Machete in lucru > Aeromodele

F 16 in memoriam Ioan Dicezare

(1/2) > >>

lucian1975:
Am un respect deosebit pentru aviatie si pentru cei care lucreaza in acest domeniu. Totusi, nu am vazut in RoAF ceea ce au facut alte tari, care au inscriptionat avioanele cu insemnele asilor aerului, omagiind inaintasii din domeniu. Incerc, cu un kit Angraf, sa aduc un omagiu unuia dintre asii Aviatiei Regale Romane - Ioan Dicezare. Sper sa reusesc! Incer sa fac un F 16 - Hai Fetito 9 galben ca al asului roman.

DragosP:
Un proiect interesant.
Dintre fostele state comuniste stiu ca doar Polonia si-a personalizat niste Mig-uri 29 in felul asta, dar aviatia militara poloneza joaca in alta liga...
Vai de capul nostru, eu cred ca Romania nu prea are avioane pe care sa isi permita sa le vopseasca in felul asta. Amintiti-va ca anul trecut F-urile 16 nu au putut decola de 1 decembrie, ca vezi dom'le era frig  :)) :)) :)) . Avioanele rusesti decoleaza de la Cercul Arctic fara vreo bataie de cap....

lucian1975:
Sper sa fie frumos la final. Avioanele de lupta americane sunt muuuult mai sensibile decat cele rusesti, care sunt special construite sa reziste. Pacat ca nu face RoAF asa ceva.

Eduard:
Frumos proiect! Spor  :18:


Am observat o imagine cu BF109 cu inmatricularea noastra. Lucrez in acest moment la un model de la Halinski.


O intrebare putin offtopic, cunosti cumva daca la inmatricularea Bf-urilor RO marcajele de pe zone de acces, usi si suprafete au fost traduse sau au fost pastrate cele originale in germana? 

Am incercat sa caut pe internet dar Bf 109E  Ro sunt doar cateva poze si foarte putin informatii in detaliu.

Multumesc frumos  :14: :14:

lucian1975:
Am inceput cu scheletul...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â