Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: [1]   Mergi Jos

Autor Subiect: Sta?ia CFR Lunca Bradului macheta scara 1/87 proiect propriu  (Citit de 1927 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Wittman40

• Modelist
  • Mesaje postate: 1525

Este o mare bucurie pentru mine, caci am reu?it sa termin aceasta cladire pe care deja din copilarie am vrut sa-l construiesc. in fiecare vara cind treceam cu trenul prin el faceam planuri ca odata o sa fac o diorama cu trenule?e, in care o sa fie gara principala aceasta sta?ie CFR.in sfir?it am reu?it sa-l termin aceasta provoca?ie, ?i sa imi indeplinesc prima parte a visului, in continuare vin celelalte cladiri secundare din gara, turnul de control, magazia de marfuri ?i platforma de depozitare a lemnelor, dupa care incep sa fac triajul garii, dar asta deja din linii gasite in comer? pe care o sa circule trenule?ele mele.Aproape doi ani mi-au trebuit sa adun suficient material pentru planuri dar anul trecut in septembrie am putut sa pun planurile pe hirtie.Cam asta e povestea cladirii acestuia.

memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
Re: Sta?ia CFR Lunca Bradului macheta scara 1/87 proiect propriu
« Răspuns #1 : 21-01-2012, 17:53:48 »

Un vis pe cale sa devina realitate  :27: , imi plac mult acoperisul si scocurile   :16:
memorat

gogu13

• Modelist
  • Mesaje postate: 60
« Răspuns #2 : 21-01-2012, 23:02:27 »

burlanele si acoperisul din ce sunt facute?

foarte frumos. felicitari  :16:

memorat

Wittman40

• Modelist
  • Mesaje postate: 1525
« Răspuns #3 : 21-01-2012, 23:49:55 »

Acoperisul:
Baza este carton de 0,3 mm, pe care am lipit niste fisii de carton de 4 mm latime. Am facut acest model de acoperis pe care l-am modificat din acopreisul original de pe poza reala, dupa care l-am imprimat pe hirtie de 80 de g.Dupa acesta am lipit pe acoperis si am facut legaturile, dupa care am vopsit in locurile cu neclaritati.
Cosurile:
Carton la baza pe care am lipit caramizi facute de mine pe fotoshop si la urma cu caterul am adincit ca sa para mai real partile de imbinare a caramizilor.
Burlanele:
Carton de 0,3 mm indoita la umezeala, ca sa nu apara crapaturi, la fel facute si burlanele, dupa care vopsite cu ajutorul vopselei de culoare metalizata de la Humbrol.
memorat
Pagini: [1]   Mergi Sus