buna seara tuturor si LA MULTI ANI
in urma cu ceva timp, Traian a prezentat modelul Asuka 2, in topicul intitulat "Cruise Ship" de la NYK (Nippon Yusen Kabushiki Kaisha sau Japan Mail Shipping Line). NYK pune la dispozitie pe site-ul lor 5 modele: 2 vase de croaziera, un portcontainer, un LNG si un vas de transport autovehicule. portcontainerul si LNG-ul le-am facut acum un an si ceva iar acum, avand timp de sarbatori, si impulsionat fiind de topicul lui Traian, am decis sa imi intregesc flota de la NYK.
modelele se pot gasi aici:
http://nyk.com/kids/papercraft/index.htm
scara este de 1:800, iar modelele sunt relativ usor de facut, fiind indicate pentru incepatori dar si pentru cei avansati ce cauta sa faca modele "de dat"sau pentru colectia proprie. instructiunile de asamblare sunt detaliate facand modelele usor de construit so fara a da mari batai de cap la partea de asamblare. ce este de mentionat la aceste modele, modul de asamblare al cocii, fara structura de rezistenta dar cu o rigiditate chiar foarte buna in conditiile date.
permiteti-mi ca in cele ce urmeaza sa va prezint modelele, cu mici detalii ale vapoarelor propriu-zise (unde am putut gasi).
sa incepem cu 2 imagini de ansamblu