Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: [1]   Mergi Jos

Autor Subiect: BALD EAGLE (haliaeetus leucocephalus)  (Citit de 11586 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cos

• Modelist
  • Mesaje postate: 837
BALD EAGLE (haliaeetus leucocephalus)
« : 11-07-2012, 10:14:38 »

Domnilor, din nefericire aseara m-am mai uitat pe site la machete gratis si atat de mult mi-a placut bald eagle ca nu am rezistat tentatiei si am trecut la treaba. Planurile se gasesc pe Canon creative park si este free. Diseara promit sa postez primele poze cu ce am facut pana acum dar inainte de asta am sa postez o scurta prezentare a acestei superbe pasari.
Vulturii bald eagle (haliaeetus leucocephalus) este unul mai mare tipurile de vultur corpul sau avand o lungime intre 76 si 92 de cm. si anvergura aripilor poate atinge mai mult de doi metri. Cu corpul sau maro inchis cu capul si umerii albi aceatsa pasare are o distinctie absolut deosebita.
De asemenea aceasta pasare este si unul din simbolurile reprezentative a Statelor Unite. A
spectul sau izbitor, ca si zborul maiestos  face ca aceasta pasare sa fie una dintre cele mai cunoscute si apreciate din U.S.A.
Bald eagle poate fi vazut in partea continentala a zonelor de coasta din nordul Americii de-a lungul malurilor raurilor si marilor lacuri. Acesti vulturi sunt protejati in america prin doua acte normative emise in 1918 si mai apoi in 1940.
Amerindienii considera aceasta specie ca fiind una sacra si sub anumite forme se regaseste in multe din ritualurile acestora, atat in costumatie cat sin in incantatii, fiind considerata ca un simbol al intelepciunii, puterii fermitatii, pacii si prieteniei. In final ama sa postez cateva imagini cu aceasta superba pasare.
Va doresc o zi buna pentru  :18:  si stima sincera     :14:
memorat
"Pastreaza, in sufletul tau, un loc secret in care sa se poata aduna visele si, astfel protejate, sa infloreasca si sa creasca."-Louise Driscoll

Cos

• Modelist
Re: BALD EAGLE (haliaeetus leucocephalus)
« Răspuns #1 : 11-07-2012, 23:09:11 »

Asacum am promis iata imagini cu ceea ce am lucrat ieri si evident azi ...
memorat
"Pastreaza, in sufletul tau, un loc secret in care sa se poata aduna visele si, astfel protejate, sa infloreasca si sa creasca."-Louise Driscoll

Cos

• Modelist
« Răspuns #2 : 11-07-2012, 23:10:41 »

Inca cateva imagini ...
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #3 : 11-07-2012, 23:11:32 »

alte imagini ...
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #4 : 11-07-2012, 23:12:51 »

Si ultimele in care se poate vedea si o parte din corp ... maine sera sper sa pot posta alte imagini. O seara buna sa aveti si stima sincera  :14:
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #5 : 11-07-2012, 23:22:03 »

Cand ai inceput acest topic mi-am zis "Interesant, oare cat de fidel va fi modelul !?"
Ce ai facut pana acum imi place, sa ai spor!
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #6 : 12-07-2012, 10:18:53 »

Multumesc frumos Claudiu si eu sper sa reusesc. Sper ca diseara sa mai postez cu ce am sa fac azi. O zi buna tuturor si spor la piguli. Stima sincera  :14:
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #7 : 12-07-2012, 19:38:21 »

Excelent. Deja devine din ce in ce mai tentant, mai ales ca natia asta de zburatoare m-a bascinat inca din tanara pruncie.  Daca am sa-mi cumpar un pasaroi "dasta" adevarat..... numai tu esti de vina , iar daca ma scoate nevastamea afar din casa...... ma mut la tine cu catel, purcel, pisic, si mai ales pasaroi. :)) :)) :))  Deja incepi sa ma uimesti ( de fapt o faci mai de mult, dar acu....... chiar ai sarit calu)  :16: :16: :16: :16:
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #8 : 12-07-2012, 23:58:28 »

Multumesc Tavi pentru incurajari si dupa ce am vorbit cu sotia te pot asigura ca esti binevenit. Acum ca sa trec la treaba iata cum arata vulturul meu dupa trei zile de bibileala. .  .
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #9 : 13-07-2012, 00:02:18 »

Dupa cum se vede din imaginile de mai sus nu am reusit sa termin decat o singura aripa si daca va uitati spre extremitatea ei veti observa ca nici aia nu este gata cu totul respectiv mai trebuie doua lipituri pe care la ora asta (24) nu le mai pot face. Iata ultimele imagini ale pasarii...
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #10 : 24-07-2012, 19:38:24 »

Desi nu am avut un aparat bun cand am facut pozele am sa prezint cateva poze cu vulturul meu american. Promit ca imediat ce pot sa prezint altele care sa prezinte mai in detaliu vulturul ...
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #11 : 24-07-2012, 20:14:42 »

Fain  :27: 
Intrebare: mai ai vreo vrabiuta in curte ??  :) 
memorat

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1356
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #12 : 24-07-2012, 20:49:36 »

Damn fine chicken !!!  :16: :16: :16:
memorat

Cristake74

• Vizitator
« Răspuns #13 : 26-07-2012, 22:26:07 »

Superb, nimic mai putin.  :16:
Urmeaza... leul britanic? :D
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #14 : 03-08-2012, 10:29:33 »

Multumesc din suflet lui Claudiu, Dragos si Cristake pentru aprecieri si promit sa revin cu imagini mai bune ale vulturului. O zi buna la  :18: , stima si respect sincer  :14:
memorat
Pagini: [1]   Mergi Sus