Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: 1 [2]   Mergi Jos

Autor Subiect: Elicopterul Airwolf  (Citit de 10899 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Cos

• Modelist
  • Mesaje postate: 837
Re: Elicopterul Airwolf
« Răspuns #15 : 23-08-2012, 20:02:12 »

Domnilor din pacate acetasi lucru l-am gandit si eu la inceputul lucrarii dar se pare ca din poza pe care o am eu cu aparatele de bord ale aparatului original acestea sunt plate plate la nivelul bordului. Pentru a vedea despre ce este vorba si pentru alte sugestii am sa postez poza cu bordul real. In incheiere mai vreau sa spun ca pedalierele sunt facute tot dupa poza pemntru ca in planurile machetei ele nu exista. De asemenea voi incerca sa fac si partea de sus a bordului tot dupa imaginea cu bordul real, cat despre vopsit sunt mai reticent din doua motive sunt la prima aero si nu am aparatura necesara (aerograf) ca sa pot face o vopsire asa de fina. La urmatoarea sigur voi incerca.
 Stima si respect sincer  :14:
memorat
"Pastreaza, in sufletul tau, un loc secret in care sa se poata aduna visele si, astfel protejate, sa infloreasca si sa creasca."-Louise Driscoll

Cos

• Modelist
« Răspuns #16 : 23-08-2012, 20:18:25 »

Domnilor acum in ultimul minut ca sa zicem asa m-am gandit la un lucru pe care l-am si cautat dar ca o minune nimic nimic, respectiv nici la serial si nici la poza pe care o am cu interiorul aparatului nu am vazut centuri de siguranta.  :6:  Ajutati-ma - trebuie sa fac aceste centuri sau nu ?... :6:

Stima si respect maxim  :14:
memorat
"Pastreaza, in sufletul tau, un loc secret in care sa se poata aduna visele si, astfel protejate, sa infloreasca si sa creasca."-Louise Driscoll

tavi

• Vizitator
« Răspuns #17 : 23-08-2012, 22:11:54 »

Mai nenea Cos ,pana acu proiecut asta pare destul de ....vaporos, cremos, zaharos.... sau cum vrei tu sa-i zici. Acu..... legat de centuri, hamuri, lese..... ori ce zburator le are in dotare, asa ca...trage-i niscaiva centuri ca nui rau de loc, chiar ii recomandat. P.S. Daca stiam.... da duda cum sunt :8: :8: :8:  i-ti puneam pe cursa si v-o doua placi de aluminiu ultra super subtire pentru toate alea. Eu zic sa nu te grabesti cu lupu asta ca maine i-ti mai pun pe cursa v-o 5 placi de aluminiu si de luni... dai bice
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #18 : 03-09-2012, 22:50:23 »

Eu a-si fi taiat toate ceasurile de pe bord separat si o lipeam pe niste caton subtire sa para in relief, in rest deocamdata e ok. Gindeste totdeauna cu un pas inainte daca nu e macheta realistica incearca sa o faci cit mai bine detailata

Ei bine domnilor ca intotdeauna cuvintele lui Wittman m-au pus pe ganduri asa ca dupa ce am mai vorbit cu cineva care se pricepe si el la treaba asta si dupa ce am stat cateva ore cu ochii in monitor privind la poze cu borduri de elicoptere pot spune fara a gresi  DA DOMNULE WITTMAN AI DREPTATE ! In general cam la toate tipurile de elicoptere marea majoritate a indicatoarelor de bord sunt putin infundate mai in spate fata de placa principala a bordului. Ce sa mai lungesc vorba iata ce a iesit ...astept si alte indrumari si pana atunci multumesc pentru sprijinul de pana acum

Stima si respect sincer pentru toti  :14: :14:
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #19 : 04-09-2012, 08:40:04 »

Eee.... asta e altceva  :27:
memorat
Pagini: 1 [2]   Mergi Sus