Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: 1 ... 6 7 [8] 9 10   Mergi Jos

Autor Subiect: HMS Alert  (Citit de 54203 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
Re: HMS Alert
« Răspuns #105 : 28-03-2010, 22:51:42 »

Cam asa ceva:

memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #106 : 28-03-2010, 23:00:03 »

Multumesc pentru sfat. Fara dubiu ca un sablon, este obligatoriu.
Cele bune.
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #107 : 03-04-2010, 15:53:48 »

Revin cu sarturile, da data aceasta cu grijelele legate.
Las la aprecierea domniilor voastre, lucrarea.
 Pentru mine, multumitor.
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #108 : 03-04-2010, 15:57:13 »

Alte doua poze. Se poate observa si manevra nr. 12 conform kit-ului. Din pacate vad ca nu am surprins si colacii de parama de pe caviliera prova; data viitoare.
De asemenea profit de ocazie si va doresc

Paste fericit!

domniilor voastre si familiei fiecaruia.
Cele bune.
 :3::3::3: .

memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #109 : 04-04-2010, 09:20:28 »

Frumos lucrat si dat fiind conditiile de lucru, pe care le stiu, as putea spune de exceptie!
   Astept arborarea pavilionului.
                                                          Spor!
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #110 : 09-05-2010, 16:14:53 »

Dupa mai mult de o luna, in care am mai lucrat cate ceva, cate putin la sfarsit de saptamana, in limita timpului disponibil, revin cu noi poze, cu noii pasi facuti.
Ceva manevre, care se pot considera complete( lipsesc doar cele ale velelor) si parte din tunurile de pe copastie.
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #111 : 09-05-2010, 16:17:00 »

Alte doua imagini cu tunurile.
In ciuda faptului ca am arborat drapelul, mai e ceva de lucru pana la...sampanie.
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #112 : 09-05-2010, 16:25:40 »

O imagine din satul San Miguel de Balanzat, de aici din insula, unde se poate observa un mod de folosire, al ghiulelelor de tun, mai putin razboinic.
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #113 : 09-05-2010, 16:27:08 »

O duminica placuta in continuare.
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #114 : 09-05-2010, 21:01:25 »

Multam , si tie asemeni, chiar daca pe la noi e o vreme de ......... :23: , si-ti vine sa  :'( .   
   Dom-ne , ma uimesti, intr-un mod placut. Deja salivez la lucrarea asta , si ...... deja-mi frec mainile sa ma apuc si eu de ceva asemanator, ca sincer vorbiind , arata trasnet , dar pana la marele final al acestui magnific model nu-ti pot ura decat ........ :2:  BAGA MARE CA TIMPUL TRECE.  :2: :2:
           SPOR la pigulit si ...... la aranjat ghiulele  :)) 

P.S.  Tu cu Papy , aveti cumva vre-o intelegere, sau sunteti cumva in competitie ???? CA sincer vorbind  :P :P :P  ambele modele arata pana acum.....   IREPROSABIL.  :14:
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #115 : 09-05-2010, 21:08:33 »

Multumesc mult si ma bucur ca-ti place, si evident ma abonez la un loc in primul rand, cand vei incepe ceva asemanator, sper cat mai repede.
O alta chestiune ar fi ca totusi pana la IREPROSABIL, ar mai fi ceva; multumesc.
Cele bune.
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #116 : 09-05-2010, 21:17:01 »

:P :P :P  ambele modele arata pana acum.....   IREPROSABIL.  :14:
Prima oara am citit IRESPONSABIL ....  :))
SPOR Fragata si mersi de ghiulele. Ce bine e ca ai sursa de inspira?ie.
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #117 : 13-05-2010, 13:57:10 »

Dat fiind ca ,,sectorul'' nu abunda in celebritati, poti lasa modestia deoparte si accepta ca arata ireprosabil, mai ales ca daca afirmatia e facuta de mai mult de 2 persoane, cel putin 90% e reala.
  E si aici o comuna in care se stie la care casa locuieste un navigator. La poarta sunt binte pe post de bancute, rotile de la fantana sunt din timone de slep iar pe ici pe colo, la camara, geamurile sunt inlocuite cu hublouri plus o serie de alte dotari de bord in special provenite de la slepuri, adaptate la uzul gospodaresc. Ghiulele nu au ca nu permite legislatia, poate doar pitulate pe undeva la pastrare ca s-au mai gasit si tancuri perfect conservate.
 - tunurile de pe copastie sunt falconete iar drapelul arborat la nave se numeste pavilion.
                                                                       Spor!
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #118 : 17-05-2010, 22:28:56 »

E si aici o comuna in care se stie la care casa locuieste un navigator. La poarta sunt binte pe post de bancute, rotile de la fantana sunt din timone de slep iar pe ici pe colo, la camara, geamurile sunt inlocuite cu hublouri plus o serie de alte dotari de bord in special provenite de la slepuri.
  :)) :)) Inseamna ca .......acolo s-a dus mandria flotei Romane. Si eu care ma gandeam ca a fost vanduta prin lume ?!
  Acum lasand gluma la o parte, sincer vorbind mie unul imi este rusine , pacat, mare pacat ca multe nave celebte ale Romaniei, au fost lasate in paragina si la mana h........ , nu pot sa pronunt cuvantul. Ma doare sufletul ca am vazut cu ochii mei cum unele nave au fost pur si simplu parasite si lasate sa fie macelarite de asa numitii negustori de fier vechi si nu numai, asa se intampa si in momentul de fata si cu tara noastra dar si cu poporul roman.
 Romanul  :19:  linistit ............. NO COMENT!!!!!!!!!!
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #119 : 18-05-2010, 09:23:04 »

:)) :)) Inseamna ca .......acolo s-a dus mandria flotei Romane. Si eu care ma gandeam ca a fost vanduta prin lume ?!
  Acum lasand gluma la o parte, sincer vorbind mie unul imi este rusine , pacat, mare pacat ca multe nave celebte ale Romaniei, au fost lasate in paragina si la mana h........ , nu pot sa pronunt cuvantul. Ma doare sufletul ca am vazut cu ochii mei cum unele nave au fost pur si simplu parasite si lasate sa fie macelarite de asa numitii negustori de fier vechi si nu numai, asa se intampa si in momentul de fata si cu tara noastra dar si cu poporul roman.
 Romanul  :19:  linistit ............. NO COMENT!!!!!!!!!!

Nu pot decat sa fiu de acord cu tine.

As avea insa o intrebare, as cere o parere.
M-am gandit sa-i adaug cutter-ului meu o barca. As pune-o pe cea de la francez, schimband putin culorile, ma gandesc ca nu era diferenta mare intre una franceza si una engleza. Deasupra bocaportilor din spatele pompelor. Barca are ceva peste 2 cm si ar incapea foarte bine, pe doi suporti, intre pompe si bechia(sper ca am zis bine) carmei.
Ce parere aveti?
Multumesc anticipat.
memorat
Pagini: 1 ... 6 7 [8] 9 10   Mergi Sus