Machete din carton

Pagina: [1]   Mergi Jos

Autor Subiect: Submarinul K 21  (Citire 356 ori)

0 membri inregistrati şi 1 Vizitator citeste acest subiect.

traian

• Moderator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 791
Submarinul K 21
« : 21-11-2009, 22:52:35 »
Maly Modelarz a fost inainte de '89, exceptand unele aparitii spontane, singura publicatie profilata pe modele din carton la care aveam acces in Romania. Dupa '89 aparitiile au fost tot mai rare sfarsind prin a nu mai fi. In ultimul an a inceput, gratie insistentei unor impatimiti, sa se faca iarasi simtita prezenta respectivei publicatii. Nu poate fi comparata cu ShipYard.ul, modul de proiectare, conceptul de constructie fiind ceva diferit, dar faptul ca subansamblele nu au deficiente, ansamblarea e relativ abordabila chiar de incepatori, materialul are calitate buna, sunt factori care duc la realizarea unei machete reusite. Pana acum, doar la un singur model am intampinat ceva dificultati, nu neremediabile, iar asta poate doar din cauza ca a fost printre primele modele.
 Acestea fiind zise trec la ,,podvodnaia lotca'' K-21
Submarinul are o linie eleganta si suficiente detalii de punte. Componentele sunt tiparite pe 5 file de carton, suport nefiind necesar decat la elementele de osatura si cavalet. Instructiunile de montaj cu imagini detaliate si planul general sunt pe 8 pagini. La ora actuala am realizata osatura si am testat portivirea filelor precum si ansamblarea castelului si sunt multumit de ce iese.

traian

• Moderator
  • Modelist
Re: Submarinul K 21
« Răspuns #1 : 22-11-2009, 02:39:29 »
Revin cu imagini de complectare. S-a intrerupt curentul in timp ce pregateam postarea, de cateva saptamani a devenit o normalitate, surpriza e doar momentul si durata intreruperii.

traian

• Moderator
  • Modelist
Re: Submarinul K 21
« Răspuns #2 : 22-11-2009, 02:40:46 »
si ultima.
Pagina: [1]   Mergi Sus

www.PaperModel.ro