  de pe timpuri care nu era asa dotata cu armament ca in zilele noastre :)

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 656
  • Est modus in rebus.
Re: USS Ting Yuen
« Răspuns #1 : 22-07-2010, 19:59:21 »
Fiind o nava "de pe timpuri" ( a fost lansata la apa in 1881  ) nu prea vad cum putea sa aibe armament modern. Treaba e ca , asa cum spune si numele a fost o nava chinezeasca ( fabricata insa in Germania , sic! ) nu putea sa aibe prefixul USS ( United States Ship )

traian

• Moderator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 794
« Răspuns #2 : 24-07-2010, 10:07:09 »
    Deci nu e chiar ,,corabie de lupta de pe timpuri''. <<Pe timpuri>> inseamna ceva cam de cand a folosit omul primul trunchi de copac pentru a traversa un rau si cu aproximare pana la aparitia primului sistem mecanic de propulsie. Vaporasul tau trece deja in epoca moderna a navigatiei. Din ce se vede in fotografie lucrezi in cadrul unui cerc aplicativ. Roaga-l pe domnul instructor sa va prezinte si un scurt istoric al navigatiei ca prinde bine.
                                           Felicitari si la cat mai multe modele!

SORY1976

• Vizitator
« Răspuns #3 : 26-09-2010, 19:00:36 »
Salut...arata bine nava ta....cat despre istoricul ei nu stiu nimic dar important este ca lucrezi la asa ceva si pe viitor ai tu timp si de alte fineturi....pacat ca nu am pozat prima mea macheta== a fost o tentatva de IAR 80 facuta dupa modelism ..nu am avut profesor nu ma invatat nimeni nimic si la final dezastru, arata de parca picase in bot o stupizenie dupa mine dar nu m-am descurajat am luato de la capat si am invatat sa folosesc tot felul de tehnici de modelism.Vaporasul tau arata super

Spor la treaba
Pagina: [1]   Mergi Sus

www.PaperModel.ro