De multe ori te superi ca unii dintre noi din punctul tau de vedere exagereaza cu laudele. Nu sunt de acord din urmatorul motiv ... Nu sunt in masura (personal) sa emit critici asa ca nu o fac .........
Iarta-ma ca te contrazic, dar gresesti, si sa-ti spun si de ce : Poate ca undeva este o greseala sau o imperfectiune iar eu nu am remarcat-o, in schimb tu ai sesizat-o. Mi se pare normal ca sa-mi atragi atentia, sau macar sa intrebi daca imperfectiunea asa trebuie. Initial chiar daca omului place sau nu modelul in cauza cred ca mai trebuie sa zica si el ceva, altfel apare impresia pentru realizatorul machetei ca lucrarea sa nu prezinta interes. Spre norocul nostru, si al unora care mai.... navigheaza si pe altundeva ( forumuri) aici nu se accepta si navomodelele de plantat ca discutie, ca daca s-ar accepta..... fereasca sfantul de restul modelistilor, practic intregul forum s-ar transforma intr-un talmes balmes numai cu barci de momit, cu comercianti care mai de care mai expert si mai dibaci.... etc
. Acu... ce sa zic, daca vaz ca monstul meu a captat cat de cat atentia, va dezvalui un secret. Este vorba de nava geamana dar mult mai mititica. fiind un forum dedicat cartoanelor, de azi am inceput sa crosetez in paralel si Halny Tip R 17 la scara 1:50 din carton , si ...tot motorizata dar cu puisorii motoarelor folosite initial la Halny ala mare
Modelul din carton... v-a fi integral din carton, exceptand motorizarea si corpul, ca v-a fi intarit cu niscai-va rasina epozi , ulterior acestei operatiuni fiind vopsit. Deci........ nu sunt sanatos la cap
, NU ??????