Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: [1]   Mergi Jos

Autor Subiect: Distugatorul BLYSKAWICA 1/150  (Citit de 4451 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tavi

• Vizitator
Distugatorul BLYSKAWICA 1/150
« : 30-12-2009, 18:40:02 »

Dupa multe suisuri si coborasuri , dupa mult entuziasm si multa dezamagire , si mai mult de o perioada de jumatate de an in care nu am mai realizat nimic legat de ramura modelistica , din motive subiective dar si obiective am reusit sa mai adaug un model pe etajera modelelor finalizate.
memorat

tavi

• Vizitator
Re: Distugatorul BLYSKAWICA 1/150
« Răspuns #1 : 30-12-2009, 18:45:00 »

Chiar daca in unele momente am fost deznadajduit si ferm convins de imposibilitatea realizari acestui model , pasiunea care o port pentru acest ,, sport al rabdarii " m-a inpins mai departe.
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #2 : 30-12-2009, 18:49:45 »

Redobandindumi vointa si ocolind toate obstacolele am reusit intr-un final sa mai trec un model in patrimoniul personal , sa mai adaug o perla la lungul sir de perle slefuite de mainile mele.
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #3 : 30-12-2009, 18:54:29 »

Si chiar daca aceste modele sau perle , cum le numesc eu , nu vor dainuii in timp, caci totul are un inceput dar si un sfarsit , si nimic nu este etern , atunci pentru mine ramine numai placerea de a creea , de a realiza si a construii ceva. :14:
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #4 : 30-12-2009, 20:11:40 »

placerea de a creea , de a realiza si a construii ceva.
De fapt acesta e modelismul - placerea de a vedea ca iese ceva din mainile tale. Multumim tavi pentru aceasta prezentare.  :16:
memorat

KTA

• Modelist
  • Mesaje postate: 109
« Răspuns #5 : 30-12-2009, 21:46:50 »

si cum era de asteptat finalul a iesit pe masura asteptarilor felicitari :3: e chiar :1: :1: :1:
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #6 : 31-12-2009, 00:22:00 »

Daca nu ar fi placerea de a lucra machete din carton, ai putea prezenta linistit modelul ca fiind din orice altceva traditional. Inca o exceptie care confirma regula (sau infirma unele reguli) ca din pasiune si maini dibace, imbinate cu multa munca, pot lua forma adevarate bijuterii, iar daca materialul e considerat de unii ca fiind cu mai putine carate, maiestria  ,,filigranului'' compenseaza pe deplin.
                                           :14:      Spor!
memorat

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1354
  • Est modus in rebus.
« Răspuns #7 : 31-12-2009, 17:51:11 »

Ma repet : la prima vedere nici nu ai zice ca-i din carton.
memorat

SORY1976

• Vizitator
« Răspuns #8 : 13-10-2010, 12:11:42 »

Salutare....a iesit splendid

Respect Maxim
memorat

Wittman40

• Modelist
  • Mesaje postate: 1525
« Răspuns #9 : 24-10-2010, 11:14:39 »

Excelenta lucrare, ?i eu fac doua distrugatoare prima este Glowworm-ul care zace pe poli?a 30% finalizata, iar de care m-am apucat in 5 octombrie este cam 60% gata, fiind Cacciatorpile Leone Pancaldo, de atunci doar de macheta acesta ma ocup in timpul meu liber evoluaya foarte frumos.Din pacate nu am avut posibilitatea de a fotografia fazele de lucrare fiindca n-am reu?it sa fac rost de un aparat foto, iar la lucru nu pot duce piesele acestea foarte sensibile, dar cred ca in final o sa te provoc la o batalie navala, vezi ca eu sunt in avantaj cu U-boot-ul meu a?a dai bataie sa vedem ?i alte nave!  :))

Spor la treaba salutari Wittman
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #10 : 24-10-2010, 11:28:05 »

:)) :)) :))  avantajul tau cu U-BOOT-ul s-ar putea sa-l pierzi, iar acesta sa se transforme intr-un mare dezavantaj, asa ca ...... Corveta din clasa FLOWER, adica HMCS AGASSIZ este pe drum, si sa nu mai vorbesc de HMS Prince Of Wales 1:200 , care deja asteapta sa intre in santier, asa ca....... accept provocarea ta .
 Cand vedem si noi ceva poze cu....... contratorpiloarele tale ???? ca pe mine unul, deja ma macina curiozitatea de frumusetile tale.
memorat

Wittman40

• Modelist
  • Mesaje postate: 1525
« Răspuns #11 : 24-10-2010, 11:57:04 »

Sper in curind sa reu?esc sa fac poze, dar nu ramin sub flota ta, fiindca mai am un U-boot cam tot 30% gata ?i deja desenez planurile lui Admiral Hipper care a scufundat Glowwormul, in 8 aprilie 1940, cu tunurile sale, ?i deja am Orzelul la care am desenat deja planurile, pentru victorie o sa fac o misiune de ocupare a submarinului din mina polonezilor ?i o sa aliez ?i aceasta nava catre navele tale, iar daca nici aceste nu ajung mai fac citeva cuirasate germane ?i japoneze + portavioane. :12:
memorat
Pagini: [1]   Mergi Sus