Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: [1]   Mergi Jos

Autor Subiect: Cateva modele  (Citit de 2965 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

niros

• Modelist
  • Mesaje postate: 22
Cateva modele
« : 19-06-2011, 12:16:00 »

Va prezint cativa din ''magnetii de praf'' din propria-mi sufragerie:vedeta SAAR,un mic iaht Katia,remorcherul Mistral,pracum si un motoplanor radiocomandat pe care nu l am botezat inca.
memorat

tavi

• Vizitator
Re: Cateva modele
« Răspuns #1 : 19-06-2011, 12:58:53 »

Felicitari pentru realizarile de pana acum si mult spor pentru cele viitoare. Magnetii de praf prezentati pana acum sunt deosebiti, asa ca eu unul am sa te rog sa faci o scurta prezentare fiecareia ,  asta ..... bine inteles numai daca-ti face placere sa ne dezvalui din secretele care stau la baza acestora.  :10: :10:
 deci..... ia fiecare magnet in parte si.........  :P :P
 Felicitari inca o data.
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #2 : 19-06-2011, 15:31:38 »

Cred ca intre timp magnetii de praf ?i-au pierdut proprieta?ile, caci nu vad un fir de praf  :20:
In schimb vad ni?te superbe machete.

FELICITaRI !!  :16:
memorat

Calin

• Modelist
  • Mesaje postate: 439
« Răspuns #3 : 20-06-2011, 11:48:12 »

Avionul e facut de tine ?
memorat

niros

• Modelist
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #4 : 14-07-2011, 00:09:56 »

Onorat...multumesc!Da,avionul este facut de mine,inclusiv proiectat.La zbor,cu centrajul a fost mai greu,cateva elici rupte,dar cu rabdare si pasiune...se rezolva orice...o stim cu totii cei ce avem acest microb,cat despre celelalte modele...am luat planuri din revista Modelism,am adaugat timp si pasiune...fel de fel de lemnishoare...un strop din disperarea nevestei care ar fi vrut sa-mi ''pierd'' altfel timpul...si...nu stiu ce sa va mai spun,cam asta e.
memorat
Pagini: [1]   Mergi Sus