Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: [1]   Mergi Jos

Autor Subiect: Gloster Gladiator  (Citit de 3368 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

SORY1976

• Vizitator
Gloster Gladiator
« : 28-10-2010, 17:18:16 »

Salutare...un model simplu si usor....astept recomandari
memorat

Wittman40

• Modelist
  • Mesaje postate: 1525
Re: Gloster Gladiator
« Răspuns #1 : 28-10-2010, 21:01:27 »

Dragu?, parca ar fi din filmul serial Daktari, eu nu ?tiu dar parca trenul din spate parca ar fi invers, dar in rest merge, apropo ce marime are?

Wittman
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #2 : 28-10-2010, 22:18:57 »

...un model simplu si usor....astept recomandari

Un model simpatic. Ca recomandare - la unele imbinari lipiciul se vede nasol, ori pui mai putin lipici ori lacuie?ti toata macheta.
Ca sa fiu sincer, ori te-ai grabit ori ai facut macheta impreuna cu pu?tiul tau.
Daca e varianta a 2-a ie?it PERFECT.

Bafta.   
memorat

SORY1976

• Vizitator
« Răspuns #3 : 28-10-2010, 22:53:29 »

Salutare...este scara 1/60 cat despre bechie ala e sensul...si intradevar m-am grabit si am pus cam mult lipici e drept, e cam micut si nu mi se indemana de loc la astea mici.....oricum multam pentru sfaturile sincere si pentru critici.....am postat pentru a invata cat mai multe lucruri....

Respect Maxim
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #4 : 28-10-2010, 23:01:28 »

Sa ?ti ca din partea mea au fost recomandari (exact ce ai solicitat) , nu critici.
Raman la parerea ca e un model simpatic.
memorat

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1356
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #5 : 29-10-2010, 23:12:27 »

Si pe mine ma atrage un Gladiator de-al lu' nenea Stahlhard dar la o scara mai mica avand in vedere faptul ca nu e foarte detaliat.
memorat

SORY1976

• Vizitator
« Răspuns #6 : 31-10-2010, 23:37:37 »

Salutare...am facut un tanculet in graba...nu prea e cine stie ce dar e simplu de tot....

Respect Maxim
memorat

Morden

• Vizitator
« Răspuns #7 : 02-11-2010, 00:55:21 »

Frumusel tanculetul dar cineva mi-a dat un sfat tot pe acest forum...daca te uiti gasesti...inainte sa te apuci de decupat sau chiar si dupa,inainte sa te apuci de lipit ,coloreaza partile albe cu un creion,arata mai bine la final...e bun pentru incepatori modelul,si deoarece si eu sunt unul dintre ei te rog sa imi lasi si mie daca vrei un mesaj privat cu linkul de unde l-ai luat.
    Altceva...ar fi fost creca mai bine sa deschizi un subiect nou pentru tanc ca na de la avion la tanc...
   Oricum imi place si avionul si tancul...la mai multe :16:
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #8 : 02-11-2010, 20:37:46 »

De acord cu Alex, faine amandoua modele si tot de acord cu el, e bine sa pui fiecare model in ,,hangarul'' lui.
                                Spor in continuare.
memorat

Wittman40

• Modelist
  • Mesaje postate: 1525
« Răspuns #9 : 02-11-2010, 22:53:13 »

Asta da, a fost un tanc prea greu de a trece toate obstacolele, mai ales cu podurile avea probleme, dar a fost un buncar mecanizat doar de echipaj au fost distruse si de avione, blindajul fiind inpenetrabil de tunurile aliate.

Astept si alte minuni , dar nu cred ca are loc linga un avion eu a-si pune la locul lui potrivit, adica separat intre blindate, dar in topul lor, cu respect Wittman
memorat

Profiler

• Vizitator
« Răspuns #10 : 07-12-2010, 09:40:47 »

asa cum e iarna, schiurile sunt binevenite :) bine lucrat :27:
memorat
Pagini: [1]   Mergi Sus