Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: [1]   Mergi Jos

Autor Subiect: MQ-1 Predator  (Citit de 4178 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Profiler

• Vizitator
MQ-1 Predator
« : 03-02-2010, 13:57:24 »

Dragi colegi, permiteti-mi sa va prezint ultima mea constructie - drone-ul autonom General Atomic MQ-1 Predator, folosit cu succes in Irak si Afganistan. Modelul este free, l-am scos de pe paper-replica.com, scara 1/24. Detalierea initiala nu este prea avansata, fapt ce m-a determinat sa mai adaog piesele ce lipsesc. Pentru a reliza rotungimile fuselajului, am folosit kit auto, dupa care l-am slefuit atent. Totul este vopsit cu vopsea acrilica si dat cu lac mat.
Cam probleme cu indicatiile pe aparat - vopseua a acoperit printul iar cu mana nu prea pot desena astfel de chestii fine. As aplica un decal daca as avea, dar la 1/24 e cam dificil de gasit.

Incerc in acest mod (adica facand modele mai simple) sa prind la experienta, ca sa pot face modelele mai complicate pe care le am deja in posesie. Ca altfel tare mi-i frica sa nu le stric :)
memorat

traian

• Vizitator
Re: MQ-1 Predator
« Răspuns #1 : 03-02-2010, 14:32:33 »

Fain, am vazut si eu Predatorul, pe ,,paper'' nu in Irak. Ti-a iesit foarte bine, ca si masina de altfel, asa ca nu ai motive sa iti fie frica, plus ca de cele mai multe ori frica strica mai mult decat necunoasterea.
  Iti dau un pont, dai o bere daca iti iese - armata noastra vrea sa achizitioneze cateva aparate de tipul asta. Poate te lipesti de un contract, cred ca il dai mai ieftin decat americanii si arata mai bine decat al lor.
  Incearca sa faci decalurile pe calculator si le scoti la imprimanta.
                                                                Spor!
memorat

Profiler

• Vizitator
« Răspuns #2 : 03-02-2010, 14:52:33 »

merci pt apreciere :) nush daca il iau pe al meu in armata, e cam mic si no sa poata cara Hellfire-urile  :D, da mai stii  :14: daca merge afacerea, fac cinste la tot forumul :D

cu decalurile o sa incerc neaparat. cred ca le printez pe un autoadeziv, numai sa nimeresc in scara
memorat

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1356
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #3 : 03-02-2010, 17:34:12 »

Desi nu imi place sa recunosc Predatorul e unul din putinele modele care orice ai face nu prea "merg" doar in carton , datorita formei. Ideea folosirii chitului a fost prin urmare inspirata si ai realizat un model foarte frumos.

Cat despre astfel de UAV-uri in armata romana , ma indoiesc. Armata noastra viseaza multe dar nu prea are bani nici de salarii.
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #4 : 03-02-2010, 17:39:13 »

Frumoasa macheta, felicitari   :16: :16:   aoleo mama sa vezi asa ceva deasupra ta.... :15:
memorat

Profiler

• Vizitator
« Răspuns #5 : 03-02-2010, 17:51:21 »

merci pt aprecieri, prieteni!

:16: :16:   aoleo mama sa vezi asa ceva deasupra ta.... :15:

sigur nu ash vrea :) in schimb ash vrea sa pilotez unul, trebuie sa fie foarte distractiv

Desi nu imi place sa recunosc Predatorul e unul din putinele modele care orice ai face nu prea "merg" doar in carton

exista in plastic la 1/72 de la Italeri, dar la noi nu se aduce. asa ca am decis sa incerc in carton. mai am si MQ-9 Reaper printat, cred ca in curand pun mana pe el. ce-i drept, e 1/32 :(
memorat
Pagini: [1]   Mergi Sus