Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: [1] 2   Mergi Jos

Autor Subiect: Oldtimerul din filmul Chitty Chitty Bang Bang by Profiler  (Citit de 8460 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Profiler

• Vizitator

Hai ca am terminat si eu olditimerul meu, sesiunea foto fiind facuta inca cu lacul neuscat pe el   :2:
Dupa cum spuneam, am gresit cu grosimea hartiei si am avut probleme cu executarea unor subansambluri. Totusi, zic eu ca m-am descurcat. Modelul nu este in intregime original, plus ca am vopsit unele elemente din cauza ca vopseaua de printer s-a desprins pur si simplu de pe hartie dupa indoire. Pe la jumatate de drum eram destul de sceptic referitor la rezultat, dar acum chiar imi place  .

memorat

traian

• Vizitator
Re: Oldtimerul din filmul Chitty Chitty Bang Bang by Profiler
« Răspuns #1 : 09-12-2009, 23:15:42 »

Si mie imi place  :16:
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #2 : 10-12-2009, 00:44:30 »

Totusi, zic eu ca m-am descurcat. ...., dar acum chiar imi place  .

Ai dreptate, te-ai descurcat  :16: , a? face ?i eu o plimbare cu o asemenea ma?inu?a.  :14:
memorat

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1354
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #3 : 10-12-2009, 15:24:37 »

Per ansamblu si mie imi place , am totusi un repros: vopseaua cauciucurilor e prea lucioasa.
memorat

Profiler

• Vizitator
« Răspuns #4 : 10-12-2009, 17:18:29 »

vopseaua cauciucurilor e prea lucioasa.

mea culpa, e de la lac - am zis doar ca era inca ud cand am facut pozele. acum, ca s-a uscat, o sa-l sterg cu hartie abraziva si le fac mate :)
memorat

Profiler

• Vizitator
« Răspuns #5 : 10-12-2009, 17:18:57 »

si merci tuturor pt apreciere :)
memorat

SuperToleG

• Vizitator
« Răspuns #6 : 15-12-2009, 12:36:08 »

fain, mi-a placut  :14:
memorat

Profiler

• Vizitator
« Răspuns #7 : 16-12-2009, 14:20:13 »

ultimul loc - sa-mi fie scoala alta data  :9:
las ca-mi iau revansa anul viitor :11:
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #8 : 16-12-2009, 14:37:44 »

ultimul loc - sa-mi fie scoala alta data  :9:
las ca-mi iau revansa anul viitor :11:

:15:  Asta-i o gluma , SPER !!!!!  :9:  ca altfel nu vad
memorat

Profiler

• Vizitator
« Răspuns #9 : 16-12-2009, 14:44:59 »

nu, nu este gluma. nu m-a votat nimeni. dar eu oricum nu m-am asteptat la un loc mare - am avut prea putin timp la dispozitie. asa ca nu-mi fac deloc probleme  :20:
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #10 : 16-12-2009, 15:11:41 »

nu, nu este gluma. nu m-a votat nimeni. dar eu oricum nu m-am asteptat la un loc mare - am avut prea putin timp la dispozitie. asa ca nu-mi fac deloc probleme  :20:

:1:  Cu sincere pareri de rau dar daca s-ar putea 10000 voturi din partea mea :14:
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #11 : 16-12-2009, 16:18:02 »

Nu te supara prea tare Radu, concursuri vor mai fi ?i atunci i?i vei lua revan?a, sunt sigur.  :14: 
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #12 : 16-12-2009, 17:22:42 »

In primul rand felicitari pentru participare. Faptul ca nu ai primit voturi, te asigur ca e subiectiv si foarte departe de realitate. Consider ca needificator modul de apreciere a modelelor prin vot unic. Relevant ar fi fost o apreciere notata de la 1 la 10, o singura data pentru un participant dar aplicabila la la toti participantii. Te asigur ca locul ocupat de masinuta ta e, chiar daca nu relevat de vot (asta e o chestiune generala la noi), in prima linie detasat net de cateva modele care rusinos au fost postate si admise la participare.
                                                << Parerea mea >>
                                                                       Spor!
memorat

Profiler

• Vizitator
« Răspuns #13 : 16-12-2009, 17:38:11 »

e ok, oameni buni, nu ma supar deloc, e o chestie care nu ma poate supara usor. Daca bagam un model serios, mai stiu eu, cel putin ca Trueno sau ceva ce inca nu am facut - poate ma si suparam, dar asa...  nu ma deranjeaza deloc, mai ales ca stiu ca mai am mult de lucru la tehnica mea de modelit, dar si la calitate. in plus, am dat-o in bara serios cu printerul - nu mi-a placut cum s-a tiparit dar nici nu m-am dus sa-o printez din nou.  :)

dar va multumesc tuturor pt suport - asta conteaza chiar mai mult decat un loc de frunte in competitie  :14:
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #14 : 16-12-2009, 17:57:38 »

Cel mai important lucru este ca ai participat, nu ca nu ai optinut vre-un premiu, iar eu cred ca Oldtimerul l-ai construit pentru sufletul tau nici de cum pentru altceva, iar concursul a fost ca o piarta de hotar ca sa-i spunem.   Totusi multe felicitari pentru realizare :14: :14: :14: :14: :14: :14:
memorat
Pagini: [1] 2   Mergi Sus