Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: [1]   Mergi Jos

Autor Subiect: LE COUREUR de la SHIPYARD  (Citit de 4844 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tavi

  • Vizitator
LE COUREUR de la SHIPYARD
« : 01-01-2010, 16:00:18 »

Intrat nu de mult timp in posesia unui chit laser , bine-nteles de unde altundeva decat de la SHIPYARD, prin concursul si ajutorul bunului meu prieten PAPY, un chit total necunoscut modelistilor dar cunoscut celor care se ocupa cu :18: .... cartoanelor. Pentru cunoscatori cred ca nici nu merita sa mai fac vreo prezentare, asa ca am s-o fac celora care acest chit le este o enigma.
 Ca un scurt istoric legat de acesta nava ar fi ca : LE COUREUR  este un vas tipic francez din a doua jumatate a secocului XVIII-lea construit in anul 1776, vas dotat cu 8 tunuri facand parte din clasa ,, lugerelor" [ mici nave de lupta cu o lungime de pana la 30 m , foarte rapide preferate alaturi de corvete si cuttere de catre pirati bine-nteles din cauza vitezei si a manevrabilitatii] cunoscut in istorie datorita conflictului armat din Canalul LE MANCHE din data de 17 iunie 1778 unde  s-a confruntat direct cu , cutter-ul englezesc HMS ALERT.
  Modelul la scara 1/72 se prezinta intr-o cutie de mari dimensiuni care pe langa instructiunile de constructie foarte detaliate , mai cuprinde toate elementele modelului decupate laser pe 6 coli de carton  format A3 si o coala format A4 de diferite grosimi. De asemenea mai sunt redate pe 2 coli carton A3 sabloanele pentru realizarea velelor modelului la scara, iar ca sa fie prezentarea OK pe linga cele mentionate mai exista si o culee din caron A3 de 1mm grosime pe care sunt atasate in pungulite de plastic , de la tunuri, ochi de mort pana la clei catarge, verge si vopsele cu pensule cu tot.
memorat

tavi

  • Vizitator
Re: LE COUREUR de la SHIPYARD
« Răspuns #1 : 01-01-2010, 16:07:04 »

Fara alte cuvinte ca o firma care se respecta , SHIPIARD-ul ramane pentru mine liderul mondial necontestat la capitolul nave de epoca si sufletul modelismului din carton. :16: :14: :16:
memorat

fragata

  • Vizitator
Re: LE COUREUR de la SHIPYARD
« Răspuns #2 : 02-01-2010, 20:09:29 »

 Scump, dar face.
 Succes.
memorat

traian

  • Vizitator
Re: LE COUREUR de la SHIPYARD
« Răspuns #3 : 14-03-2010, 02:15:34 »

     Cam tot ce tine de modelism, raportat la buzunar si la pretul altor articole, la noi e cam scump. Totusi mai sunt si lucruri pentru care se merita facut cate un mic efort atunci cand calitatea il justifica si iti doresti un lucru de calitate. Ship ofera si calitate si sarisfactia calitatii.
                                                                    Spor!
memorat
Pagini: [1]   Mergi Sus