Machete din carton - Forum

Căutare avansată  

Acord de Înregistrare

FORUM - Machete din carton - Acord de înregistrare


Prin utilizarea acestui forum sunteţi da acord că nu veţi posta nici un material care este fals, defăimător, inexact, abuziv, vulgar, de ură, de harţuire, obscen, profan, cu orientare sexuală, amenintatoare, invadeaza intimitatea unei persoane, materiale pentru adulţi, sau orice material care încalcă legile în vigoare ale Statului Roman. Sunteţi deasemenea, de acord să nu postaţi orice material cu drept de autor cu excepţia cazului în care deţineţi drepturile de autor sau aveti acordul scris al proprietarului. Spam, reclame, scrisori in lanţ, scheme piramidale, de asemenea, sunt interzise pe acest forum.

Este interzisă postarea de orice materiale care incalcă drepturile de autor, scanări, copii sau afisarea de link-uri catre site-uri cu conţinut care încalcă aceste reguli. Orice postare de acest fel va fi ştearsă fară anunţ prealabil.
Dacă există recidivă in acest caz se consideră factor agravant şi duce la blocarea contului.

Vă rugăm să reţineţi că nu monitorizam în mod activ mesajele postate şi nu suntem responsabili pentru conţinutul din interiorul acesora. Noi nu garantam acurateţea, caracterul complet sau utilitatea oricarei informaţii prezentate. Postarea de mesaje exprimă punctul de vedere al autorului, nu al forumului, sau al administratorilor. Oricine se simte lezat de un mesaj postat este încurajat să notifice un administrator sau moderator al acestui forum imediat. Administratorii acestui forum isi rezervă dreptul de a elimina conţinutul inacceptabil, într-un interval de timp rezonabil, în cazul în care acestia stabilesc că este necesar. Acesta este un proces manual, vă rugăm să realizati că aministratori nu pot fi în mãsură să modifice sau să şteargă mesajele imediat.

Sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor postate.
Proprietarii acestui forum îşi rezervă dreptul de a vă divulga identitatea (sau orice alte informaţii colectate pe acest forum), în cazul in care asupra dvs. se iau masuri legale care decurg din orice situaţie cauzată de utilizarea de dumneavoastră a acestui forum.

Aveţi posibilitatea să vă alegeţi numele de înregistrare care doriţi. Vă sfătuim să alegeţi nume decente care nu fac trimitere către alte persoane sau instituţi ale statului.

După ce vă înregistraţi şi intraţi pe acest forum, veţi fi capabil să vă completati profilul de utilizator. Este responsabilitatea dumneavoastră să prezintaţi informaţii curate şi precise. Orice informatie pe care administratorii acestiu forum o consideră inexactă sau vulgară va fi eliminată, cu sau fără notificare prealabilă. Sancţiuni corespunzătoare pot fi aplicate.

Vã rugăm să reţineţi că la fiecare postare, adresa dvs. de IP este înregistrată, pentru cazul în care suntem nevoiţi să vă interzicem accesul pe acest forum. Acest lucru se va întâmpla doar în caz de încălcare majoră a acestui acord.

De asemenea, reţineţi faptul că software-ul pune un cookie, un fişier text care conţine biţi de informaţii (cum ar fi nume de utilizator şi parola), în cache-ul browser-ului. Acest lucru este folosit doar pentru a va ţine autentificat. Software-ul nu colectează sau transmite orice altă formă de informaţii la computer.