Machete din carton

Pagina: 1 2 3 [4]   Mergi Jos

Autor Subiect: Trompeta/piston  (Citire 1075 ori)

0 membri inregistrati şi 2 Vizitatori citeste acest subiect.

claurss

• Modelist
  • Mesaje postate: 208
Re: Trompeta/piston
« Răspuns #45 : 26-03-2011, 23:57:56 »
.Ce nu-mi place insa e ca, de cind m-am apucat de barci si alte minuni de genul - nu mai am rabdare cu astea  :20: :(

He, he ... Dacă te apuci de barca cu suflet, sa vezi colo ce rabdare iti trebuie.  :(
SPOR
„Nu dispreţui lucrurile mici; o lumânare poate face oricând ceea ce nu poate face soarele niciodată: să lumineze în întuneric”  - Octavian Paler

raducindrea

• Vizitator
« Răspuns #46 : 27-03-2011, 02:30:28 »
He, he ... Dacă te apuci de barca cu suflet, sa vezi colo ce rabdare iti trebuie.  :(
SPOR
Poi aia e! Ca mi s-a dus toata rabdarea in barca  :28:

raducindrea

• Vizitator
« Răspuns #47 : 12-04-2011, 22:32:07 »
Dragilor... is intr-o mica pauza de trompețică....Si nu ca n-as avea vreme, acu' ca nu mai am serviciu - da' m-am apucat de Dar Mlodziezy....  :20:  Si m-a acaparat cu totul.... :27: Pentru build log de sinteti interesati - il gasiti aici. Unde, a propos - sinteti toti bineveniti :) (Papi - sper sa nu ma certi de "reclama")....

Cristake74

• Modelist
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #48 : 12-04-2011, 22:53:38 »
No job anymore? "Welcome" to the club! Sau mai nimerit cu societatea si patria de azi... welcome to the jungle. Dar altminteri, nadejde sa fie, ca joburi sunt sau vor fi. Eu unu' ma descurc de ceva vreme astfel, nu ca mi-ar conveni nemaipomenit de mult.

Altminteri... poate ca intr-o "pauza de lucru" la bric (am spus "bric" la nimereala, doar pt. ca seamana cu celebrul autohton "Mircea", altfel sunt bata la marina... :D), se va gata si trompetica. Si apoi, cine stie... poate punem mana de la mana si facem si design-ul unei papercraft lemon.  :35: :2:

raducindrea

• Vizitator
« Răspuns #49 : 12-04-2011, 22:59:14 »
Nope; not anymore. S-au gindit baietii ca daca tot imi expira contractul - sa faca un saving sanatos si sa incheiem colaborarea.... Deocamdata mi-i bine, da' daca nu gasesc ceva in maxim 2 luni I go bannanas =))
Si io-s bita la marina, stai linistit :) Tot ce stiu e ca DM e vas scoala :DSi bineinteles ca o sa terminam si trompetelul. Atita numa' ca momentan am in spatele meu (as we speak) 5 modele toate incepute si neterminate, plus bismarck-ul nedesfacut  :20:

claurss

• Modelist
« Răspuns #50 : 12-04-2011, 23:13:40 »
Ha, te tragi departe de ochiul critic al lui Traian :)) . Ma lasi pe mine la suturi...
„Nu dispreţui lucrurile mici; o lumânare poate face oricând ceea ce nu poate face soarele niciodată: să lumineze în întuneric”  - Octavian Paler

raducindrea

• Vizitator
« Răspuns #51 : 12-04-2011, 23:56:32 »
Ba deloc, mon cher! :DTraian a primit pe alalalt forum, azi noapte, invitatia de a "da cu parul" :DNici nu stii cu cita emotie si drag il astept....

traian

• Modelist
  • Mesaje postate: 842
« Răspuns #52 : 13-04-2011, 18:14:34 »
Momentan am dat doar cu ochiul ca sunt fire curioasa (cand eram la gradinita ma uitam pe gaura cheii la toaleta fetelor da am intrat mult mai tarziu).
  Am primit invitatia si iti multumesc, ma bucur sa mai aud si cuvinte bune, de drag, ca de altele tot am parte. Mai incolo ramane in pronuntare.
          Coltul ala se taie, linia e data de etambou. Aia trebuia sa fie o piesa separata care sa careneze tubul etambreu - ala prin care trece axul elicei. Pozitia axului elicei e la jumatatea spatiului dintre chila si punctul unde incepe curbura etamboului spre carma.
                                                      Spor!
 Claruss constat ca te papa rau..... :23:

claurss

• Modelist
« Răspuns #53 : 13-04-2011, 21:55:27 »
Claruss constat ca te papa rau..... :23:

:20: Ce sa fac daca am ramas ultimul mohican pe topicul de navomodele....

traian

• Modelist
  • Mesaje postate: 842
« Răspuns #54 : 13-04-2011, 23:00:49 »
   Lasa, nu iti fa tu griji de asta, esti ultimul venit dar nu ultimul din ,,rada''.
Pagina: 1 2 3 [4]   Mergi Sus

www.PaperModel.ro