Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: [1]   Mergi Jos

Autor Subiect: Clesti de prindere  (Citit de 2723 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1328
  • Est modus in rebus.
Clesti de prindere
« : 07-04-2010, 11:58:11 »

Nu neaparat niste unelte indispensabile dar de mare folos in unele situatii. Initial am fost sceptic de utilitatea lor cand le-am cumparat , dar dupa ce le-am testat am ajuns la concluzia ca a fost totusi o investitie buna. Cei din imagine m-au costa circa 7 roni, dar exista si versiuni mai scumpe.
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1866
Re: Clesti de prindere
« Răspuns #1 : 07-04-2010, 21:12:58 »

Marele avantaj al acestor cle?ti este ca au falcile mobile ?i po?i presa suprafe?e care nu sunt paralele.
Cle?tii de rufe pe care-i folosesc fac treaba destul de buna dar de multe ori mi-am dorit sa fi avut falcile mobile ?i sa se a?eze mai bine pe suprafe?ele presate. 
memorat

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #2 : 07-04-2010, 22:40:41 »

Nu e avantajos doar faptul ca au falcile mobile ci si suprafata mai mare decat la clestii de rufe iar forta de prindere muuuult mai mare.
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1866
« Răspuns #3 : 07-04-2010, 23:29:04 »

Mi-am adus aminte ca am vazut ni?te cle?ti?ori dina?tia, aveau cam 7cm lungime ?i o talpa magnetica. Cam 5 ron bucata, nu mai ?tiu exact.
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #4 : 08-04-2010, 00:48:32 »

Mi-ai luat-o inainte cu clemele. Am gasit si eu la Peni ceva nu chiar atat de performant dar in lipsa, destul de bune. Sunt 20 buc. in cutie, 10 mari si 10 mici la pretul de 3,80 lei. Destinatia initiala trecuta pe eticheta e cleme pentru flori. Nu sunt ca cele aratate de tine dar pana la asa ceva merg si astea.
                                                                    Spor
memorat

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #5 : 08-04-2010, 14:06:05 »

ceva nu chiar atat de performant dar in lipsa, destul de bune.

Ma gandesc ca "performanta" rezulta din faptul ca suprafata de prindere e mai mare si e plana.
memorat
Pagini: [1]   Mergi Sus