Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: 1 2 [3] 4   Mergi Jos

Autor Subiect: Portcontainer 800 TEU  (Citit de 27283 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

nickubn

• Vizitator
Re: Portcontainer 800 TEU
« Răspuns #30 : 12-06-2011, 21:27:33 »

Salut Dragos, muta te rog topicul in alta sectiune. Nu o sa mai fac alta nava la fel.
Succes concurentilor
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #31 : 13-06-2011, 12:12:39 »

Imi pare rau pentru incident dar ma bucur sa mai am o nava la rubrica mea. Nu fi suparat, daca esti tentat concursuri o sa mai fie iar pentru cei care sunt tentati, eu consider ca esential ramane faptul ca au participat.
  Spor in continuare la finalizarea modelului - pana acum arata super, desi sunt velist trebuie sa recunosc ca m-ar tenta si pe mine.
memorat

nickubn

• Vizitator
« Răspuns #32 : 13-06-2011, 12:29:10 »

Nu sunt suparat, am de gand sa ma reinscriu in concurs, de data asta vreau sa particip cu un remorcher.
O sa am axez mai mult pe porctonatiner (pana o sa-l termin) apoi o sa continui cu remorcherul
MS
La portcontainer urmeaza sa il vopsesc cu rosu, apoi sa-i pun capacele de magazie
Cam asa as vreau sa arate la sfarsit
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #33 : 13-06-2011, 13:53:37 »

Daca vrei sa continui nava deja inceputa, poti continua in topicul asta pe care insa il voi muta in alta sectiune. Daca incepi o noua nava topicul ramane aici.

am de gand sa ma reinscriu in concurs, de data asta vreau sa particip cu un remorcher.

Citat
Obliga?ii participan?i: Nu este acceptata schimbarea modelului prezentat dupa inceperea concursului.

Nu te poti inscrie in concurs cu alt model. Ai avut posiblitatea sa refaci aceasta nava.
memorat

nickubn

• Vizitator
« Răspuns #34 : 13-06-2011, 14:12:32 »

Am inteles, eu am citit in regulament ca "Fiecare participant are dreptul la maxim 2 incercari de inscriere in concurs." si m-am gandit ca o sa ma pot reinscrie.
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #35 : 13-06-2011, 14:20:30 »

Am inteles, eu am citit in regulament ca "Fiecare participant are dreptul la maxim 2 incercari de inscriere in concurs." si m-am gandit ca o sa ma pot reinscrie.
Tu zici bine dar e vorba de inscrierea in concurs, din moment ce modelul tau a fost validat trebuie sa mergi cu el pana la final, modelul nu se poate schimba.
Iti doresc mult succes la licenta, sunt sigur ca vei impresiona examinatorii cu modelul tau.  :14:
memorat

raducindrea

• Vizitator
« Răspuns #36 : 13-06-2011, 14:20:39 »

@nick - stipularea aia din regulament face referire la faptul ca daca primul model cu care ai incercat sa te inscrii e refuzat de conducere - mai poti incerca cu altul. Dar e intr-adevar confuz textul. Eu de exemplu am inteles initial ca m-as putea inscrie cu 2 modele :D :20:
memorat

nickubn

• Vizitator
« Răspuns #37 : 13-06-2011, 14:32:37 »

Multumesc
:D am incercat si eu. Anul viitor o sa fiu mai pregatit si o sa citesc regulamentul mai bine.
Mult succes Radu
memorat

aeroclubploiesti

• Modelist
  • Mesaje postate: 311
« Răspuns #38 : 13-06-2011, 19:38:32 »

