Machete din carton

Pagina: [1]   Mergi Jos

Autor Subiect: Instrumente muzicale  (Citire 378 ori)

0 membri inregistrati şi 1 Vizitator citeste acest subiect.

raducindrea

• Vizitator
Instrumente muzicale
« : 06-03-2011, 23:08:44 »
In seara asta am aflat si eu de existenta forumului de fata - si ma tare bucura. Eu cochetez de vreo citiva ani buni cu paper-craftingul, si chiar nu am avut cu cine sa il impart pina acuma  :) Desi majoritatea modelelor terminate de mine s-au pierdut in negura timpului, din varii motive - indraznesc sa atasez aici un link cu niste poze reprezentind primele 2 instrumente muzicale finalizate: un Gibson Les Paul (primul instrument facut vreodata; deci cu greselute...) si o vioara, care mi-e de departe cel mai drag model realizat pina acum. Din pacate - nu stiu pe unde mi-s pozele originale si noul design al facebook-ului nu ma lasa sa mi le resalvez - asa ca sper sa nu ma urasca nimeni ca o sa dau doar link-ul:
Astept cu interes pareri  :'(
Momentan - mai am in lucru La Sagrada Familia si o Yamaha.
O seara buna tuturor

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1334
Re: Instrumente muzicale
« Răspuns #1 : 06-03-2011, 23:28:23 »
Bun venit pe forum.
Ca sa salvezi pozele nu trebuie decat click dreapta pe poza si "Save Picture As.."   :20:

raducindrea

• Vizitator
« Răspuns #2 : 06-03-2011, 23:35:03 »
Papy - aici e problema! ca le-o flash-uit si nu mai vrea sa mi le salveze ca imagini, decit ca si web page whatever :(Ca aia cu save image/picture as - o stiam si eu :) Si i-am dat! si cind m-am dus local sa caut poza - ia-o de unde nu-i :))O porcarie facebook-ciana :( Desi poate o fi fiind buna pentru copyright sau alte cele - ma gindesc ca puteau gasi o solutie pentru POSESORII pozelor sa poata face ceva cu ele :(Da'-n fine.. poate m-am timpit eu....

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 704
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #3 : 07-03-2011, 15:38:48 »
Ca aia cu save image/picture as - o stiam si eu :) Si i-am dat! si cind m-am dus local sa caut poza - ia-o de unde nu-i :)

Poate nu ai salvat-o unde trebuie, eu am reusit sa iti descarc poza si nici macar nu am cont pe facebook

raducindrea

• Vizitator
« Răspuns #4 : 07-03-2011, 15:41:43 »
Dragos - inseamna ca e doar pentru conturile "upgrade"-uite de FB, cum e al meu.In fine; eu n-am reusit; tu ai reusit. Nu stiu cita relevanta are.oricum - nu cred ca asta e subiectul de discutat aici :)

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1334
« Răspuns #5 : 07-03-2011, 16:07:22 »
In fine; eu n-am reusit; tu ai reusit. Nu stiu cita relevanta are.oricum - nu cred ca asta e subiectul de discutat aici :)
Orice poate avea relevanta pe un forum  :10:  inclusiv faptul ca cei care vor sa vada pozele trebuie sa mearga pe FB sa le vada, mare lucru nu e sa salvezi niste poze... 
Instrumentele sunt frumoase, cum zici, mai ales vioara, sunt scara 1:1 ?
Poti pe viitor sa retusezi canturile cu niste creioane colorate iar efectul se va vedea imediat.
Bafta !  :14:

raducindrea

• Vizitator
« Răspuns #6 : 07-03-2011, 21:11:29 »
Orice poate avea relevanta pe un forum  :10:  inclusiv faptul ca cei care vor sa vada pozele trebuie sa mearga pe FB sa le vada, mare lucru nu e sa salvezi niste poze... 
Instrumentele sunt frumoase, cum zici, mai ales vioara, sunt scara 1:1 ?
Poti pe viitor sa retusezi canturile cu niste creioane colorate iar efectul se va vedea imediat.
Bafta !  :14:
OK; daca tu zici ca aia e relevant - o sa fac un efort data viitoare sa caut originalele; oricum - nu prea inteleg unde era problema in a da UN click in plus ; da' poate is eu mai ciudat.... :20: Scara e 1:2.5 la chitara, iar la vioara e, aproximativ (ca in kit nu e precizat) undeva la 1:1.5-1.75.O sa incerc chestia cu creioanele, nu m-am gindit la ea pina acuma. Oricum am ceva idei pentru modelele ce vor urma  :28:  Tocmai am descoperit ca a aparut o trompeta noua printre modele, care pare fain facuta si am de gind sa purced la ea.
r.

traian

• Modelist
  • Mesaje postate: 842
« Răspuns #7 : 07-03-2011, 22:12:40 »
     ( In ceea ce priveste considerente tehnice cred ca nu trebuie comentat indicatiile date de administratori sau moderatori, or sti ei ceva de zic ce zic cand zic despre ce zic. Si nici macar nu afecteaza activitatea in sine.)

O curiozitate, CANTA ??

raducindrea

• Vizitator
« Răspuns #8 : 07-03-2011, 22:49:40 »

O curiozitate, CANTA ??
Asta ar mai lipsi :) desi - daca hirtia ar sustine tensiunea coardelor - nu m-as mira sa scoata niste sunete (vioara, cel putin)  :2: Oricum la vioara "mecanismul" e functional, respective ce tine de acordaj (cheitele se invirt si intind coardele).Imi pare rau ca pitica-mi mica mi-a nenorocit pianul in vremea in care invata sa traga lucruri jos de peste tot - si aluia nu am apucat sa ii fac poze. Ala era intr-adevar un pic de masterpiece: incepind de la faptul ca avea tot cordajul facut cit se poate de real - pina la faptul ca absolut toate partile mobile (exceptind clapele) in realitate - erau mobile si pe macheta (toate 3 capacele, tija de sustinere, suportul de partituri, etc.) Foarte fain. Draga mi-o fost...La fel se pare ca e si la trompeta! Pistoanele sint functionale  :12:

traian

• Modelist
  • Mesaje postate: 842
« Răspuns #9 : 07-03-2011, 23:39:04 »
 :14:
Pagina: [1]   Mergi Sus

www.PaperModel.ro