Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: [1]   Mergi Jos

Autor Subiect: Diorama - Casuta din bete de chibrit - Productie proprie  (Citit de 8297 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alexutul96

• Vizitator

Am asteptat acel moment in care unul din useri sa deschida subiectul : "constructiei machetelor din bete de chibrit" . M-am apucat de acest proiect cu un an in urma cand am invatat la orele de "educatie tehnologica" cum se confectioneaza aceste machete din bete de chibrit.
  Acest lucru este destul de simplu. Eu am urmat pentru a construii orice fel de macheta din bete de chibrit urmatorii pasi:
 1) Mai intai am facut obiectul respectiv din orice fel de carton dar cu conditia sa fie un pic mai grosut ca cel pentru machete ;
 2) Dupa aceea am aplicat pe cate  o portiune mica un strat destul de subtire de aracet pentru lemn ;
 3)Apoi am inceput sa asez betele de chibrit in ce forma imi placea mai mult astfel incat sa arate tot mai bine;
 4) Dupa ce am terminat aceasta operatiune am dat o pensulare cu aracet pentru a se intarii cat mai bine betele de chibrit;
 5) Dupa ce ati urmat pasii de mai sus macheta poate fi vopsita cu bait sau orice fel de vopsea acrilica , apoi dupa uscare eu folosesc lac transparent;

Pe parcursul constructiei dioramei mele veti observa toti acesti pasi !!!!
Pentru inceput postez cateva poze cu casuta si o fanatana de apa ajuns pana la pasul "3)" :10: :P
memorat

alexutul96

• Vizitator
Re: Diorama - Casuta din bete de chibrit - Productie proprie
« Răspuns #1 : 09-10-2011, 19:12:37 »

Si fantana de apa .....,dar la aceasta mai am sai pun tamburul si sai fac galetusa!!!:)
memorat

alexutul96

• Vizitator
« Răspuns #2 : 09-10-2011, 19:15:22 »

Daca aveti intrebari referitoare la contructie va rog sa mi-le adresa-ti !!! :14: :5:
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #3 : 09-10-2011, 20:06:40 »

Frumoasa prezentarea tehnologiei si machetele.  :27: 
E ceva sa pui atatea betisoare unul langa altul  :28:
O intrebare: daca dai o pensulare cu aracet mai intra baitul in betele de chibrit?
memorat

alexutul96

• Vizitator
« Răspuns #4 : 09-10-2011, 20:18:31 »

Cand am facut prima macheta care acum a ramas la scoala in vitrina  :)) :23: , am folosit bait cu lac si chiar a mers ! :32:
memorat
Pagini: [1]   Mergi Sus