Asa cum am promis atunci cand am inceput lucrarea am sa va povestesc cate ceva despre firma care produce utilajul froviar cu indicativul PBR 400R.
Infiintata in anul 1953 in Austria firma a inceput cu un numar de 9 oameni si produceau un utilaj de tsare a terasamentului de cale ferata. Primul export a fost facut in 1957 in USA si UK.
In acest moment firma are reprezentante in mai mujlte tari ale lumii, respectiv in Marea Britanie, Germania USA, Italia, Australia si India. Exporta cele mai multe uitlaje de constructie intretinere si reparare cale ferata din lume si mai mult de atat de la infiintare firma a revolutionat lucrarile la calea de rulare pentru trenuri automatizand la maxim operatiile executate.
exporta utileje in 103 tari acestea fiind considerate cele mai fiabile de pe piata mondiala. Modelul PBR 400 precum si varianta modernizata 400R sunt printre ultimel realiyari ale firmi si asigura in mod constant s daca vreti din mers aliniamentul s practic intreaga geometrie a caii d rulare folosind pentru acasta utilejele cu care este dotat.