Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Mergi Jos

Autor Subiect: PBR 400R  (Citit de 61781 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cos

• Modelist
  • Mesaje postate: 837
Re: PBR 400R
« Răspuns #30 : 05-05-2012, 20:41:24 »

Domnilor "marea epopee" continua. Iata ce am lucart zilele astea. Trebuie sa mentionez ca in mod intentionat am facut pozele fara a retusa nici macar urmele de lipici pentru a se putea vedea diferenta dintre "initia" si "final".
memorat
"Pastreaza, in sufletul tau, un loc secret in care sa se poata aduna visele si, astfel protejate, sa infloreasca si sa creasca."-Louise Driscoll

Cos

• Modelist
« Răspuns #31 : 05-05-2012, 20:48:02 »

Atat reperele pe care le-ati vazut cat si cele pe care o sa le postez "mi-au mancat sufletul" la propriu(nu aveam lumina naturala, adica exact ce spunea Wittman) dar in cele din urma am reusit sa le termin asa cum imi doream (ca si calitate) exceptie facand cateva urme de lipici care va fi inlaturat la finisare. Iata pozele ...
memorat
"Pastreaza, in sufletul tau, un loc secret in care sa se poata aduna visele si, astfel protejate, sa infloreasca si sa creasca."-Louise Driscoll

Cos

• Modelist
« Răspuns #32 : 05-05-2012, 20:48:48 »

Si iata inca cateva ...
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #33 : 05-05-2012, 20:51:05 »

Si acum, va prezint elementele de constructie executate pana acum asa cum vor fi la final...
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #34 : 05-05-2012, 20:54:31 »

Urmeaza pentru mine cateva zile de finisari, dupa care vopsirea reperelor pe care le-am executat. Bafta tuturor la  :18:  si nu in ultimul rand inca o data petrecere frumoasa de "Ziua barbatului". Macar avem si noi o zi a noastra. respectul meu domnilor  :14:  si  :3:
memorat

SORY1976

• Vizitator
« Răspuns #35 : 05-05-2012, 21:55:36 »

Salutare....in ritmul asta va iesi super bine macheta...habarnaveam ca avem o zi a noastra spor la :18:  in continuare....eu in noaptea asta vreau sa recuperez din handicap.....
respect Maxim

memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #36 : 05-05-2012, 22:15:27 »

Multumesc Sory si "servici usor" la schimbul trei. Bafta la  :18:  si mult respect  :14:
memorat

tudor

• Vizitator
« Răspuns #37 : 05-05-2012, 22:42:56 »

Acele nituri vor iesi extraordinar......bafta in continuare si spor la :18: .
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #38 : 05-05-2012, 22:46:26 »

Multumesc frumos Tudor  :14:
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #39 : 08-05-2012, 16:45:55 »

Asadar sa continuam cu un numar de inca patru poze al ultimelor repere pe care le-am executat. Din pacate nu gasesc nicaieri in orasul asta vopsea la spray galbena, aerograf nu am ... in concluzie nu pot face decat sa astept... deocamdata iata piesele...
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #40 : 08-05-2012, 16:48:33 »

Bineinteles ca ele nu sunt finisate deloc. Am inceput azi sa lucrez la finisarea celorlalte piese si sunt oarecum multumit de rezultate fara a fiinsa ceea ce imi doresc... asa ca mai am de lucru la greu. Dar nu asta este frumusetea modelismului ?  :8: :8: :8:  O zi buna in continuare si spor la  :18: .
Stima  :14:
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #41 : 11-05-2012, 12:21:15 »

Asa cum am promis atunci cand am inceput lucrarea am sa va povestesc cate ceva despre firma care produce utilajul froviar cu indicativul PBR 400R.
Infiintata in anul 1953 in Austria firma a inceput cu un numar de 9 oameni si produceau un utilaj de tsare a terasamentului de cale ferata. Primul export a fost facut in 1957 in USA si UK.
In acest moment firma are reprezentante in mai mujlte tari ale lumii, respectiv in Marea Britanie, Germania USA, Italia, Australia si India. Exporta cele mai multe uitlaje de constructie intretinere si reparare cale ferata din lume si mai mult de atat de la infiintare firma  a revolutionat lucrarile la calea de rulare pentru trenuri automatizand la maxim operatiile executate.
exporta utileje in 103 tari acestea fiind considerate cele mai fiabile de pe piata mondiala. Modelul PBR 400 precum si varianta modernizata 400R sunt printre ultimel realiyari ale firmi si asigura in mod constant s daca vreti din mers aliniamentul s practic intreaga geometrie a caii d rulare folosind pentru acasta utilejele cu care este dotat.
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #42 : 12-05-2012, 22:24:13 »

Ieri si azi (adica in seara asta ca pana acum am fost sechestrat la tara de sotie) am lucrat un pic si am sa va arat ce a iesit desi aparatul foto este extrem de suparat pe mine. Nu vrea sa faca nimic din ce-l pun sa faca. Dar oricum va arat si daca maine pot sa fac foto mai bune le pun iar. O seara buna tuturor si spor la modelit.
                                         Stima  :14:

memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #43 : 13-05-2012, 12:08:27 »

Ups ! am intampinat o problema mai serioasa, respectiv pintenul din spatele utilejului este prezentata in planurile si foto pe care le am diferit, adica si cu pintenul in sus si in pozele cu utilajul gata cu pintenul in jos. Am reusit sa iau o poza de pe net a utilajului real si are pintenul in sus asa ca am fost nevoit sa repar greseala. Din fericire pentru mine a mers fara probleme deoasebite si dupa ce termin cu vopsitul (al doilea strat) postez imagini.
                                                      Stima si recpect  :14:

memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #44 : 13-05-2012, 13:42:52 »

Noaptea asta nu am prea dormit asa ca iata ce a iesit...
memorat
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Mergi Sus