Machete din carton

Pagina: 1 [2] 3   Mergi Jos

Autor Subiect: HMS Victory  (Citire 773 ori)

0 membri inregistrati şi 1 Vizitator citeste acest subiect.

Morden

• Modelist
  • Mesaje postate: 122
Re: HMS Victory
« Răspuns #15 : 01-09-2010, 20:30:56 »
Si eu m-am gandit,singura solutie este ca unu dintre noi sa-si mute santierul.
Alex.

traian

• Moderator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 794
« Răspuns #16 : 01-09-2010, 20:45:03 »
          De obicei asta o face sau cel mai tanar sau cel cu santier mai mic, dar se poate analiza si cealalta varianta. Azi a fost prima zi de concediu si macar pana trec de jumatate mai e o multime.
                                                              Spor!

Morden

• Modelist
« Răspuns #17 : 17-09-2010, 17:29:54 »
Nici pe Victory nu am uitat-o dar am tinut sa postez prima data la Tarry, m-am hotarat, am pus ceva banuti deoparte si o sa finalizez scheletul, din pacate cum am mai spus treaba cu aparatu...si nu pot posta poze...pana acum este cam un sfert din shelet terminat si "coloana" scheletului pe care se fixeaza coastele este aproximativ 3 sferturi din cat ar trebui sa fie, mai am un tun care banuiesc ca vine pus in prova deoarece arata diferit de cele care le-am postat si cam asta e...sper ca in curand sa apara si pozele.
Alex.

Morden

• Modelist
« Răspuns #18 : 02-11-2010, 00:28:17 »
Barca de servici
 in prima faza am pus fiecare coasta la locul ei

Alex.

Morden

• Modelist
« Răspuns #19 : 02-11-2010, 00:30:01 »
am lipit fiecare "scandurica" in parte pe scheletul barcii...am folosit aracet...

Alex.

Morden

• Modelist
« Răspuns #20 : 02-11-2010, 00:31:05 »
dupa cum se poate vedea in prima poza,piesele de lemn sunt umpic distantate...am remediat problema slefuind barca apoi am unso cu aracet poza 2

Alex.

Morden

• Modelist
« Răspuns #21 : 02-11-2010, 00:48:10 »
Nu am stiut ca imi poate lua toata ziua...aparand si mici probleme pe parcurs,asa ca barcuta este aproape gata
Alex.

traian

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #22 : 02-11-2010, 09:11:01 »
Iese fain da' pentru limbaj te iau de mot cu prima ocazie. Ce e aia ,,scandurica'' ? Ca sa nu mai apara distante intre piese unge si canturile cu aracet si strange intre ele macar cu o clama de rufe daca nu ai altceva. Merge si cu gume de alea de pus la borcane.
                    Spor!

tavi

• Moderator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 848
« Răspuns #23 : 02-11-2010, 09:48:06 »
Foarte fain, dar....... subscriu si eu la cele spuse de Traian, si.......cu singura mentiune ca eu nu-mi pot permita sa te iau de mot..... :20: :20:
 Spor la pigulit in continuare si...... asteptam in continuare  :22: poze, acum daca ne-ai intaratat...... barem ...... ochii sa ni clatim, ca de restul..... nici nu poate fi vorba. :13: :13:
..... si poate totusi .......

Morden

• Modelist
« Răspuns #24 : 03-11-2010, 02:14:32 »
Am clame de la mici la super mari problema a fost ca cele mici nu cuprindeau cum trebuie barca iar cele mari...a inceput sa paraie lemnul sub presiunea lor...data viitoare e buna ideea cu elasticele de borcan dar nu-mi trecuse prin cap,multumesc de aprecieri si scuze de limbas...data viitoare promit sa maa documentez inainte sa postez aiurea...se pare ca am un mic talent la asa ceva...scuze din nou si multumesc din nou.
   Spor!
Alex.

Morden

• Modelist
« Răspuns #25 : 05-11-2010, 02:02:25 »
ceva noutati :20: :
Alex.

Morden

• Modelist
« Răspuns #26 : 05-11-2010, 02:05:16 »
si cam atat pentru moment deoarece nu am avut timp zilelea astea...
Alex.

traian

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #27 : 05-11-2010, 20:15:19 »
     Promitator, am putea face o plimbare prin ,,Cazane'' cat mai e vremea buna dar daca nu ii pui si vele tragi tu la rame.
                                                       Spor!

Morden

• Modelist
« Răspuns #28 : 05-11-2010, 21:53:23 »
Barcuta are defapt si catarg...asa ca nu se stie...dar pana ajung la catarg am putea invita si pe cei de pe forum sa ne ajute la rame...este loc pentru 18 persoane care sa traga la rame...si mai incap fara probleme,asa ca daca am pune si rapida,mai inghesuiti ne-am face toti de pe forum cu o plimbare...mai dezavantajati ar fi cei care au de tras la rame dar facem cu schimbul cu cei din rapida
Alex.

tavi

• Moderator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 848
« Răspuns #29 : 05-11-2010, 22:50:36 »
Eu unul ma inscriu la o plimbare pe "canale'' dar ...... nu la rame, eu asigur numaratoarea pentru a nu pierde ritmul, deci .....luntrasi...... si unu, si doi....... mai cu viata :)) :)) :))
 Si...... daca scanai si tu piesele inainte de a le monta...... tare bine mai era...... tare mult ma interesa si pe mine un scan la barcile de pe Victory, dar...... banuiesc ca nu ai facur asa ceva !!!! :14: :14:
..... si poate totusi .......
Pagina: 1 [2] 3   Mergi Sus

www.PaperModel.ro