Wittman, de-a lungul timpului am fost printre cei care si-au exprimat aprecierea pentru machetele facute de tine, de multe ori am fost singurul care am facut acest lucru, o data chiar ne-am votat reciproc, eu pe tine si tu pe mine. Am in continuare un respect deosebit pentru munca ta si nu te putine ori ti-am aratat acest lucru. Mai pe romaneste - imi plac mult machetele tale.
Dar toate astea nu ma opresc sa iti spun ce am de spus atunci cand consider ca ceva nu este OK.
Traian, stiu prea bine ca nu asta ai vrut sa spui asa cum stiu prea bine ca sti ca am dreptate. Incercarea de a-mi demonstra ca nu am dreptate nu sta in picioare datorita argumentelor aduse. Te astept cu alte argumente ceva mai concrete, putem discuta nu sa ne retragem in cochilie si sa facem pe victimele. Nu am avut si nu am nimic cu tine, doar un mare respect pe care ti-l port.
Propun adminului deschiderea unui sondaj de opinie, cu ce intrebare doreste domnia sa. Raspunsurile sa fie simple, da sau nu.
- daca macheta T34/85 prezentata de Wittman este un proiect original de la A la Z atunci eu imi fac mea culpa si imi cer scuze oficial in acest topic, deasemenea pentru disconfortul pe care consider ca l-am creat ii voi trimite lui Wittman kitul prezentat de mine.
- daca aceiasi macheta membri forumului vor considera ca nu este un proiect original de la A la Z atunci propun stergerea celor 2 cuvinte "macheta proprie"
Cam atat, respectele mele tuturor.