Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: 1 [2]   Mergi Jos

Autor Subiect: T-34/85 macheta proprie  (Citit de 6826 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

traian

• Vizitator
Re: T-34/85 macheta proprie
« Răspuns #15 : 06-11-2011, 16:40:33 »

Terminati cu prostiile, stiu tancul, stiu si kiturile in mare majoritate, il am si eu in 2 variante finite si in cateva in biblioteca. Asta nu e de pe piata, as putea garanta pentru originalitate, sunt o serie de elemente care nu lipsesc de la nici un kit si care aici lipsesc din necunoasterea modelului dar care avand in vedere documentatia disponibila a iesit super. E mai fain decat cel pe care am facut armata.
    Apropos, senilele nu sunt de T 34.
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #16 : 06-11-2011, 16:57:39 »

Terminati cu prostiile
Adica daca imi exprim o parere personala debitez o prostie? Multumesc Traian.  :14:   
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #17 : 06-11-2011, 21:27:59 »

Stii prea bine ca nu asta am vrut sa spun. Poate ca cel mai bine ar fi sa imi vad eu de treburile mele si eventual din cand in cand si doar cand sunt intrebat sa raspund cu da sau nu dupa caz, Discutia era generala si s-a vrut o exprimare mai colorata, daca ai luat-o personal ramane problema ta si nefiind prima data cred ca cel mai bine e sa ma trag eu in cochilia mea. Promit sa nu se mai intample.
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
« Răspuns #18 : 07-11-2011, 09:50:16 »

Wittman, de-a lungul timpului am fost printre cei care si-au exprimat aprecierea pentru machetele facute de tine, de multe ori am fost singurul care am facut acest lucru, o data chiar ne-am votat reciproc, eu pe tine si tu pe mine. Am in continuare un respect deosebit pentru munca ta si nu te putine ori ti-am aratat acest lucru. Mai pe romaneste - imi plac mult machetele tale.
Dar toate astea nu ma opresc sa iti spun ce am de spus atunci cand consider ca ceva nu este OK.

Traian, stiu prea bine ca nu asta ai vrut sa spui asa cum stiu prea bine ca sti ca am dreptate. Incercarea de a-mi demonstra ca nu am dreptate nu sta in picioare datorita argumentelor aduse. Te astept cu alte argumente ceva mai concrete, putem discuta nu sa ne retragem in cochilie si sa facem pe victimele. Nu am avut si nu am nimic cu tine, doar un mare respect pe care ti-l port.   :14:

Propun adminului deschiderea unui sondaj de opinie, cu ce intrebare doreste domnia sa. Raspunsurile sa fie simple, da sau nu.
- daca macheta T34/85 prezentata de Wittman este un proiect original de la A la Z atunci eu imi fac mea culpa si imi cer scuze oficial in acest topic, deasemenea pentru disconfortul pe care consider ca l-am creat ii voi trimite lui Wittman kitul prezentat de mine.
- daca aceiasi macheta membri forumului vor considera ca nu este un proiect original de la A la Z atunci propun stergerea celor 2 cuvinte "macheta proprie"

Cam atat, respectele mele tuturor.
memorat

Wittman40

• Modelist
  • Mesaje postate: 1525
« Răspuns #19 : 07-11-2011, 10:35:15 »

Am in vederea de a construi o macheta noua dar in marime mai mica si o sa pun desenele pe forum, sper ca in acest mod voi arata ce stiu sa fac, momentan m-am gindit sa termin Tacamul dar pentru a castiga increderea voastra ma pun sa proiectez un alt tanc care doriti voi si o sa-l fac in scara totul diferit de ce fac firmele de obicei eu am ales scara 1/87, sper sa va convina, atita macar sa-mi fac pentru diorama mea personala HO (1/87), daca aveti nelamuriri astept raspunsuri.
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
« Răspuns #20 : 07-11-2011, 10:52:30 »

Ca sa nu ma repet citeste te rog raspunsul meu #14 din acest topic.  :14:
memorat

Wittman40

• Modelist
  • Mesaje postate: 1525
« Răspuns #21 : 07-11-2011, 10:55:39 »

ok
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #22 : 07-11-2011, 20:44:39 »

Traian, stiu prea bine ca nu asta ai vrut sa spui asa cum stiu prea bine ca sti ca am dreptate. Incercarea de a-mi demonstra ca nu am dreptate nu sta in picioare datorita argumentelor aduse. Te astept cu alte argumente ceva mai concrete, putem discuta nu sa ne retragem in cochilie si sa facem pe victimele. Nu am avut si nu am nimic cu tine, doar un mare respect pe care ti-l port.

In cazul asta nu trebuia sa imi pui un deget pe obraz iar eu nu retin sa fi fi avut nimic direct cu tine, Remarca mea a fost de ,,terminati cu prostiile'' cam in acelasi ton pe care il folosesti si tu din cand in cand cu Iulia. Nu am si nu caut nici un argument si imi e indiferent cat de in picioare e considerata o afirmatie facuta atat timp cat eu o consider dreapta.
  Tocmai in virtutea respectului reciproc, e mai buna cochilia mea, nu de victima ci proprietate personala.
   Eu consider subiectul inchis, ceea ce am avut de zis am zis si nu vreau sa mai spun nimic in plus. Cine doreste ma poate gasi la sectorul vaporase unde sunt dispus sa raspund la intrebari (numai intrebat)
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
« Răspuns #23 : 07-11-2011, 22:51:41 »

Din punctul meu de vedere discutia fusese incheiata de la postarea #14 dar ai considerat necesar sa ne dojenesti ca pe niste copii de 9 ani, asta e un lucru bun. E adevarat ca ma mai uit la desene animate dar chiar de 9 ani nu am ajuns.  :2:
Cum nici unul dintre cei care au participat la aceasta discutie nu au adus argumente concrete ca nu am dreptate vreau sa stiu si eu ce fac mai departe.

* ii trimit kitul lui Wittman (cu draga inima dealtfel)
   * adminul sterge cuvintele "macheta proprie"
   * si una si alta ?

Multumesc  :14:
memorat
Pagini: 1 [2]   Mergi Sus