Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: [1] 2 3   Mergi Jos

Autor Subiect: Vioara  (Citit de 17937 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cos

• Modelist
  • Mesaje postate: 837
Vioara
« : 16-05-2012, 12:03:46 »

Zilele trecute m-am delectat un pic (in incercarea de a-mi lua un pic gandurile de la pbr, de a mai face si altceva) cu o lucrare de la Canon papercraft creative park. Este vorba de o vioara care este free. Mi-a placut foarte mult proiectul asa ca l-am inceput si daca topicul va fi acceptat de administratori voi incepe sa postez lucrarea. O zi buna in continuare si spor la pigulit tuturor.

:14:   Cu stima si respect  :14:
memorat
"Pastreaza, in sufletul tau, un loc secret in care sa se poata aduna visele si, astfel protejate, sa infloreasca si sa creasca."-Louise Driscoll

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
Re: Vioara
« Răspuns #1 : 16-05-2012, 12:39:14 »

Mi-a placut foarte mult proiectul asa ca l-am inceput si daca topicul va fi acceptat de administratori voi incepe sa postez lucrarea.
Binenteles, spor la pigulit.
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #2 : 16-05-2012, 17:00:44 »

Asadar in timp ce am luat o scurta vacanta de la austrieci (Plsser & Theurer)  :))  mi-am inceput cariera de ucenic la Reghin.   :))  Iata ce a iesit din mainile proaspatului ucenic lutier ...   
memorat
"Pastreaza, in sufletul tau, un loc secret in care sa se poata aduna visele si, astfel protejate, sa infloreasca si sa creasca."-Louise Driscoll

Cos

• Modelist
« Răspuns #3 : 16-05-2012, 17:02:52 »

Prima poza din postarea anterioara arata cam cum va trebui sa arate vioara la sfarsit. Sper din suflet sa arate asa ... inca cateva poze
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #4 : 16-05-2012, 17:04:46 »

Va mai arat inca patru poze si gata. Atat am lucrat la ea pana acum. Diseara am sa postez cu ce voi face azi.

Stima si spor la pigulit tuturor  :14:
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #5 : 19-05-2012, 19:27:58 »

Anunt important pentru cei care dau cu lac machetele scoase pe imprimanta cu ink jet !
LACUL LA SPRAY NU AFECTEAZA IMPRIMAREA DACA PRIMUL STRAT ESTE DAT SUPERFICIAL ADICA SUBTIRE ! Azi am dat cu lac spray vioara la care lucrez si surpriza, lacul a aderat la suprafata imprimata cu jet de cerneala fara a o afecta. dupa ce se usuca lacul am sa postez imagini cu vioara dupa lacuire. Stima  :14:
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #6 : 19-05-2012, 19:31:27 »

Este adevarat ca am dat cateva imperfectiuni in spiritul lui Wittman adica care sa ateste patina timpului asa cum era ok pentru o vioara veche dar asta nu este din lac ci intentionat . Nu stiu daca a iesit bine invechirea viorii dar trebuie sa perseverez in aceasta tehnica pana voi reusi.
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #7 : 19-05-2012, 19:34:23 »

Atentie ! Nu dati in prealabil cu un strat de aracet care desi v-ar ajuta la absortie ar distruge culorile de la imprimare. Varianta cu aracet inaintea lacului merge daca modelul nu este scos la imprimanta jet de cerneala. Stima maxima tuturor  :14:
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #8 : 19-05-2012, 20:55:16 »

Asa cum am promis iata si poze cu stadiul la care am ajuns inclusiv dupa doua starturi de lac dar nu pe toata vioara. Mai am putin si daca Dumnezeu vrea o sa o termin saptamana care vine.
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #9 : 19-05-2012, 20:56:44 »

Inca trei si gata astea sunt pentru azi ...

Stima dominilor si sa va mearga toate ca pe roate in acest week end   :14:
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #10 : 20-05-2012, 17:57:19 »

Nu stiu cum am facut dar m-am luat cu lucru si am uitat sa mai fac poze. Oricum am sa va arat unde am ajmuns cu constructia viorii ...
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #11 : 20-05-2012, 17:58:20 »

Si iata si ultimele poze ...
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #12 : 20-05-2012, 18:47:22 »

Foarte faina cetera  :16: :16: :16: , felicitari
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #13 : 20-05-2012, 19:08:35 »

Multumesc frumos Tavi. Vioara nu este tocmai ceea ce se cheama o macheta dar simteam nevoia de un pic de destindere si apoi chiar vreau sa fac un ciclu de instrumente muzicale. Asta in timp fireste. Multumesc frumos inca o data si o duminica placuta sa ai

Multa si stima si deoasebit respect  :14:
memorat

Calin

• Modelist
  • Mesaje postate: 439
« Răspuns #14 : 20-05-2012, 19:30:35 »

:1: Super, dupa ce ai lacuit-o arata ca una reala, bravo!
memorat
Pagini: [1] 2 3   Mergi Sus