Machete din carton

Pagina: [1] 2 3   Mergi Jos

Autor Subiect: HMS ULISES  (Citire 384 ori)

0 membri inregistrati şi 1 Vizitator citeste acest subiect.

tavi

• Moderator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 934
HMS ULISES
« : 12-02-2011, 02:06:34 »
 Salutari si salutari. Sa nu o mai lungesc cu una cu 2 va supun atentiei constructia unui remorcher de prin 1916-1920.
 Pai.... daca tot nu am mai postat nimic de ceva vreme, am decis sa va arat si voua cu ce mi-am omorat timpul pana acum !
 Asa ca ..... am sa o iau cu inceputul, si ..... mai exact cu scheletul : masurat , trasat, taiat, si..... ce-o mai fi fost ca nici eu nu mai stiu.
..... si poate totusi .......

tavi

• Moderator
  • Modelist
Re: HMS ULISES
« Răspuns #1 : 12-02-2011, 02:08:36 »
...... dupa care ..... de ! si eu precum gaina in varful gramezii, adica  :20:  cabina.

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #2 : 12-02-2011, 02:11:42 »
Cautand prin ograda vecinilor :20: :2:  am gasit si eu un putregai de ...... cred ca scandura , si am asezat viitorul corp al remorcherului pe ..... cala ?? - parca asa-i zice !

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #3 : 12-02-2011, 02:18:08 »
Si...... uite asa la prins trecerea dintre ani, pe domnul nostru remorcher. Dar..... intrand intr-un nou an, mi-am propus ca anul acesta sa finalizez macar o parte din prapaditele de machete care zac prin ograda proprie :28:  , nu de alta, dar...... cam multe incepute  :20: .
 Zis si facut. asa ca am continuat cu .... cabina :20: , ca doar duceam lipsa de materie prima pentru acoperit copaia. Se pare ca muncitorii de la exploatarea forestiera intrasera in somaj .

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #4 : 12-02-2011, 02:21:04 »
.....si , dintr-o bucata de tub de carton, am masluit viitorul cos de fum dar si alta maruntaie.

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #5 : 12-02-2011, 02:24:59 »
Si daca tot am plecat pe maruntaie, am injghebat din resturi de material lemnos ( furnir si ceva baghete ) sustras :))  dintr-un atelier de tamplarie in urma cu ceva anisori ::) , de prin vremurile anilor de liceu, deci.... am crosetat cate te miri ce.

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #6 : 12-02-2011, 02:26:51 »
Au urmat si alta maruntisuri de prin interiorul cabinei.

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #7 : 12-02-2011, 03:06:22 »
...... si continuarea episoadelor foileton ..... maine, acum merg la :19: . Dar...... cu constructia am ajuns destul de departe zic eu, chiar mai departe, dar...... Next time boys !!!

Wittman40

• Juriu
  • Modelist
  • Mesaje postate: 446
« Răspuns #8 : 12-02-2011, 08:07:35 »
Exccelent, imi place foarte mult, mai ales ca partile de lemn au efect de imbatrinire

ary

• Modelist
  • Mesaje postate: 69
« Răspuns #9 : 12-02-2011, 15:18:15 »
Foarte frumos!!! M-a cucerit pe loc!Astept continuarea. Ps : as dori si eu planurile, se poate?

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #10 : 12-02-2011, 17:57:24 »
Hallo again ! si..... multumesc pentru aprecieri, dar nu le merit.
ARY sigur ca se poate.
 Deci...... sa revenim la oile si caprele noastre, si sa continuam de unde am ramas.
 Dupa ce s-a rezolvat problema cu exploatarea forestiera , am reusit si eu sa rezolv partea cu goliciunea costeliva a ramasitei preistorice, si ..... arata cam ca in  :22: (poze) :)) :))

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #11 : 12-02-2011, 18:03:26 »
Dupa o slefuire , hai sa-i spunem in mare a corpului ,am mai realizez cate ceva din componenta ansamblului corp-cabine. Asa ca...... printre picatele , mai una, mai alta.... incet ,incet incercam sa-l aduc la forma sa initiala, sa zicem asa. :10:

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #12 : 12-02-2011, 18:05:40 »
 La care se adauga........  tentativa uneia din cele 2 barci care-si vor gasi locul pe acelasi remorcher. Cert este ca nu prea i-mi place cum a iesit, asa ca am sa incerc alta varianta, dar pana atunci...... poze cu tentativa.

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #13 : 12-02-2011, 18:12:36 »
Ca idee si mai mult ca sigur din curiozitate constructiva am incercat ( si reusit  :)) :)) :)) ) sa monez, de fapt sa asez provizoriu intreg arsenalul de piese realizat pana in prezent pe puntea remorcherului. De iesit...... a iesit ce se vede in poze, de placut........ asta ramane de vazut , in funcie de cat de urechiat v-oi fi, cate critici constructive v-or aparea, asa ca .... puteti da drumul la polemici :21: :21:

tavi

• Moderator
  • Modelist
« Răspuns #14 : 12-02-2011, 18:28:20 »
 Sa nu mai pun rabdarea la incercare a nimanui, si lasand palavragelile pe mai tarziu si pentru o eventuala intalnire modelistica la ...un TEC ( celebrul suc consacrat care se servea de la dozator, intre noi Brasovenii fie vorba :)) :)) ), am sa continui prezintarea pe etape la ce sa mai crosetat la remorcher, si...... nu numai, dar despre restul in cu totul alte topice.
Asa ca..... inarmat cu un ''calm bolnav''  :9: dupa o supradoza de..... diazepam datorata frumosilor RDS-isti  :21: :21: am trecut la crosetat capacele de vizitare de la ''compartimentul '' sala masini , atat la propriu cat si la figurat  :20: :20:
Pagina: [1] 2 3   Mergi Sus

www.PaperModel.ro