Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Mergi Jos

Autor Subiect: PBR 400R  (Citit de 59346 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Cos

• Modelist
  • Mesaje postate: 837
Re: PBR 400R
« Răspuns #75 : 08-06-2012, 16:06:50 »

Pana la o noua serie de poze (care cred ca vor aparea maine seara) am sa spun cateva cuvinte celor care eventual ar dori sa construiasca macheta cu care am intrat eu in concurs. In primul rand macheta nu are instructiuni propriu zise de constructie ci mai degraba ceva informatii (cam sumare dealtfel) ce tin de diferitele piese ale utilajului. De asemenea partea de sub utilaj cu toate legaturile hidraulice nu apare nicaieri si acum caut ca un nebun dupa ceva repere pe internet. Sper ca pana la urma sa le gasesc. Din aceasta cauza eu personal cred ca gradul ridicat de dificultate dat de revista (5) reiese mai curand din faptul ca nu exista suficiente informatii referitoare la montaj decat din alte motive. Oricum eu perseverez si sper ca pana la terminarea concursului , sau imediat dupa aceea sa pot da pe site instructiuni precise si detaliate de montaj pentru aceasta macheta care mi-a placut in mod deosebit.

O zi buna sa aveti, un week end placut si spor la pigulit. Respect sincer  :14:
memorat
"Pastreaza, in sufletul tau, un loc secret in care sa se poata aduna visele si, astfel protejate, sa infloreasca si sa creasca."-Louise Driscoll

Cos

• Modelist
« Răspuns #76 : 09-06-2012, 22:40:55 »

Iata ce am mai facut la utilejul meu feroviar. Am terminat cele doua brate laterale. Sunt cele care aliniaza terasamentul de cale ferata, am terminat cei doi senzori de aliniament si pe o parte am terminat partea din spate respectiv o aparatoare la buncarul cu balastru si capacele cutiilor care probabil sunt pentru scule...
memorat
"Pastreaza, in sufletul tau, un loc secret in care sa se poata aduna visele si, astfel protejate, sa infloreasca si sa creasca."-Louise Driscoll

Cos

• Modelist
« Răspuns #77 : 09-06-2012, 22:41:27 »

si ultimele doua ...
memorat

Wittman40

• Modelist
  • Mesaje postate: 1525
« Răspuns #78 : 10-06-2012, 00:59:43 »

Vad ca se contureaza deja macheta, eu cred ca cei de la CFR o sa ceara imprumut de la tine masinaria asta cind o sa ie gata.

Spor!
memorat

SORY1976

• Vizitator
« Răspuns #79 : 10-06-2012, 18:18:25 »

Salutare  colega....arata super sincer.....pana acuma in clasamentul facut de mine(parere personala) esti pe primul loc.....

RESPECT MAXIM
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #80 : 10-06-2012, 19:49:50 »

Salutare COS. Chiar daca am fost cam sarac in comentarii pana acum cu privire la lucrarea prestata de tine, asta nu inseamna cu nu am urmarit, dar....... pana acum nu am facut decat sa ma documentez cu privire la partea feroviara si tot ceea ce tine de ea. Asta nu inseamna ca as fi "paralel" cu tema asta , dar..... am "invatat" pe branci ca sa pot sa te trag de urechi unde este cazul. Modelul abordat de tine este foarte interesant si ....documentandu-ma temeinic am aflat o groaza de lucruri noi despre acest atelaj, chiar daca "domnia ta"  :P ai fost cam....zgarcit cu prezentarea modelului , dar ....inca timpul nu este pierdut.
 Pana in monentul de fata mie unul i-mi place cum lucrezi . Fiecare aspect este tratat cu seriozitate si explicat destul de clar, completat cu poze din belsug, asta fiind un mare plus. Atentia pe care o acorzi detaliilor este cruciala pentru mine, chiar daca in anumite situatii mai schiopatezi, dar.... fiind natura ta si modul de prezentare a modelului mascheaza micile ezitari si hai sa le spunem "buleli".
 Deci.... nu dispera , comentarii de la mine ai sa primesti mai rar, dar........ urmaresc cu atentie din umbra si notez fiecare lucru pentru fiecare concurent in parte, asa ca...... bafta si spor la piguluit iar cand consider ca este cazul sa intervin (cand ma irita ceva anume) am sa o fac fara ezitare. :14: :14:
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #81 : 19-06-2012, 21:20:59 »

Imi pare rau pentru absenta cam lunga dar am avut niste probleme. Oricum asa arata utilajul meu la al carui prezentare nu am fost deloc zgarcit asa cum incerca sa insinueze Tavi (tot ce este pe net ca si  date tehnice este si pe site-ul nostru). De acum inco;lo voi fi foarte scurt si la obiect deci iata ce am facut saptamana sata ...
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #82 : 19-06-2012, 21:22:05 »

inca cateva imagini ...
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #83 : 19-06-2012, 21:23:44 »

In curand alte imagini cu utilajul minune ... spor la  :18:
 Stima ...  :14:
memorat

Calin

• Modelist
  • Mesaje postate: 439
« Răspuns #84 : 20-06-2012, 13:05:39 »

Arata bine, dar parerea mea e ca trebuia sa incerci sa vopsesti dungile alea negre, nu sa pui un autocolant, ar fi aratat mai real

memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #85 : 20-06-2012, 16:57:24 »

Sunt vopsite nu sunt autocolant si culoarea usor albastra este data de aparatul meu care o cam ia razna. probabil ca daca as fi ales un model prevopsit si eu ar fi mers mult mai bine dar trebuia sa incerc si eu varianta cu vopsire si sincer nu imi pare rau. Si apoi este prima incercare de acest fel. Celelalte de dupa sper ca vor arata mai bine.
Stima  :14:
memorat

Calin

• Modelist
« Răspuns #86 : 20-06-2012, 17:32:32 »

Poate e aparatul de vina, dar pin poze pare ca e un autocolant, despre modelul asta vorbesc:
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #87 : 20-06-2012, 18:23:48 »

Nu este autocolant . Din pacate te inseli.

memorat

Calin

• Modelist
« Răspuns #88 : 21-06-2012, 08:51:31 »

In acest caz au iesit perfecte, felicitari :27:
memorat

Wittman40

• Modelist
  • Mesaje postate: 1525
« Răspuns #89 : 21-06-2012, 18:48:12 »

Felicitari vad ca faci o lucrare bogata in detalii, nu asi avea rabdare la ea!
memorat
Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Mergi Sus