Nu renunta la concurs si incearca sa faci alta nava, timp este destul , iar nava asta o poti continua dupa termniatea concursului, cand nu mai esti stresat de timp.
  Daca ai fi folosit materiale greu de gasit sau scumpe , mai ziceam sa renunti. Iar daca ai fi fost elevul meu nu te lasam sa renunti si o luai de la inceput pana cand terminai modelul in termenul limita .
  Iti spun acest lucru ca eu o sa-i bat la cap sa finalizeze toti cei din sanul clubului meu si care s-au inscris in concurs si sa nu abandoneze lucrarea, ca sa fie competitia mai stransa si la final sa fie cat mai multi cu modele finalizate.
Asa ca ai timp sa te gandesti, dar sper sa nu renunti asa usor, carton gasesti pe toate drumurile si sper sa gasesti taria sa o iei de la inceput si eu am gresit ceva la macheta mea, dar voi remedia gresala mea, dar de renuntat nu voi renunta si imi place sa joc pana la final.
memorat

nickubn

• Vizitator
« Răspuns #39 : 13-06-2011, 21:11:35 »

Da, este destul timp dar din pacate nu o sa ma mai pot inscrie anul asta in concurs chiar daca o sa vreau sa continui cu aceeasi nava.
Nu o sa renunt, o sa continui aici si dupa ce o sa o termin o sa incep alta tot aici
Deocamdata am intampinat niste probleme, m-am gandit sa mai dau o mana de vopsea si a inceput sa crape  :'( ptr ca am folosit vopsea de la alta firma. O sa astept sa se usuce, o s-o smirgheluiesc si sper sa gasesc acelasi tip de vopsea pe care l-am folosit inainte.
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #40 : 14-06-2011, 12:31:51 »

Daca scoti suprafata curata la slefuire si e vopseaua uscata bine fara sa se mai crape poti folosi la stratul final (am ma facut recomandarea asta) vopsea auto pentru retus. E in tuburi spray diferite culori la toate magazinele cu piese auto. Adera la orice suport si daca dai in 2 - 3 straturi succesive foarte fine nu crapa.
memorat

Ice Age

• Vizitator
« Răspuns #41 : 14-06-2011, 12:51:26 »

Eu zic sa nu le dai cu timp de uscare intre ele .Atunci cu siguranta nu crapa, curge , etc.
In plus incearca pe altceva sa dai cu vopseaua initiala pe ceva dupa care cu cea auto si vezi cum se comporta , pt ca s-ar putea ca solventul din cea auto sa atace stratul de vopsea de dedesupt si sa-l crape, exfolieze , brinzeasca.
Imi pare rau ca topicul tau parasit concursul , cu toate ca din punctul meu de vedere nu facuse-i ceva gresit.
Spor
memorat

raducindrea

• Vizitator
« Răspuns #42 : 14-06-2011, 12:56:01 »

@Ice - ca sa fie clar inca o data - nici macar din punctul meu de vedere nu facuse ceva gresit. Dar cum nu povestim de punctele individuale alre membrilor de vedere fiind un concurs care are un regulament - regulamentul in cauza zicea ca facuse ceva gresit :( Sau ma rog - regulamentul era confuz sau prost formulat - dar tot el reprezenta punctul de vedere dupa care judecam....
memorat

nickubn

• Vizitator
« Răspuns #43 : 14-06-2011, 15:34:47 »

Salut, va multumesc pentru sfaturi si sper sa mai primesc in continuare.
La inceput am facut o macheta in graba mai mica, la scara 1:300, din carton colorat foarte subtire. Cred ca am facut-o intro zi (fara chituit si vopsit). Pe ea am tot experimentat si cu chitul si cu vopseaua, problema e ca nu s-a crapat vopseaua cand am dat pe macheta mica.
Am folosit de la inceput vopsea auto de care mi-a recomandat Traian
Uitati 2 poze cu macheta pe care tot experimentez (am bagat-o si in apa sa vad daca pluteste :D )
memorat

nickubn

• Vizitator
« Răspuns #44 : 14-06-2011, 15:43:23 »

Acum sa revin la macheta pe care vreau sa o fac
Probabil s-a crapat putin pentru ca era rece in balcon si pentru ca am dat un strat mai gros
Am slefuit-o si urmeaza sa cumpar vopsea rosie pentru opera vie
Am facut si niste containere, (initial am vrut sa le fac pe toate separat dar nu cred ca o sa reusesc pentru ca am de facut in jur de 600 si abia am facut 30) o sa ma mai gandesc.

memorat
Pagini: 1 2 [3] 4   Mergi Sus