Machete in lucru > Sci-Fi si Tehnologie Spatiala

Star Wars - AT-AT Walker

(1/3) > >>

Cristake74:
Imboldit de X-Wing-ul lui Wittman, am purces si eu la ceva din Star Wars, mai exact un AT-AT walker (All Terrain Armored Transport).
"Si-avea un picior, atat de usor/ Si o botiiina, Atat de finaaa...." :D


In privinta laserelor de la "urechile" vehiculului de lupta, m-am decis sa inlocuiesc tunurile facute pe kitul de carton in stil "2D", bibilindu-le din sarma otelita plus ceva benzi de hartie infasurata. Va urma vopsirea lor, inainte de lipirea la locul cuvenit.


Pentru doritori, iata linkurile de unde poate fi luat kitul (free):

www7a.biglobe.ne.jp/~sf-papercraft/sf/at-at.html

sau, o varianta mai cu weathering, cea pe care am ales-o si eu:

siriusreplicas.com/models/scifi/at-at/at-at.htm

tavi:

--- Citat din: Cristake74 din 29-07-2012, 18:23:21 ---...........
"Si-avea un picior, atat de usor/ Si o botiiina, Atat de finaaa....".............

--- Terminare citat ---
De te-ar auzii maritul Birlic....... sa vezi tu botine ce ti-ai lua  (dupa ureche) Acu... cu botine sau fara...... Misto AT-AT -ul asta. Mai mai ca ma tenteaza ..... da unu mare, ceva la v-o juma de metru inaltime.

Cristake74:

--- Citat din: tavi din 29-07-2012, 18:49:12 --- De te-ar auzii maritul Birlic....... sa vezi tu botine ce ti-ai lua  (dupa ureche) Acu... cu botine sau fara...... Misto AT-AT -ul asta. Mai mai ca ma tenteaza ..... da unu mare, ceva la v-o juma de metru inaltime.

--- Terminare citat ---

He heee, de la Gr(eat) Vasiliu Birlic as lua cu placere si 100 de botine, nu doar una. In privinta dimensiunii masinariei, ceea ce fac eu cred ca e undeva pe la 1:100, avand o lungime undeva pe la 20cm (voi vedea cand e gata) si o inaltime tot pe acolo. Pentru juma' de metru, un re-scale, si eventual un format mult peste A4.

Cristake74:
Magaoaia e cam gata. Be afraid, you rebel scum! (Adica: "Pazea, scama razvratita!")

I-am aplicat si un pic de patina, cu acuarela si cu vopsea, ca doar e masina de lupta, nu birja de mers la opera. As fi vrut sa ii fac si interiorul cabinei, dar e prea mic, si ar fi fost si cam prea greu vizibil, nu stiu daca avea sens.

DragosP:
Acum poate ii mai trebuie si un Snowspeeder ca sa-i puna piedica  :))

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â