Salutare COS. Chiar daca am fost cam sarac in comentarii pana acum cu privire la lucrarea prestata de tine, asta nu inseamna cu nu am urmarit, dar....... pana acum nu am facut decat sa ma documentez cu privire la partea feroviara si tot ceea ce tine de ea. Asta nu inseamna ca as fi "paralel" cu tema asta , dar..... am "invatat" pe branci ca sa pot sa te trag de urechi unde este cazul. Modelul abordat de tine este foarte interesant si ....documentandu-ma temeinic am aflat o groaza de lucruri noi despre acest atelaj, chiar daca "domnia ta"

ai fost cam....zgarcit cu prezentarea modelului , dar ....inca timpul nu este pierdut.
Pana in monentul de fata mie unul i-mi place cum lucrezi . Fiecare aspect este tratat cu seriozitate si explicat destul de clar, completat cu poze din belsug, asta fiind un mare plus. Atentia pe care o acorzi detaliilor este cruciala pentru mine, chiar daca in anumite situatii mai schiopatezi, dar.... fiind natura ta si modul de prezentare a modelului mascheaza micile ezitari si hai sa le spunem "buleli".
Deci.... nu dispera , comentarii de la mine ai sa primesti mai rar, dar........ urmaresc cu atentie din umbra si notez fiecare lucru pentru fiecare concurent in parte, asa ca...... bafta si spor la piguluit iar cand consider ca este cazul sa intervin (cand ma irita ceva anume) am sa o fac fara ezitare.