Corect PAPY, cat despre material secret..

..... am folosit un aliaj de titan acoperit cu un strat de 5 mm de KEVLAR pe care ulterior l-am acoperit cu o mixtura de argint si mercur , iar ca sa intaresc si sa fixez toata compozitia , l-am introdus intr-o baie de cromare. Dupa 10 zile am repetat procesul, numai ca de aceasta data intregul ,,blindaj'' a fost bombardat cu atomi de siliciu, si astfel am obtinut un blindaj ceramic < ce blindaj de la M1A1 AIM Abrams, ala e nimic pe langa ce am obtinut eu >
Acum lasand gluma la o parte, intregul model a fost realizat din carton de 0,5 , 1 , 1,5 si 2 mm . Tinand cont ca este o macheta realizata dupa niste profile si imagini saracacioase , nici de cum dupa un model desfasurat si bine elaborat al unei publicatii de specialitate asa cum este Maly , GPM , ORLIK s.a.m.d. , am incercat sa ascund defectele de constructie folosind mici artificii tehnice, si anume : dupa ce am acoperit ,,scheletul'' in prealabil cu carton de 1 mm am aplicat pe tot corpul astfel obtinut , fasii si fasiute de ziar , lipite cu aracet. Sa ascund impefectiunile si sa obtin o suprafata cat mai neteda, am aplicat un chit de aracet cu pudra de talc ( neaparat mentolata, ca altfel ..... tusea

) Dupa o slefuire , gruntuire si vopsire ( cu aerograful ) a iesit ceea ce bine cunoasteti, deci cam asta ar fi materialul
secret ,asa ca daca aveti vre-o sugestie, parere sau informatie , topicul este inca deschis ...... deci.....

ca in nici un caz nu se va intampla asa...

. DECI CURAJ sau duceti lipsa.
P.S. Urmatorul model realizat dupa aceasi tehnica am sa-l

si am sa-l

pe fiesare etapa, cine stie poate ma racoleaza si pe mine maimutoii de la pentagon, sa le modernizez blindajele la ABRAMS-uri