Machete din carton1. Forumul Machete din carton e un forum destinat machetelor din carton si a oricarui gen de discutii care au o legatura evidenta cu machetele. Discutiile care nu au o minima legatura cu acest domeniu, pot fi permise in masura in care sunt acceptate de moderatori si administratori.

2. Forumul se supune legislatiei Romaniei, orice actiune care contravine legilor Romaniei ( inclusiv respectarea legilor copyright-ului ) sau care indeamna la incalcarea acestor legi nu va fi tolerata.

3. Moderatorii si administratorii au dreptul sa aplice sanctiuni variind de la un banal avertisment, pina la retragerea dreptului de a posta pe o perioada determinata sau indefinit.

4. Nu este permisa folosirea unui limbaj vulgar, obscen, ofensator, necivilizat, limbaj gen IRC, prescurtari repetate sau postarile monosilabice

5. Nu se admite publicarea de imagini cu caracter vulgar, obscen sau ofensator, incluzand aici toate sectiunile siteului si ale forumului.

6. Nu se vor tolera greseli de tipar, gramaticale sau ortografice repetate, vor fi tolerati, totusi, utilizatorii a caror limba materna nu este limba romana.

7. In cazul oricarei situatii neacoperita in mod explicit de prezentul regulament, administratorii forumului vor lua o decizie in functie de caz.

8. Utilizatorii au obligatia sa respecte deciziile moderatorilor si ale administratorilor, daca doresc sa se planga cu privire la aceste decizii o pot face doar prin Mesageria Personala sau e-mail.

9. Acest forum nu este unul comercial. NU este permisa reclama comerciala, in orice scop, fara acordul administratorilor forumului.

10. Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor sale, el pastreaza drepturile de autor si responsabilitatea pentru continutul postarilor.

11. Nu se admite nici un fel de comportament rasist, extremist sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul sau convingerile politice.

12. Fiecare utilizator are dreptul la un singur alias, inregistrarea mai multor conturi diferite, atrage dupa sine stergerea clonelor si utilizatorul principal va fi suspendat fara preaviz.

13. Faptul ca utilizatorul nu a citit regulamentul in prealabil, nu poate fi acceptat ca o scuza in momentul in care o actiune a lui incalca prevederile acestuia.

14. Cei care nu sunt de acord cu acest Regulament, nu trebuie sa se inregistreze!


www.PaperModel.ro