Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: [1] 2 3   Mergi Jos

Autor Subiect: Elicopter PUMA  (Citit de 32958 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

aeroclubploiesti

• Modelist
  • Mesaje postate: 311
Elicopter PUMA
« : 24-06-2010, 20:45:56 »

Va salut si mult succes celor care se inscriu in acest concurs unic din Romania.
Se pare ca sparg ghiata in lista concurentilor si sper ca in zilele urmatoare sa se inscrie foarte multi concurenti la acest fain concurs, indiferent de rezultat toti suntem castigatori, prin faptul ca suntem in stare sa construim machete din carton.
Desi am foarte multe machete din carton,din toate ramurile modelismului, imi este foarte greu sa aleg un model sau mai multe modele, timp liber nu se pune problema la mine, dar ma opresc la revista G P M, cu modelul de elicopter PUMA
memorat

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1354
  • Est modus in rebus.
Re: Elicopter PUMA
« Răspuns #1 : 24-06-2010, 23:10:37 »

Mult succes , abia astept sa vad gata varul IAR-ului 330
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #2 : 25-06-2010, 01:14:55 »

Felicitari si multa bafta la concurs, dar ....... :29: mi-ai luat-o inainte cu PUMA :9: , acum eu nu am decat sa aleg alt model  :20: ...... ia sa vedem noi care.......????
memorat

Philip

• Vizitator
« Răspuns #3 : 26-06-2010, 23:53:14 »

Sunt philip de la club mi-am facut si eu account
memorat

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1354
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #4 : 28-06-2010, 18:00:15 »

Sunt philip de la club mi-am facut si eu account

Bine ai venit Philip , insa trebuie sa stii ca exista o sectiune pentru prezentarea membrilor , nu polua topicul altora.

http://www.papermodel.ro/forum/index.php/board,23.0.html
memorat

aeroclubploiesti

• Modelist
« Răspuns #5 : 05-07-2010, 13:06:34 »

Sunt dator cu niste poze pe care trebuia sa le atasez mai de mult, dar o fac acum :
Multa bafta tuturor concurentilor si cel mai bun sa castige.
memorat

colonelul

• Vizitator
« Răspuns #6 : 05-07-2010, 14:23:54 »

Prietene esti pregatit sufleteste ? Sper ca de data asta nu o sa folosesti balsa pe interior ca la concursul de la Pucioasa, nu? In rest ce sa zic ..ai ales un model dragut. Te astept pe la Strejnic pentru zbor. Bafta :11:
memorat

aeroclubploiesti

• Modelist
« Răspuns #7 : 05-07-2010, 15:12:00 »

Modelul elicopter facut pentru Pucioasa este facut din balsa complet,iar structura de rezistenta este din placaj de 1 mm,la acel model nu am folosit niciun pic de carton. Ce este drept este proiectat tot dupa un model din carton, revista Mali Modelarz, elicopterul Zuk.
Daca iti mai aduci aminte cu acel model am luat locul 3 pe tara la machete statice, dar ai uitat intre timp, ce este drept din 1996 si pana acum este ceva vreme.
memorat

colonelul

• Vizitator
« Răspuns #8 : 05-07-2010, 16:08:15 »

Da imi amintesc de acel "gandacel" . Sunt cu ochii pe "felina ta cu elice" :13:

memorat

aeroclubploiesti

• Modelist
« Răspuns #9 : 05-07-2010, 17:22:20 »

Abia astept sa termin macheta si sa survolez pe langa avionul tau de scoala si daca este nevoie o sa te "zgarii"  putin cu felina mea zburatoare. :21:
memorat

colonelul

• Vizitator
« Răspuns #10 : 07-07-2010, 12:44:35 »

PAI IN ACEST CAZ PRIETENE CE SA ZIC....SPOR LA LUCRU , CU MULTE NOPTI PETRECUTE LA CLUB IN FATA MASUTEI DE LUCRU ASCULTAND PE FUNDAL MUZICA DE LA RADIO fM INTRERUPTA DIN CAND IN CAND DE PLESCAITUL PESTILOR DIN ACVARIU  :18:  p.S SPER CA "FELINA" TA SA NU FACA PURICI INTRE TIMP .... :14:
memorat

aeroclubploiesti

• Modelist
« Răspuns #11 : 28-07-2010, 14:26:42 »

Am inceput si eu constructia felinei mele cu piesele de rezistenta a fuselajului, am demarat mai greu fiindca nu am  :22:  si pana fac rost de unul apelez la camera foto de la telefonul unui elev. De ce sa faci 25 % se cunoaste la buget :23: , dar mai greu am demarat si eu in acest concurs si atasez primele poze.
memorat

aeroclubploiesti

• Modelist
« Răspuns #12 : 28-07-2010, 14:29:29 »

Dupa ce am facut o parte din structura de rezistenta a fuselajului, am lipit podeaua urmand sa vin cu pozele de la cabina pilotilor.
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #13 : 28-07-2010, 17:13:28 »

Daca vrei iti pot da cativa din mecanicutii mei ca au inceput sa ma supere cu mofturile la constructia tancului. Imi e mila sa ii dau afara ca ne cunoastem de mult si cand vor fac treaba buna. Unul are si camera, l-am surprins facand poze la tanc.
                                                        Spor!
memorat

aeroclubploiesti

• Modelist
« Răspuns #14 : 28-07-2010, 21:09:58 »

Ar fi excelent daca mi-ai trimite un mecanicut sa imi  :22:  etapele constructiei, desi este bun de  :13: spionaj tehnic, sa culeaga informatii tehnice de la colonel, care inca nu s-a apucat de constructia machetei, din surse neoficiale cica nu are aracet :))  .De criza asta.
Abia astept sa imi imprumuti cativa mecanicuti, au ce sa vada si ,de ce nu , sa mai invete mici secrete :10: .
memorat
Pagini: [1] 2 3   Mergi Sus