Diverse > Carti, reviste si alte publicatii

Masini de legenda

(1/3) > >>

Calin:
De maine 29 Septembrie va aparea la chioscuri seria masini de legenda de la DeAgostini ! Este o revista bilunara la care primesti o macheta 1:43, primul numar are pret promotiona de 12 lei si vine cu o Dacia 1300 din pacate celelalte numere o sa coste 25 de lei ceea ce este cam scump dupa mine, dar cred ca merita sa le cumperi daca esti pasionat de masini romanesti vechi 

DragosP:
pare interesant, sper doar ca revista sa contina informatii doar despre modelul din nr respectiv, nu ca la Lumea Aviatiei.

tudor:
Draguta revista si, mai ca as vrea sa o iau si pe aceasta ,dar trei reviste(Lumea aviatiei, Mari corabii si cea de fata) ar insemna 140 de lei pe luna  :1: ...asa ca nu pot :'( .
Inteligent din partea lor ar fii sa scoata o noua revista cand se termina alta .

DragosP:

--- Citat din: tudor din 29-09-2011, 04:05:15 ---Inteligent din partea lor ar fii sa scoata o noua revista cand se termina alta .

--- Terminare citat ---

Fii linistit au oameni inteligenti care au facut studiu de piata, ca doar nu-s picati din pom. Vor sa acopere o plaja cat mai larga din piata deoarece sunt multi care sunt interesati doar de o anumita ramura a modelismului si nu dau doi bani pe altceva, de exemplu doar navomodele nu-i intereseaza absolut de loc sa zicem avioanele sau trenurile.

Am luat si eu primul numar. Ce mi-a placut:
- in primul rand faptul ca abordeaza subiecte romanesti ( Dacia, Aro, sper sa vad si un Oltcit)
- macheta e acceptabila
Ce nu mi-a placut:
- revista e prea "subtire", prea putine date, Dacia si in general masinile est-europene au o istorie destul de incarcata.

Calin:

--- Citat din: DragosP din 29-09-2011, 17:21:47 ---Ce nu mi-a placut:
- revista e prea "subtire", prea putine date, Dacia si in general masinile est-europene au o istorie destul de incarcata.


--- Terminare citat ---

Da am observat si eu doar 15 pagini pentru un pret atat de mare , si macheta e acceptabila mai are unele probleme de finisare dar merge
 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â