Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: [1]   Mergi Jos

Autor Subiect: Kubelwagen  (Citit de 2236 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

SORY1976

• Vizitator
Kubelwagen
« : 15-11-2010, 17:35:48 »

Salutare....am avut putin timp liber si am facut 2 masini de care am fost intotdeauna fermecat vazindule prin filme cu cel de al doilea razboi mondial....am facut 2 pentru ca una o sa o fac cadou celui care mi-a prezentat prima revista de modelism si m-a imbolnavit ireversibil cu microbul modelitului si care de asemenea mi-a aratat si cartoanele....este un model simplut de tot dar care m-a fermecat pe mine....imi cer scuze pentru calitatea pozelor dar efectiv nu le am cu asa ceva....

Respect Maxim

memorat

FLAK-Panzer

• Modelist
  • Mesaje postate: 250
Re: Kubelwagen
« Răspuns #1 : 15-11-2010, 21:01:36 »

Salutare....am avut putin timp liber si am facut 2 masini de care am fost intotdeauna fermecat vazindule prin filme cu cel de al doilea razboi mondial....este un model simplut de tot dar care m-a fermecat pe mine
Kubel-uri veritabile nu prea vezi prin filme , sunt inlocuite de tot felul de 4x4 ( in cele romanesti gen Sergiu Nicolaescu de IMS-uri ) mergandu-se pe ideea : "multi vede putini cunoaste" . 
Plecand de la modelul asta simplut se poate ajunge la unul f complex ( am vazut asta pe un forum francez )
La mai multe!
memorat

SORY1976

• Vizitator
« Răspuns #2 : 16-11-2010, 18:51:40 »

Salutare.....tipul asta de masinuta s-a fabricat in vreo 60000 de exemplare de diverse tipuri...e normal ca in filme sa fie folosite tot felul de inlocuitori doar no sa arunce in aer o masina istorica....am mai gasit poze cu germani din zilele noastre care au cateva masini dinastea, un transportor blindat,arme si uniforme din WW2 si se ,,joaca,, prin padure simuland diferite batalii.....

respect Maxim
memorat

Wittman40

• Modelist
  • Mesaje postate: 1525
« Răspuns #3 : 16-11-2010, 19:09:27 »

De fapt sunt si in filme Kubelwagenuri reale cum este filmul filmul Valkyrie, chiar la inceput este una in culori tip Afrikakorps, dar nu numai aceasta raritate apare ci si un Panzer original, nu mai stiu sigur dar cred ca e un Panzer III.

Wittman
memorat
Pagini: [1]   Mergi Sus