Machete din carton

Pagina: 1 [2]   Mergi Jos

Autor Subiect: Pitpalacul  (Citire 609 ori)

0 membri inregistrati şi 2 Vizitatori citeste acest subiect.

tavi

• Moderator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 934
Re: Pitpalacul
« Răspuns #15 : 06-02-2011, 12:07:35 »
Foarte frumoasa capodopera. Si totusi...... pe cand o iesire pe balta ????  nu de alta , dar poate mai invat si eu cate ceva!
..... si poate totusi .......

ary

• Modelist
  • Mesaje postate: 69
« Răspuns #16 : 06-02-2011, 19:05:18 »
Da ,rugina-i lipseste.O anume patina a timpului iar fi de folos.Din pacate nu stapanesc mestesugul acesta,dar voi incerca.Multumesc Wittman !               Tavi, esti dragut,dar nu cred ca ai mai avea ce invata de la mine.Poate viceversa!oricum astept dezghetul!!!

ary

• Modelist
« Răspuns #17 : 12-02-2011, 23:30:50 »
Pe final! :13:

ary

• Modelist
« Răspuns #18 : 12-02-2011, 23:34:00 »
Ultimele poze.

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1334
« Răspuns #19 : 12-02-2011, 23:42:16 »
Foarte frumos  :16:  , FELICITARI !!!

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #20 : 13-02-2011, 00:15:11 »
Felicitari. Se vede o adevarata mana de maistru. Ramane sa se incalzeasac vrenea si sa o vedem si pe apa, cine poate ....o sa o vada si pe viu.
 Asteptam si alte lucrari , nu de alta dar arata prea bine. :27: :27:

ary

• Modelist
« Răspuns #21 : 13-02-2011, 09:43:28 »
Multumesc! ::) Sa auzim de bine.

janjaq

• Modelist
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #22 : 19-02-2011, 15:19:24 »
Salutare!am si eu planurile PITPALACULUI tot din modelism si  voiam sa-l fac la dimensiuni mai mici  si din carton , dar probabil din cauza faptului ca sunt incepator nu vad pe plan care e distanta dintre coaste.cum ati calculat ???
Am mai pus intrebarea asta dar imi cer scuze ca nu am fost mai clar si nu am avut scaner pentru a posta planul si nelamurile .Multumesc!!

ary

• Modelist
« Răspuns #23 : 19-02-2011, 22:05:32 »
Si eu m-am lovit de problema asta!Am decupat coastele si puntea si le-am asezat cam la ochi.Tarziu am aflat ca distanta dintre coaste ar trebui sa fie egala.Cam asta ar fi.Spor.

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #24 : 20-02-2011, 00:26:42 »
Salutare!am si eu planurile PITPALACULUI tot din modelism si  voiam sa-l fac la dimensiuni mai mici  si din carton , dar probabil din cauza faptului ca sunt incepator nu vad pe plan care e distanta dintre coaste.cum ati calculat ???
Am mai pus intrebarea asta dar imi cer scuze ca nu am fost mai clar si nu am avut scaner pentru a posta planul si nelamurile .Multumesc!!
Prea greu , nu ar fi! Ideea este sa cunosti cat de cat putin desen tehnic, restul..... vine de la sine. Se pot trasa linii mediane transversale si longitudinale dupa vederea de sus si cea din profil si faci'' banasarea'' planului. Ulterior , dupa balansare poti determina exact distanta intre coaste si pozitia lor initiala apeland la datele tehnice ca lungimea totala si cea de la linia de plutire, restul........ deja vine de la sine. Un plan foarte bun, se poate scoate numai beneficiind de minimul de date tehnice si cele 3 vederi, de sus, profil si fata, eventual spate. Totusi la baza stau cunostintele de desen tehnic si matematica :20: :20:

janjaq

• Modelist
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #25 : 20-02-2011, 11:29:44 »
 Cred ca am inteles .merci!

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #26 : 02-09-2011, 22:05:51 »
Sefu...... baga poze cu ce i-ai facut lui..... Canada !!! :)) :)) :))  .....si ...mai da si mata un semn de viata, ca la tlf nu mai da omu de tine de o sapatamana  >:( >:( . Sau..... te-ai suparat pe mine (noi) ????
Pagina: 1 [2]   Mergi Sus

www.PaperModel.ro