Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: 1 ... 5 6 [7] 8   Mergi Jos

Autor Subiect: Le Coureur 1776 - laser cardboard kit by Shipyard  (Citit de 53096 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
Re: Le Coureur 1776 - laser cardboard kit by Shipyard
« Răspuns #90 : 26-11-2011, 18:23:40 »

:1:  ma las  :1:  de  :1:  modelism  :1:
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #91 : 26-11-2011, 18:28:12 »

Sa inteleg ca nu-ti mai place ????  :'( :'( :'( :'(
 Sa o vad si pe asta. Te lasi tu de modelism cum se lasa lupul de mancat oi !!!
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #92 : 27-11-2011, 10:10:43 »

Totusi sa mai si carcotim. Dupa parerea mea si nu numai, arboretii sunt montati gresit, pozitionarea lor e in fata arborilor.
      Cat priveste hawa(alea), nu conteaza, doar ceva strain sa fie.
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #93 : 27-11-2011, 10:27:20 »

Eeeee, in sfarsit ceva care sa-mi dea de gandire. Nu neg cele spuse de tine, numai ca daca planul asa mi-a indicat ....asa am facut. Am mai vazut eu cateva machete ale francezului, iar jumate din ele erau ca n poza atasata de tine iar jumate ca in plan. Ori si cum....... deja faptul este onsumat. Cum o fi...... ca e bine sau ca nu e bine....... asa ramane. Cine crezi ca mai desface totul acuma pentru "schimbare" ; sunt convins ca nici Mos Craciun nu ar mai face-o.
 Totusi........ majestate, daca detineai informatiia asta mai din timp, de ce nu mi-ai tras un sut in fund ??  :8:
 E.... totusi, pentru viitor inainte sa fac v-o miscare am sa te deranjez. Cand am sa incep Aletu-l am sa stau ciorchine pe capul tau  :)) :10: :10: :)) .
 Pana una alta..... ALOOHA My Friend !
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #94 : 27-11-2011, 11:00:38 »

Ca au mai facut si altii e o portita de refugiu. De acord  cu planurile insa trebuie tinut cont ca nu toti producatorii de  kituri sunt si experti in constructie navala, s-au vazut altele si mai si, si se mai pot strecura erori.
   Sincer, abia inainte de a posta am vazut ,,nelegiuirea'', pana  acum am degustat doar esentele stiind ,,mana'' care prepara nectarul. Se vede ca stiau rusii ce stiau cand lipeau peste tot placute cu ,,atentie, dusmanul vegheaza''. O sa fiu mai atent pe viitor.
   Cu Alertul m-ai prins, imi place modelul, o sa fiu  :13:
                                                          Spor!
     P.S. din cate m-am informat, Alert avea si 2 bucatarese (regulamentul zice intre 21 - 25 ani, blonde, cu picioare lungi sa poata urca repede scarile) in echipaj.

memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #95 : 27-11-2011, 11:03:23 »

:11: :11: :11:  Cu siguranta nu am sa le iert. Da...... menajere....... menajere nu erau ?????
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #96 : 29-11-2011, 00:28:20 »

Salutam intreaga clasa muncitoare. In timp ce astept sosirea CV-urilor pentru angajarile pe post de bucatarese si stewardese la bordul francezului  :10: :10: ...... am mai avansat cu lucrarile. Contrar asteptarilor..... nu am avansat enorm de mult , dar...... cat de cat , sa mai pot atasa topikului cateva poze.
 Cu oarecare timiditate, am inceput realizarea primilor pasi in obtinerea apei. Ca prim pas am inceput cu aplicarea vopselei de baza, in cazul de fata o combinatie de vopsea acrilica albastru marin cu ceva verde smarald. Dupa uscarea totala am sa ma mai joc putin cu nuante de albastru mai inchis si verde smarald mai accentuat. Totusi.... pana la finalizarea completa a bazei(pentru a reusii imitarea apei) mai este cale lunga.
 Dupa primul strat de vopsea, mai mut aplicata pe post de suport de baza am continuat lucrul la turnul-macara , usor-usor pregatindu-mi astfel terenul pentru apicarea culorilor.
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #97 : 29-11-2011, 00:29:16 »

...... mici progrese  :26: :26:
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #98 : 29-11-2011, 00:33:22 »

Ajuns in stadiul mazgalirii cu acrilice marca Renesans si Maimeri dupa un mix de 6 nuante, am optinut ce se vede in poze.  :22: :22:
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #99 : 29-11-2011, 00:42:20 »

Ramas tot in sfera mazgalelior , am aplicat un strat de vopsea Vallejo - Tan Earht in interiorul magaziilor, pentru a putea fixa definitiv acoperisul fiecarei magazii. In timpul uscarii vopselei, am realizat fiecare acoperis in parte cu scandurile aferente pe care le-am obtinut prin "zgarierea" pe carton cu un ac de trasat.
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #100 : 29-11-2011, 00:47:52 »

Cum roof-ul fiecarei magazii era la locul lui.....cum un pic de cos pentru fum nu strica, am finalizat si aceasta operatiune. Eeeeee,   se pare apropierea mea cu pasi marunti dar suguri pentru realizarea de tarasenii  pentru tentativa de diorama ma cam face sa-mi iau munca in serios, asa ca pana atunci...... la buna vedere  :14: :14:
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #101 : 29-11-2011, 09:50:49 »

Nu e mai simplu cu o galeata de apa de la robinet, o calimara de cerneala pentru culoare si torni peste ?   :20:   zic si eu.......
  Pentru echipaj, nu astepta C.V.- uri, i-ao tata din poarta in poarta, analizeaza, noteaza si programeaza. Cand e plutonul complect ma anunti pentru selectie.
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
« Răspuns #102 : 29-11-2011, 12:08:04 »

dupa un mix de 6 nuante
Am incercat si eu asa ceva, mi-a iesit o nonculoare  :28: .

Traian are dreptate
   Nu e mai simplu cu o galeata de apa de la robinet, o calimara de cerneala pentru culoare si torni peste ?   
dar in loc ce apa poti folosi niste aracet, zic si eu ...
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #103 : 29-11-2011, 13:41:59 »

@ Traian..... treaba cu cerneala si cu apa de la robinet nu merge, chiar daca este ceva mai simplu, tot nu tine vrajeala. Cu plimbatul din poarta in poarta..... am memorat-o si am sa procedez comform indicatiilor tale.
@ Papy ...... Legat de aracet...... nu prea merge , in schimb am sa folosesc silicon si alte artificii tehnice pentru efecte , valuri......
 Cu mix-ul de culori..... pentru a optine nuante si efecte dorite exista metoda de Washing, Dry-washing......si inca multe altele.
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
« Răspuns #104 : 29-11-2011, 13:58:35 »

Cu mix-ul de culori..... pentru a optine nuante si efecte dorite exista metoda de Washing, Dry-washing......si inca multe altele.
E clar, trebuie sa mai invat .  :) 
O masuta, niste scaune si o plasa de prins peste nu arunci in casute? ::)
memorat
Pagini: 1 ... 5 6 [7] 8   Mergi Sus