Salutare! Cred ca ar trebui sa ramana valabile cerintele din editiile trecute, in care a fost obligatorie postarea fotografiilor cu revista si mesajul stabilit de organizatori (de exemplu, ”CONCURS 2019”). De asemenea, cred ca trebuie urmarita executia modelului pe parcursul perioadei de concurs. Adica, sa fie obligatorie postarea unui numar de cel putin 20 (organizatorii vor decide) de fotografii cu modelul in diferite stadii de executie. La finalul constructiei, sa fie obligatorie postarea de catre concurent a unui numar de poze cu macheta ”la gata”. E interesanta partea cu descrierea machetei, dar cred ca trebuie facuta cu responsabilitate, nu cu copy & paste de pe Google translate. E important si daca pot fi facute modificari la macheta: rescalare, modificari ale unor parti, revopsire, etc. Trebuie stabilit care sunt (asa cum a fost in anii trecuti). Eu as opta pentru posibilitatea revopsirii si a modificarilor anumitor parti, plecand de la necesitatea de a imbunatati macheta. De exemplu, adaugarea unor tipuri de rachete care nu sut in kit, dar au existat pe unele versiuni reale ale avionului prezentat in kit. Sau crearea gurilor de admisie pentru radiatoarele unei masini de curse, etc. Si as mai vrea ca machetele care vor fi gata sa fie trecute de organizatori la ”Machete finalizate”, chiar daca asta nu tine de regulament.

Cam atat.